• SLICK
    Na látom még mindig megy a szájhúzás a rossz item drop miatt...
    Véleményezném én is a dolgot:
    Én max 9-13%-os MF-el rendelkeztem + a Valor ami feltolta 100%-ra. A helyzet most se változott végülis. Valóban nagy szerencse kell ahhoz, hogy jó itemeket találjon az ember. Nekem tegnap 5db(!) azaz ÖT darab olyan cucc esett, amit nyugodt szívvel eladhattam volna 5millióért és annál bőven többért AH-ban. A barbáromat feltápoltam az ezelőtti ah eladásokból, (több millióért keltek el a cuccaim), igaz volt szerencsém is pár itemet illetően, vagy olcsó volt, vagy az utsó pillanatban tudtam túllicitálni valakit a cucc lejárta előtt. Mindez azért ugye, hogy jobban életképes legyek infernon, ne haljak meg és ne menjen el javításra a sok arany.
    Na mindegy. A karakterem most már gyakorlatilag halhatatlan Act 1-ben, Act 2-ben is csak a köcsög affixes eliteknél halok, Act 3 is ment tegnap, de még oda kell pár táposabb cucc, hogy jól haladjak vele.
    A lényeg: Act 2-t farmolgattam tegnap, rájöttem hogy ott valóban jobban megéri cuccokat farmolgatni, meg is lett az eredménye. Act 1-et leginkább gold farmra jó (észrevételei mszerint ott jóval több gold potyog).
    Szóval ha valaki farmolásra adja a fejét ezt tudom tanácsolni, ha gold kell és talán némi item akkor Act 1, Act 2 pedig a jobb cuccok miatt.

A Hotfixhez, sztem ezt visszanerfelik, mert most olyan szinten potyog a sok kék item is, hogy namég. Alig kezdtem el játszani, kimentem Tristram elé, és a másodi kelit pack már dobott egy Plant 4 statos Sovereign Chest Armor formájában.

Azért tényleg nagy mák kell, hogy használható cuccokat találjon az ember, én 200 órát öltem bele a Baráromba, farmoltam amit tudtam, és mindig esett 1-2 cucc, amit eladhattam sok goldért vagy épp egy másik karakterem segítettem vele.

Csak kitartónak kell lenni szvsz, meg lesz az eredménye