78986
  • Akronomus #48700
    A minap vettem észre ezt a "hülyeséget". A játékban van LoS ( Line of Sight - látómező ). Emiatt, ha éppen egy tereptárgy mögé állunk be, a másik oldalán nem látjuk a dolgokat/mobokat, ezzel nem is lenne semmi gond...de!

De mikor egy affix kerül ki épp a LoS-ból az gáz tud lenni. Éppen öltem egy Fallen Shaman pack-kal futkároztam, Act 3-ban a hídon, mikor azon kaptam magam, hogy meghaltam a "semmitől"...egyszer csak "You have died". Néztem is, hogy mi történ itt, de mikor 2.-ikra is eljátszotta velem ezt a játék, kicsit jobann megnéztem, hogy mi folyik itt, talán Lagg? vagy mi a fene?..Hát vicces ez a LoS dolog, arra jöttem rá.

Arcane Enchanted-es volt a pack. És mikor egy oszlop mellé rakja le a mob a Sentry-t, és te beállsz az oszlop másik oldalára, akkor nem fogod látni magát a Sentry-t és annak a "vonalát", hisz nincs a látómezőben, de attól még vág...Bár maga a Sentry vonala átérne a falon, de akkor se látod, mert a Sentry "magját" kell látni ahhoz, hogy látszódjön az egész....Nincs textúra, de a mégis ha elér, meghalsz, mert kettévág, bár nem látod....Így úgy látszik, hogy meghalsz a "semmibe"...nagyon kafa...

Hát ez egy elég geci dolog, mikor menekülsz az életedért, és 1 pillanatra, hogy tudj lőni 1-2-öt, megállasz egy oszlop melett, a másik oldaról "pofánvág" a halál.... ( részlet, a blogom egyik cikkjéből, de ez most engem ma eléggé "felkúrt"... )
  • ToCsEk
    luck drop
  • Rehom
    ha kilépsz és skillt választasz akkor eltűnik
  • Voyager5
    Micsoda bug!
  • Rehom
    mekkora mf?
  • Hali23
    Kb 160 óra game után az első zöld cuccom egy sima ládából :D

• starweb88
    Nekem meg a 5 stackes valor leesett mert kicseréltem egy skillt egy másikra...
  • skinnyman
    Nah, végre sikerült lenyomnom Ghom-ot, coopban egy wizarddal, majd egy millió arannyi jobb cuccal rajtam mint amiben diablot nyírtam ki (néhány próbából), sok skillt végigpróbálva sikerült, kb tizenötödszörre, már enragelt, egyikünk meg is halt de még az utolsó leheletből siketült lenyomni. Messze a legnehezebb boss az egész játékban.
  • rage
    Kissé elakadtam Inferno Act3 közepén. Gondoltam, belépek egy public game-be, hátha más is játssza ugyanezt a questet.

Nem, nem játssza. Players on this quest: 3

Ezen nem gondolkodik el a Blizzard, hogy vajon miért lehet?
    Mindezt egy rekord számban eladott játéknál...
  • j0nNyKa
    :DDDDDDDDDDDD true story
  • unknown nick
    De, asszem Skill néha kínálja itt a fórumon.
  • ProGabe #48689
    What the...? :D

• Hali23
    Érdekes dolgokat művel a game az új patch óta :D Most meg kinyírtam 1 elite-et és 2 valort adott.... :D Mondjuk az ilyen hibák jöhetnek :D
  • Hali23
    40 itemre gondolt szerintem.
  • Hegi90
    wait... 40 rare itt 40 rare item vagy 40 rare (elit) mob?

aludnom kéne...
  • Hegi90
    Én is skippelek szinte minden sima mobot, elitek nem tartanak tovább 5 másodpercnél és mégsem tudok megölni 40-et, max 20-at...
  • Hali23
    Gondolom csak elitekre megy :D Úgy simán összejön a 30-40 1 óra alatt.
  • Hegi90
    1 óra alatt 40 rare? hol ölsz?
  • Troyan
    http://www.badosoft.com/blog/Diablo_3_new_patch_1_0_3a.php

kihozzák lassan, hogy az én hibám :D
  • Hali23
    Ma már nekem is beakadt vagy 3x, abból 2x emiatt meg is haltam, mert persze elite pack gyilkolása közben történt.........
  • Troyan
    Miért akad a gamma? A tököm tele van már vele. Kezdek eljutni arra a szintre, hogy elrakom a polcra és inkább tv-t nézek. Hihetetlen, hogy megvették millióan, és mindent ugy csesznek szét mint atom.
    Legalább a doboza szép.
  • celgene32
    Valamit rosszulé csinalsz nekem egy 1 oras act 1 elite run:
    -min 40 rare
    -tome of secrets
    -60-as cuccok amit dobnak szetbonas utan (kek,sarga)
    -penz

