• mkfdd
    Ahogy látom sokan panaszkodnak hogy még mindig nem lehet öltözni act1-2ből. Amióta dh megkapta a nerfet, visszaszorultam én is act1-2be. Act3 is megy valamennyire de a sok halállal nem kifizetődő és nem jó móka. Nem szedtem össze előtte milliókat mert én is inkább altok húzásával voltam elfoglalva.

Én a következőt csinálom: Összevásároltam tűrhető mf geart (3-4milla értékben kb) amivel haladni is lehet 1-2n, tehát tűrhető dps meg tank is van a gearen. nv-vel van 300mf.

Nem csak eliteken cserélem a geart, hanem végig rajtam van, így fehér mobokból is sokszor potyog a sárga.
    Letolok egy teljes act1et egyhúzásra (act2ben a csatornás részt meg desolate sands-et ki szoktam hagyni mert rangeddel az nem jó móka).
    A sárgákat összegyűjtöm a ládában, és a végén nézem csak meg. Így nem élem meg katasztrófának ha egy elitből nem pottyan semmi eladható.

Teljes act1 run után kb 4 tab-nyi sárga jön össze, act2től meg kb 3 a kihagyott zónák miatt.

Act1ben a cuccok kb negyede 60as nekem, és kb minden 4-5. 60as cucc eladható AH-ban. Egy full run után átlagosan 1 olyan cucc is ki szokott esni ami elmegy 1milla fölött (gyűrűk és amulettek a legtöbbért eladhatóak ahogy észrevettem). Többi párszázezres cucc. Sokszor előfordul olyan is (kb minden 3-4. run) hogy kiesik sokmilliós cucc.

Amikor kijött a patch teljesen újrageareltem a dh-t dex+vita+allres cuccba kb 3 millió értékben (azóta lecseréltem ezt a geart mf-esre ami úgy 5 millás lehet), és azóta tolom az act1-2 runokat. Azóta a gearem megér vagy 20-25 milliót és act3 is viszonylag könnyen lemegy, de még mindig visszajárok korábbi act-ekbe mert olyan nagy mennyiségű cucc esik, és potenciálisan nagyobb az esély hogy esik vmi tényleg jó.

Panaszkodás, goblin meg goldfarm helyett szedjetek össze egy mf geart amiben tudtok haladni, és csináljatok full act-runokat. Garantáltam képesek lesztek gearelni a karaktert mindenféle frusztráció nélkül.