78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ahba elvinnék vagy adjam el sima goldba? -
#48497 Van. Most gazdagodtak meg belőle sokan. -
#48496 mentem act 2-öt előröl most járok már az oázisnál,loot jobb mert esik 63-as item több de sajna ah képtelen vendor szarok csak :( -
#48495 Annál biztos több, és az a játéknak csak egy töredék része. DH-val végig +XP cuccokban mentem, meglett kb 26 óra alatt. Vagy ennyire kell sietni?
Mondjuk azon az accon még 60-as sincs (a leírás alapján), tehát nem hiszem hogy a gyorsaság és a farmolási láz hajtotta :D -
#48494 én már farmolok egy ideje, de nekem eddig 4 plan esett összesen.
A nerfet nem a planra értettem, hanem hogy minden 3. zombi kék cucokat dobál ki magából Valor nélkül. Tehát max ezt veszik visszább.
Kérdés: Amúgy még mindig nagy divatja van az 5-6 statos cuccok kovácsoltatásának? Mert akkor lehet beruházok receptre és keresek belőle sok pénzt ^^ -
Skill #48493 nem hiszem. mert itt a geart el lehet adni. épeszű ember nem fog accot venni. (én tuti fogok felvásárolni megunt accot de jóval 12ezer alatt)
csak simán átcuccolja a saját karijára az ittemeket és nagyobb biztonságban van.
az előző tulaj véletlen meggondolja magát aztán visszaveszi az accot. -
Sunrider924 #48492 Az exalted sovereign(i61) recik mar 1.0.3 elott is ugyanolyan surun potyogtak, minden haveromnak a 4es coopbol megvan minden slotra, es azota is gyakorlatilag napi rendszeresseggel esik. Szoval emiatt tuti nem fognak semmit nerfelni. -
BlazeH #48491 és 1 millás gearben mennyi idő lehet elérni 55-ről a 60-at? 1 óra? -
#48490 Na látom még mindig megy a szájhúzás a rossz item drop miatt...
Véleményezném én is a dolgot:
Én max 9-13%-os MF-el rendelkeztem + a Valor ami feltolta 100%-ra. A helyzet most se változott végülis. Valóban nagy szerencse kell ahhoz, hogy jó itemeket találjon az ember. Nekem tegnap 5db(!) azaz ÖT darab olyan cucc esett, amit nyugodt szívvel eladhattam volna 5millióért és annál bőven többért AH-ban. A barbáromat feltápoltam az ezelőtti ah eladásokból, (több millióért keltek el a cuccaim), igaz volt szerencsém is pár itemet illetően, vagy olcsó volt, vagy az utsó pillanatban tudtam túllicitálni valakit a cucc lejárta előtt. Mindez azért ugye, hogy jobban életképes legyek infernon, ne haljak meg és ne menjen el javításra a sok arany.
Na mindegy. A karakterem most már gyakorlatilag halhatatlan Act 1-ben, Act 2-ben is csak a köcsög affixes eliteknél halok, Act 3 is ment tegnap, de még oda kell pár táposabb cucc, hogy jól haladjak vele.
A lényeg: Act 2-t farmolgattam tegnap, rájöttem hogy ott valóban jobban megéri cuccokat farmolgatni, meg is lett az eredménye. Act 1-et leginkább gold farmra jó (észrevételei mszerint ott jóval több gold potyog).
Szóval ha valaki farmolásra adja a fejét ezt tudom tanácsolni, ha gold kell és talán némi item akkor Act 1, Act 2 pedig a jobb cuccok miatt.
A Hotfixhez, sztem ezt visszanerfelik, mert most olyan szinten potyog a sok kék item is, hogy namég. Alig kezdtem el játszani, kimentem Tristram elé, és a másodi kelit pack már dobott egy Plant 4 statos Sovereign Chest Armor formájában.
Azért tényleg nagy mák kell, hogy használható cuccokat találjon az ember, én 200 órát öltem bele a Baráromba, farmoltam amit tudtam, és mindig esett 1-2 cucc, amit eladhattam sok goldért vagy épp egy másik karakterem segítettem vele.
Csak kitartónak kell lenni szvsz, meg lesz az eredménye
-
#48489 Majd figyeld meg, jönnek majd még itt az 50-100eFt-os accok, mint a WoW-nál :) -
#48488 OMG, 55-ös barbáron 1 millás gear .... még a játék elején is max 10k-s cuccokat vettem 40-től 60-ig. A DH-val ez most 5k volt :) -
#48485 Persze :D -
gosumofo #48484 1k? -
#48483 Érdekel valaki (hibátlan)1db bontott CE (account nélkül) ?
