78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#48456 Tóslájt lesz a te játékod... -
#48455 Egyetértek.
Nálam kicsit gagyi volt most az act 1 vége farm. Az 5-ös valort sem értem el... LoL.
5 rare, ebből 2 lvl 62-es, a többik 58-60.
Mind szar. -
#48454 /OFF
NCfos-nak nincs beleszólása GW2-be, mint ahogy az 1-be sem volt.
ANet pedig nem arról híres hogy szétcseszi a játékait. -
BlazeH #48453 Ez már most is így van, ezért van milliós szakadék a jó cuccok és az átlagos cuccok között, szinte átmenet nélkül. -
Sunrider924 #48452 Olvasgatom ezt a topicot es nagyon tetszik ez a hozaszolas:
Another thing that annoys me is the shift in mindset it promotes. When that sort of RM trading was shady and illegal, thye average player didn't think of loots in terms of monetary value.
With the integrated RMAH, it's difficult not to. It tends to burst the illusion of the game. And the loot system amplifies that. You're not looking for an unique for your template, you got stuff worth 20 Euros.
That's much too close to RL. The idea that you're really doing the job of a gold farmer creeps in.
Plus, it does NOT get rid of the professional farmers and their armies of bots. It just legalizes their sales and put the average player in competition with them. Without their means.
These people have plenty of gold and items to sell. They can and will manipulate the AHs. I doubt Blizzard will be able to stop them.
-
Lantee #48451 A GW1-et játszottam vagy két évig, szinte folyamatosan, és akkor is csak az AION miatt hagytam abba. Amúgy jó irányba halad a beszélgetés, mert errefelé lehet keresgélni a Diablo 3 "hibáit".
A Diablo 2 idején még közel nem volt ekkora MMO választék, és a játékosok is inkább a lan partykra jártak. Az MMO-k elterjedésével egy teljesen új dimenziója nyílt meg a "farmolgatós" játékoknak: Hatalmas területek, több 100 órányi változatos pályák, összetett világok. Amit a Diablo 2-ben megszerettünk, azt igazán ezekben az MMO-kban tudtuk teljesen kiélni.
És pontosan itt hibázik a Blizzard: Van egy játék, amibe kvázi beleerőltetik a real-money rendszert, de cserébe van 4 fejezet, amin tizenX óra alatt végigrohansz, és utána kezdheted előlről.
Én is nagyon várom a GW2-t (aminek ugyebár az első része azért is volt akkora siker, mert nem volt havidíj), de még az AION is hosszú hónapokra lefoglalt, mégsem éreztem soha, hogy kárba menne a havonta csengetett X ezer forintom. Úgy hagytam abba, hogy nagyjából 35-40%-ban játszottam ki a játékot (nem beszélve a folyamatos event-ekről, kiegészítőkről, kategóriákkal szebb látványról, a pvp-ről, stb.)
Szóval a Diablo 3 egyfajta MMO akar lenni, igazi MMO érzés nélkül. Így pedig tényleg el fogja veszíteni a játékosok nagyrészét. Persze, a hardcore fanok maradnak, de azok most úgyis mindjárt lefikáznak engem. ;)
Uff -
#48450 Áhh, akkor én kérek elnézést :) -
#48449 Ja. Stuntsal is, meg a mario bros-al is évek óta játszanak érted :D
Amúgy ülök, úgyhogy nyugodt lehetsz. -
#48448 Akárcsak a gw1 amivel már évek óta gamelnak Ülj le 1-es.. -
Sunrider924 #48447 A diablo3 meg kb ket honapal a megjelenes utan maris ott tart. -
#48446 GW2 mivel NCfos game lesz, így a kezdeti hype után kb 1 évvel megy is a kukába. -
mkfdd #48445 Ahogy látom sokan panaszkodnak hogy még mindig nem lehet öltözni act1-2ből. Amióta dh megkapta a nerfet, visszaszorultam én is act1-2be. Act3 is megy valamennyire de a sok halállal nem kifizetődő és nem jó móka. Nem szedtem össze előtte milliókat mert én is inkább altok húzásával voltam elfoglalva.
