78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
zsotesz #49261 én egyébként a frenzy helyett cleave-et használnék, bossok ellen lehet jó, de tömeg ellen nem, ráadásul az első 1-2 ütés nagyon lassú, tedd be a cleave-et a Broad Sweep rúnával -
ShaiHulud #49260 hat azon csak az latszik hogy ritka szar geared van, minden low. nem csoda ha fogy a goldod repairra. azt tudom elkepzelni hogy nem tudod milyen statokat lenne erdemes fejleszteni. de most nincs idom ebbe melyebben belemenni. str/crit/critdam ami nagyon kene neked. na meg skillek teren is a 24 yardos aoe stun is talan jobb lenne a threatenign shoutnal. allressel hellen meg nem kell foglalkozni. -
Psychedelic #49259 Még lvl 60 se vagy, de olyan itemeket nézegetsz ami 2 milláért alig jobb mint az a szar amit használhatsz?
Ne fárasz már itt minket, ha hellre nem tudsz geart venni magadnak fillérekből, akkor veled komoly gondok lehetnek már bocs. -
#49258 neved? -
Mathiasse #49257 Valakinek lenne kedve segíteni Rakanothnál Nightmaren? -
#49256 van 133 ek-m, lejjeb van a statom vegyél nekem jobb geart, légyszi!
2 milláért van is olyan kard, ami 10%-al jobb... -
ShaiHulud #49255 mondjuk diablo3 ban nem tudom miert kene fizetni, siman lehet megfelelo geart gold ahbol meg sajat dropokbol, en csak eladtam rmahban. vannak meg most is jo itemek gold ah ban is, persze a legjobbak rmahban vannak, de nem kell midnig a legjobb:P
mar csak az kene hogy mukodjon is az a tetves ah...europai staff egy fos. -
#49254 mindenből pénzt akarnak (ki) facsarni.
NEM?
:-)
bár így jó -
#49253 Amióta blizzard összefonódott activisonnal, teljesen elkurvult. Mindenből minden pénzt ki akarnak facsarni. -
#49252 nincs a bannerban valor guide -
NikeCortez #49251 köszönöm szépen -
#49250 ismét bezony. erről szól a Blizzard. a haver röhögött rajtam, hogy min kínlódok, mondta, fizessél, leszel király!
igaza volt. -
ShaiHulud #49249 mer a kiegek mik ha nem content updatek? azokert midnig kert penzt. -
BlazeH #49248 Vendégkód:
NN8MY6-FYPF-F4EFPC-ZXEM-JR292F -
#49247 bezony.. -
#49246 Mi ez a Valor dolog a játékban és hogyan működik? -
r4pt0r #49245 Neked igen, másnak nem. Ott is megveszi valaki, szerintem ez lesz majd a WoWban, meg majd a Titánba is. -
#49244 nem vok' eltévedve
pofátlan pénzes lehúzás mindenért. ez a blizzard. és órákig-napokig nem érhető el a szolgáltatás, az elején buktam egy 20-on valahányas karaktert, mert nem ment a szerver, újat indítottam, itt meg tegnap óta baxakszik a AH, nem találom 4-5 cuccomat.....
király cég.
tudod, ez olyan, mint az MW.... az utolsó 2 részt megvettem a gyereknek és magamnak is, játszottunk együtt sokat. a gyerek mondta, hogy soha többet ne vegyem meg, mert a csalók széjjelbaxák a játékot, így is van.
2db-al kevesebben veszik meg... bár mi HU-k kevesek vagyunk, így is kezelnek bennünket. -
alienenemy #49243 Hát ez fordítva van. Mindig kér érte pénzt. -
r4pt0r #49242 Hát te lehet. A normálisabb ember azért fizet amit jónak talál, csak nem lehetek egyedül. :D -
cookac2 #49241 Tegyük hozzá, a havidíjat le lehet fúrni pár nap alatt, szal ingyenes. -
Hali23 #49240 Látom faxa az AH.... :D -
#49239 A blizzard meg ha a szart is vágja a pofánkba akkor is fizetünk. -
r4pt0r #49238 Nem is teheti meg, azt a kis játékos bázist nem lehet kockáztatni. -
#49237 24 millám van és gondolkozok miben kéne átváltani pénzre, de nem tudom még ebből se :D -
#49236 khm... CCP - EVE Online 7 éve 1 kiegért nem kért semmit, csak havidíj only.. -
NikeCortez #49235 valakinek nincs egy ilyen : barát meghivása (starter editon) key-e?
haver játszana, de másik elvitte már, és ki szeretné próbálni, hogy megy e jól a gépen és sztem meg is venné.
csak fizuig szeretne vele játszani...ha lenne valakinek, kérem küldje el nekem itt.
köszönettel
Kaguura -
#49234 Persze... a szavakkal lehet trükközni.
Ott van a WoW. Havidíj + kiegért is fizetni kell. -
#49233 vegyél legendári amuletett goldért és add el pénzért rmahban -
Dr DeViLKiNG #49232 Szerintem kicsit el vagy tévedve. A blizzard az egyetlen cég, amelyik a content updatekért SOHA nem kért pénzt.
0/10 -
#49231 oszd meg a titkod mester -
#49230 megnézem majd, köszönöm!
valaki segít is.
thx!!!!! -
#49229 Szerintem inferno előtt ne foglalkozz resistekkel, dmg-odat meg hp-dat vidd feljebb és menni fog. Én személy szerint a sebzéscsökkentő ütvöltést sem használtam, tedd be helyette v a +30% dmg üvöltést v earthqueket ami jól jön elite packokon burst dmg-ként átváltozással.
Passzívakba meg használd a 2 armorost + ami 20%-al csökkenti az elemental sebzéseket. -
#49228 -
#49227 nekem mondod? 6 perc volt hátra egy bid-ből amit épp megnyertem.... -
#49226 majd ráérő időmben végigpofozom újra nightmnare-t párszor, hogy legyen 100 e aranyam, aztán elolvad az első hell kék-sárga elite-packon....
ez a gáma a munkanélküli kínaiaknak vagy, tai-oknak készült? európai egyetemistáknak???
Vagy vegyek RMAH-ban egy fost 20 euróért, ami holnapután valóban egy fos lesz?
húúúúúú.... jó kis gáma. ez nem fog 1 évnél tovább élni. ÍGY tutkó nem. -
#49225 AH megint almás....
ez vicc, de orbitális.... anyátok blizzard, az. -
Archenemy #49224 megnyugtató, mert nekem is van egy valahonnan, és azon ettem magam eddig, hogy valszeg véletlen betörtem egy legendaryt -
#49223 igazad van. -
#49222 Goldot vennek! PM