Az dobjon egy pü-t. -
Skill #48482 na de mért vennék meg ennyiért ? 14ezerért már van olyan amit egyből megkap az ember és saját névre regelheti. -
gosumofo #48481 hotfix = server oldali frissítés -
#48480 Van már drop hotfix?Nem frissít a launcher,viszont már mindenki írkálja,hogy hú mit dobott.. -
f1rsts3ns3 #48479 kép
Eladó a Diablo 3-am amit megjelenéskor vettem. A játék be van regisztrálva szóval a fizikai termék mellé jár az accountom.
Az accounton van 3 karakter (20 körüli wizard, 30 körüli DH és egy 55ös barbár)
Továbbá van az accounton kb. 150.000 gold. A barbár a szintjéhez tartozó max (full sárga és legendary) (AH) gearben van ami kb. 1.000.000 goldot ér.
A termék azokkal a cuccokkal eladó amik alapból jártak hozzá (kézikönyvek, 2x Guest Pass, DVD + tok és a poszter)
A karakterek természetesen EU szerveren vannak.
Átvehető mindennap Budapesten. Elérhetőség: 06706049437.
Az ár valamennyiben alku képes ha nekem kedvező helyen (1 7. kerültet vagy Örs Vezér tere) találkozunk.
Ár 12.000 HUF -
#48478 Én is éhes lettem csak nekem hozzák is már :] balatonpart pown :P
-
Skill #48477 ahh ne ! neeee! fúú éhes lettem. valaki nem akar kocsikázni kicsit? Fót és Pest közt. benzint fizetem =) . na meg egy lángost! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
celgene32 #48475 Esett egy
900 dps
200 vit
100 int
socket.
Meg tegnap egy masik fegyver ami elment 5 millaert szoval a vegen az rng csak rng marad sajnos, de talan egy kicsit nagyobb az esely normalis lootra, a tobb 60-61-es cucc miatt. -
#48474 Gyűjtést szervezek Skill-nek!
Mindenki dobja a kalapba egy sajtos-tejfölös
lángos árát!
"Pick it up! Pick it up!" -
#48473 És ért is valamik valamit, vagy ugyanolyan szar, mint eddig, csak már i63-ból is több szar pottyan!? -
celgene32 #48472 Act1 run 49 rare, kb 1 ora volt.
3 - i63
8 - i62
15 - i61
Ahogy neztem kevesebb 51-59 esik. -
Skill #48471 most mért bántasz? magyar hősnek magyar arany! :) -
#48470 -
Skill #48469 sajnos a logitech egerem tönkrement így nem tudok farmolni / cry
a haver gépében olyan hangja van a tápnak, hogy elnyomja a zenét XD
szal ehh =) -
#48468 Ezen felröhögtem... -
Skill #48467 valakinek kell olcsón gold? =)
vagy goldot cserénék értelmes egére / talán tápra. -
#48466 Na ezt nemtudtam.
Így azért nyilván más a helyzet. -
#48465 nah én is mentem egy act1 quest9től 1 kőrt összesen 96%magic findel valorral együtt eredmény:
30rare (4butcher persze mind 55ös, 3warden)
lvl62 4db
lvl61 10db
lvl60 4db
lvl58 3db
lvl57 3db
lvl55 4db
lvl52 2db -
#48464 Más nincs, mindent értek -
Sunrider924 #48463 Itt van ez a masik topic ami ugy indul hogy egy wizard orjong egy jatekmechanikai elem miatt amivel sokat szivott es teljesen kiakad. A topic erdekessege hogy a kezdeti sok idiota beszolas kozott megjelenik egy tag(warmongerer) aki higadtan valaszol a sracnak es tippeket/tanacsokat ad neki. Aztan folyamatosan felhivja egyik masik beszologato figyelmet hogy a srac mar nem orjong hanem merlegel, utananez a dolgoknak, tanul. Par oldalon belul a teljes topic atfordul ertelmes eszmecserebe hulye trollok nelkul. Ezigen. -
#48462 Nem zavar, mert azt úgy kell ejteni, egyéb? -
#48461 A 'lájt' már nem is zavar?
Ejnye-bejnye
Mondjuk engem egyik se -
#48460 Valamiért így mondják a nevét. Ezt kábé annyira nem értem, mint amikor a multiplayer-t egyesek (amerikai) multájpléjer-nek ejtik.
Valami pöcs dialektus lehet attóltartok. -
#48459 Azt lehet tudni hogy a "Torch"-ot miért "Tós"-nak írod? -
#48458 -
#48457 Nem hinném :)