Én a következőt csinálom: Összevásároltam tűrhető mf geart (3-4milla értékben kb) amivel haladni is lehet 1-2n, tehát tűrhető dps meg tank is van a gearen. nv-vel van 300mf.
Nem csak eliteken cserélem a geart, hanem végig rajtam van, így fehér mobokból is sokszor potyog a sárga.
Letolok egy teljes act1et egyhúzásra (act2ben a csatornás részt meg desolate sands-et ki szoktam hagyni mert rangeddel az nem jó móka).
A sárgákat összegyűjtöm a ládában, és a végén nézem csak meg. Így nem élem meg katasztrófának ha egy elitből nem pottyan semmi eladható.
Teljes act1 run után kb 4 tab-nyi sárga jön össze, act2től meg kb 3 a kihagyott zónák miatt.
Act1ben a cuccok kb negyede 60as nekem, és kb minden 4-5. 60as cucc eladható AH-ban. Egy full run után átlagosan 1 olyan cucc is ki szokott esni ami elmegy 1milla fölött (gyűrűk és amulettek a legtöbbért eladhatóak ahogy észrevettem). Többi párszázezres cucc. Sokszor előfordul olyan is (kb minden 3-4. run) hogy kiesik sokmilliós cucc.
Amikor kijött a patch teljesen újrageareltem a dh-t dex+vita+allres cuccba kb 3 millió értékben (azóta lecseréltem ezt a geart mf-esre ami úgy 5 millás lehet), és azóta tolom az act1-2 runokat. Azóta a gearem megér vagy 20-25 milliót és act3 is viszonylag könnyen lemegy, de még mindig visszajárok korábbi act-ekbe mert olyan nagy mennyiségű cucc esik, és potenciálisan nagyobb az esély hogy esik vmi tényleg jó.
Panaszkodás, goblin meg goldfarm helyett szedjetek össze egy mf geart amiben tudtok haladni, és csináljatok full act-runokat. Garantáltam képesek lesztek gearelni a karaktert mindenféle frusztráció nélkül. -
#48444 +1 Sunrider924
Én csak Path of Exile open beta-ig (~augusztus közepe)
CB-n voltam szerintem rá lehet szokni erősen
GW2-őt is várom, megvettem előre még anno. -
#48443 Légyszi ne vedd kötekedésnek, csak elmondom, én hogy látom :)
Nekem se a wow, se a gw nem opció, hiszen elég hektikus az időbeosztásom, és általában 1-1 óra időm van leülni, és ha mondjuk hirtelen jobb elfoglaltságom akad, akkor szépen felpattanok a géptől, és ezzel senkinek nem rondítok bele a raidjébe :)
-warcraft 3, sc2, diablo3, ezek még beleférnek az időbeosztásomba egy egy meccsel/runnal, de leülni egy egy 4 órás raidre nekem már nagyon nem pálya. -
#48442 +1 Wow kieg + az elég meggyőző gw2 érzékenyen fogja érinteni a populációt.. -
#48441 A második act 1 run nem lett olyan jó. Úgy mentem, hogy cemetery-festering woods-leoric manor-halls of agony level 2-től butcher. 42 perc volt, 162 mf 83 gf valorral együtt. Arany gyűlt 90k(eladásokkal együtt)
61es kék: 11 db rare: 14 db
62es kék: 8 db rare: 2 db
63as kék: 1 db rare nem esett most
egyéb: kék 40 db rare 13 darab
Esett két gagyi recept még.