Eleg szepen lehet keresni meg act1-ben is, es ha meg valami hasznalhato is esik 100k-5kk, nem gyakori de elofordul.
  • Hali23
    :D:D:D Hát igen az úgy nem buli, de act 1-be halál nélkül dobálja az úgy ok. Bár nyilván a 99,99%-uk raklap szar, de eladni jobb a boltosnál, mint a magic-et...
  • unknown nick
    Ócsó, mert nincs rajta str. Kasztereknek a 2 hand üti az off-hand-et.
  • cookac2
    Sokszor dob 3mat nekem is. Épp az imént volt, hogy act3, 5x valor, jailer, arcane sentry, waller és 3 db invul minionos faszkalap dobott 3 sárgát. Igaz, hogy kb 5x nyírt ki, de dobott.

1 db lvl 52
    2 db lvl 58

A javítás volt 30k, vendornál elcseréltem őket kemény 1460 goldra. Tényleg fasza, h 3 sárgát is dobnak...
  • jazzy
    Hallod vmi 300kért vettem :D
  • Susarc
    jah hát a Burzsujok 1200 dps-es fegyót aggatnak mévg a followerre is!:D:D
  • Carmang
    WD-vel tolja valaki?
    Lv47, Nightmare-en megakadtam, amikor kikerültem a nyílt csatamezőre. Bár Act III eleje sem volt egyszerű. Ami igazán bosszantó, hogy nem találok egy normális skill kombót, ami hatásos is ÉS nem szívja le a manámat 3 mp alatt. Ghom elől mit szaladgáltam össze-vissza, mana töltődésre várva, az egyszerűen nevetséges volt...
  • jazzy
  • Henty
    fejből nem vágom de akörül van neki két kék ias+intes gyűrű meg egy 850es 200intes kétkezes
  • Susarc
    mekkora DPS-e van? én egyenlőre 3200-at tudtam összekaparni a csantressznak....telepakoltam IQ-val meg egy nagy sebzésü fegyóval
  • Hali23
    Hát nem tudom nekem így valor 5-nél elég gyakran dob 3 raret az elite...
  • Henty
    jah és MF-et hagyd a francba semmire sem jó... NV 5 aztán csók...
  • Hali23
    Annak se nagy jövőjét látom az RMAH-nak, de majd meglátjuk :D
  • Aspyrin
    első junikom egy doombringer :P
  • starweb88
    Azért mert minden normális item átkerült RMAH-ba, amik meg bent maradtak gold ah-ba azok meg csillagászati áron vannak..én ma szerencsés voltam és épp akkor kerestem ah-ba amikor beraktak egy 1h 900+ dps-s fegyvert aránylag olcsón :D (3,5m-ért dex+loh+int+str)
  • Henty
    Nincs semmi gond AHval, pörög az nekem legalábbis. igen 10-20k a legtöbb de amin van egy-egy statból kiemelkedő az megy még mindig.
    (azt vettem észre hogy a followers cuccok elég jól elmennek az utóbbi időben, pl volt olyan ami 2m-ért kb 10 perc alatt)úgylátom kezdenek rájönni a júzerek hogy kell a követő és nagyon imba tud lenni ha van rajta jó cucc. nekem (monk) pl enchantress-t használom és ilyen 6-10k dmgket tol rangedbe (csak droppos cucc van rajta) ha nem megy oda hozzá senki akkor írtja a népet
  • ProGabe #48661
    Oázisban megpusztulsz majd, mint a szar! :D
    Egész egyszerűen megtorpantam, pubban akkor megy, ha 4-ből 2 ember elköltött pár száz eurót a gearjére. Ne jó, ez utóbbi kicsit túlzás, de tényleg mocsok nehéz Ac2 második fele.
  • Hali23
    Gold kellene cuccolni act 2-re, de nem nagyon gyűlik, az AH meg nagy rakás szar a meglátásom szerint. Elején jó volt, de most már semmit nem lehet szinte eladni, csak pár 10-20-on K ért.... Legalábbis amit nekem dobál 280 MF-fel, annak 90%-a AH be se való, a maradék 10% meg örülök ha 20K ért elmegy....
  • Hali23
    Ezért nem is ott tolom :D:D