Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
A minap vettem észre ezt a "hülyeséget". A játékban van LoS ( Line of Sight - látómező ). Emiatt, ha éppen egy tereptárgy mögé állunk be, a másik oldalán nem látjuk a dolgokat/mobokat, ezzel nem is lenne semmi gond...de!
De mikor egy affix kerül ki épp a LoS-ból az gáz tud lenni. Éppen öltem egy Fallen Shaman pack-kal futkároztam, Act 3-ban a hídon, mikor azon kaptam magam, hogy meghaltam a "semmitől"...egyszer csak "You have died". Néztem is, hogy mi történ itt, de mikor 2.-ikra is eljátszotta velem ezt a játék, kicsit jobann megnéztem, hogy mi folyik itt, talán Lagg? vagy mi a fene?..Hát vicces ez a LoS dolog, arra jöttem rá.
Arcane Enchanted-es volt a pack. És mikor egy oszlop mellé rakja le a mob a Sentry-t, és te beállsz az oszlop másik oldalára, akkor nem fogod látni magát a Sentry-t és annak a "vonalát", hisz nincs a látómezőben, de attól még vág...Bár maga a Sentry vonala átérne a falon, de akkor se látod, mert a Sentry "magját" kell látni ahhoz, hogy látszódjön az egész....Nincs textúra, de a mégis ha elér, meghalsz, mert kettévág, bár nem látod....Így úgy látszik, hogy meghalsz a "semmibe"...nagyon kafa...
Hát ez egy elég geci dolog, mikor menekülsz az életedért, és 1 pillanatra, hogy tudj lőni 1-2-öt, megállasz egy oszlop melett, a másik oldaról "pofánvág" a halál.... ( részlet, a blogom egyik cikkjéből, de ez most engem ma eléggé "felkúrt"... )