Összességében van 1-2 eladható, de semmi drága. Kell egy kis szerencse is azért. -
gosumofo #48440 GET THE FUCK OUT -
#48439 Ez ma hajnali hotfix, tehát a tegnapi dropjaid ne számold ide (:
Mától határozatlan ideig ez az irányadó: hotfix -
YakHead #48438 Azt hiszem jól le lett írva a helyzet
Én is csak GW2-ig játszok a Diablo3-mal. Mondjuk ha a GW2 szar lesz (amit erősen kétlek a béta hétvégék után), akkor lehet többen visszatérnek D3-hoz. -
zsotesz #48437 Csak én nem értem, hogy ez nekem miért érné meg, hogy a nehezen összefarmolt goldomat neki adjam? Később visszakapom a kétszeresét? Mert erről nem nagyon beszélt. -
Sunrider924 #48436 Nagyjabol sajat velemeny,(benne van az is amit forumok bongeszesebol szedtem hozza az 1.0.3 patch ota), de drasztikusan esett a jatekosok szama, emiatt volt kisebb elakadas az AHs eladasokkal(nem volt kinek eladni) es ez a minimu, hogy jobb dropprate van most, hogy ne menjenek el meg tobben. A hitelet vesztett blizzardnak valamit adnia is kell a megmaradt jatekosoknak es az esetleges ujoncoknak vagy ennek a jateknak befellegzett. Mondjuk mindegy, szeptemberben(allitolag) jon a wow kieg es a jelenleg diablozo wow-osok mind visszamennek, kerdes hogy akkor mivel maradnak a diablo szerverek. Aki meg nem wow annak ott lesz a gw2 augusztustol(28ika). -
#48435 Neked ... Nekem tegnap este esett 30 rare, mindegyik kuka színvonalú ... set itemet meg legendaryt csak fényképről láttam a kb 150 óra játékidőmmel :)
Egyébként tegnap craftoltam 3db-ot a 60-as rare övből, és mindegyik jó lett (alapanyag + 30k). Az egyiket magamra rántottam, a másikat eladtam, a 3. még eladás alatt (2 jó statos, gold findos, és egy int+str+vit+all res, 100+ vit-el és 50+ all res).
Lehet nyomok még párat ma :) -
cookac2 #48434 Mai első run, 0 valor és 20-25 mf. Első elitem set gyűrűt dobott ráadásul normális is lett és potyognak az AH-s cuccok rendesen. Ebből nerf lesz. -
#48433 Persze azert okosan kell balanszolnouk, a ló másik fele, h nem hasznalod az ah-t mert sajat dropbol gearelsz. -
#48432 A bliizard érdeke az alacsony ár, annál több tranzakció megy végbe, 5-10eu-t konnyebben kiadnak mint 50-100-at. -
#48431 HJa, most lesz az, hogy ah-ban szépen áresés lesz. -
#48430 Nahh act1 run kb 20 rare egy db 55ös többi mind 58 és fölötte. 2db 63as, enyhén szólva jobb a droprate.. -
#48429 Nekem is jokat doboott, fel ora alatt 3 alltes+crit/ main stat+mf item! -
#48428 Nem, nekem is fossa a cuccokat. Ma annyit kell runolni amennyit csak lehet, mert simán visszanerfelik még ezt ^^ -
#48427 Az is lehet, hogy csak szerencsém volt. :) -
BlazeH #48426 Mire hazaérek melóból úgyis hotfixelik. -
#48425 Akkor este megint hotfix lesz :DD -
#48424 És érdekes módon használható/eladható cucc is esik már. :D Első runra vagy 2-3 milliónyi ah-s cucc is esett. -
#48423 él:D esett 2 63as íj is első runra,persze egyikre se adott se SEMMILYEN +dmg módosítót:D -
sata75 #48422 most akkor él a peccs? helyzetjelentést követelek! :) -
#48421 mea culpa, az csak a BOSS-okra igaz, tehát sima champekre nem:) -
#48420 Mennyit érhet egy ilyen? AH ha jól tudom nem hozza rendesen a csökkentett req-s dolgokat.
-
#48419 nekem is több 62-63as esett, viszont a beígért 1rare 4 valorral, 2 rare 5 valorral az nem játszik -
#48418 Warden 3 rare-t dobott, abból 2 ilvl 62-es. Következő runra csinálok majd valami statisztikát. -
#48417 Nekem a főképernyőről eltűnt a patch felhívás. És pont most dobott egy elit pakk egy 63as kéket meg egy 63as sárgát egyszerre act 1-ben. :) (mind 2 szar, de azért na)