Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ez kasztfüggõ. Monkal 100% nem lesz gondod de ha nincs jó gearje egy barbnak vagy DH-nak nehézségei lehetnek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Asszem.
Þór vígi þessi rúnar
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Legfontosabb ne menj csapatba! A többi rajtad múlik, ha hellen vagy gondolom, már gear problémák nincsenek. Én még nem láttam olyan Belilal team fightot, ahol valaki nem dõlt volna ki. Biztos meg csinálható teammel is, de ha tutira mész akkor egyedül mész a DH-val.
SzvSz nem fejlesztették addig, mint amennyit beállítanak róla. Lehet a koncepciós tervek megvoltak évekkel ezelõtt, de a játék 2-3 év alatt lett összedobva az tuti.
SC2-re ugyanez a szöveg ment és a fajokat gyakorlatilag a bétában még csinálták, mind grafikailag és képességileg értendõ.
A kimondhatatlan nevû DH-val nyomta le Diablot infernon, nem tudom milyen fegyverrel, mert ilyen ~360k-t vitt be neki. Bár tény ahogy agyon ütötte az nem játék, mert ha egyszer hozzá ért rögtön feküdt.
Ne haragudj, de ez egész egyszerûen nem igaz.
NM alig nehezebb, mint a normal. Mondom: Totál soloban játszok, AH-ban még nem jártam! És tegnap éjfél körül feküdt meg Vili bácsi a legvégén ja és barbárral, amit ugye nem éppen a nehéz fokozatokra találtak ki.
És nem én vagyok ilyen Superfrog, hanem egyszerûen ilyen a játékmechanika. Mindig csak éppen egy picit jobbat találsz. Egyébként NM-en nekem nem a kovács, hanem a drágakövek segítettek sokat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szóval mi is a gond? Nem értem. -.-
kipucolták az accod? Authenticator volt?
Public game-ben toltad?
Þór vígi þessi rúnar
Nem láttam még egy ilyen progit amit ilyen gyakran és könnyen fel lehet törni a mail címem és jelszavam nélkül.
Ez a Blizz-nek egy rohadt nagy hibája.
Ez a jelenlegi állapot nagyon nem jó, hogy magatalálósan hatalmas szopás Nightmare is (ami sztem jó, mert nem megoldhatatlan, csak nehéz), ha meg benézek AH-ba és elköltök egy minimális összeget, mindenki dara (szó szerint)...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Nem találom sehol! Nincs az Inventoryban és a Stash-ben sem.
Hol keressem?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Számomra nem az a kihívás, hogy már unásig farmolt act1-bõl szar sem esik. Átmegyek közepesen tápos karival és az elsõ útszéli szúnyog agyonvág (nem ebbe halok bele, hanem az elsõ champion groupba)
Þór vígi þessi rúnar
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Parasite Eve 2, best game EVER!
Biztos én vagyok a láma, de nekem nem megy.
Végre találtam terveket a kovácsnak és az ékszeresnek.
De hogyan kell nekik megtanítani?
Leírnátok, pontosan hogyan kell csinálni?
Már egy ideje vacakolok vele, de egyszerûen nem sikerül. <#help>#help><#help>#help>
azért igy lassan 1 hónappal a release után elég BROKEN dolgok derülnek ki a játékról amit kb. rekord ideig fejlesztett az egyik legprofibb? csapat a planétánkon......
talán nem is vicces inkább fájdalmas ez a tény........
nemde?
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
utána viszont elective mode kiszorította azt a skill fület a signature skillekkel együtt nálam.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403