Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Parasite Eve 2, best game EVER!
Jaffa Kree!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
van pár 60-asom monk, barb, dh
ezek közül a barbira ráköltöttem kb. 5-7 milla közötti összeget, és még így is összepakolják sokszor act2 végén...
viszont dh-val full dex/atkspeed/crit-re gyúrva (13k hp-val, 0 resivel) könnyen lehet haladni még SS nerf óta is, csak oda kell figyelni, még a reflect dmg-es se okoz akkora problémát implale+ss kombóval... a gearjére, csak összehasonlításképp 1-2millát költöttem és 100k dmg-e van jelenleg, ami még nem a vége ha végre megnyerem az új xbow-ot ahból.. 😊
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Szóval visszamentem inkább a hellre, de ott meg államon könyökölve tudok játszani, mert mindenki 1-2 lövés, elitek meg 5-6.....
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ranged glasscannon builddel lehet haladni bõven, meleevel erõsen ah ajánlott és sok sok gold😛
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
További kellemes játékot.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Én eddig azt hittem a kihívás az amikor pl egy kényelmesen végigütött actbõl átjutok a következõbe, ahol az aktuális gearrel nehézkesen, de lehet haladni. Majd szép lassan ahogy esnek a cuccok, azt az akadályt is kényelmesen veszed és a következõ actben megint csak nehézkesen, de lehet haladni.
Viszont legalább már tudom. A kihívás az amikor egy farmolt actbõl átmész a következõbe, hogy a legutolsó semmi is egy legyintésbõl csapjon le és szinte lehetetlenné tegye, hogy normálisan haladj. Viszont semmi gond, mert ha alacsonyabb helyeken halálra farmolod magad akkor lesz pénzed AH gearre és mehetsz tovább a következõ actbe, ahol természetesen megint nem játszhatsz amíg máshol össze nem farmoltad az AH geart. 😄
Ez aztán a kihívás. <#idiota>#idiota>
..dot.. --Wh0FarteD-- Atfolyocso
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Resist önmagában nem elég, kell mellé armor, sok block, nekem is kéne stormshield még, akkor lenne 50% fölött, meg minél több melee dmg red item. Aztán fontos a life on hit, nagyon sokat segit, illetve attack speed itemekre, fegyverben is jobb sztem egy gyorsabb kard. HP annyi nem lényeg, 40k elég sztem act2-be, persze ha több van az nem baj.
Act3 ezzekkel a statokkal még mindig esélytelen. Kb pont ugy szétcsapnak, mint act2-ben 500 resistel, stb.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nos Inferno Act 1-ben a sebzes nem rossz, lehet haladni vele. A gond, hogy olyan konyen lecsapnak, mint a legyet. A megoldas gondolom az armor/resist/lifesteal novelesben rejlik, csak ehhez meg sok love kell... :o)
Tapasztalatok barbarral, modszerek, skilltab?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Én nem nagyon vagyok híve az ignore painnek, bár gondolom ignorance is bliss rúna van benne, amit a Super Saiyan + Earthquake combo után tolsz el, amivel 5 secig Istenné válsz, ahelyett én Leapet használok a 300% armor rúnával, earthquake helyett pedig furious chargeot dreadnaughttal
(Vázából esett inf a4)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én egyébként WW-vel megyek elég rég óta. Furious Charge-dzsal (ami megálláskor egy jó nagyot sebez még) berongyolok a tömegbe, ott elnyomok egy Leap-et (a közelbe húzóst), meg egy War Cry-t (az élet töltõst), aztán WW ami a csövön kifér. Nagy tömeget dúrván jól lehet redukálni.
Ha utána maradt valami erõsebb, akkor Frenzy-vel (a Stun-os rúna van beállítva) szétszedem. Nehezebb helyzetekben az aggro megosztására meg ott a Call Of The Ancients. Vagy menekülés Leap-pel, vagy Furious-szal.
Jelenleg buffal olyan 450-500 körül járok.
Þór vígi þessi rúnar
Tudatosan vittem el ilyen irányba, hogy azzal, hogy sebzek abból elõnyöm legyen, ahogy abból is ha ütnek.
Sajnos nem tudom, hogy hell felett ez mennyire fog mûködni, mert még csak 60 óra körül járok nightmare végén, de itt nem igazán van gondom. Talán egy hajszállal jobban figyelek, mint normalon, mert normalom viszont semmit nem csináltam csak kattintgattam. Kínos normálnak hívni... inkább valami autoplay mód.
Egyébként néha elcsábulok és beteszem a whirlwindet és meg kell mondjam, nagy tömegben durva, de pár elite szinte semmit nem ér.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.