• Sunrider924
    Olvastam egy topicot hivatalos forumon, ahol egy srac inf act3ba sziv a championok enrage timerje miatt. Nem lapoztam vegig az osszes oldalt, de az elso 2-3 oldalon csak osztjak szegenyt, hogy bena es rengetegen beszelnek melle es/vagy hulyeseget. Szoval hangosan gondolkozom, hogy ezek szerint irto sokan nem tudnak a 2 perces revive timer resetrol vagy a champion mob enrage timer resetrol. A dolog termeszetesen csak a 10 kicsi indian manoverrel mukodik, azaz aprankent lefaragni a letszambol, es az emelt repair koltseg kicsit kedvet szegheti az egyszeri halandonak de igy minden, az egmegadta vilagon minden affix kombo legyurheto.
    A dolog lenyege: szembejon rare boss 4 addal, megolok beloluk amennyit tudok mielott a revive timerem felmegy 7 secig. Ha ennel tovabb tart a revive garantaltan resetel a megmaradt mobok hp-ja mire felkelek. Ergo resetelem a revive timert 7 secnel ugy hogy NEM kelek fel 2 percig. A kovetkezo corpserun mar 3 secnel elerheto lesz. Aztan meg van 2 dobas amig megint elerem a 7sec revivet. Remelem ertheto.
    Boss enrage egyszerubb, ott van egy vizualis indikator a koponya, ha 5 percnel tovabb tart a fight akkor mar meg is kapjuk ezt a bleed dot-ot es villamgyorsanm meghalunk. Ilyenkor megint NEM kelunk fel, megvarjuk azt a kb 2 percet amig a boss feje folul eltunik a koponya, es mehet a harc elolrol, van ujabb 5 percunk lerendezni a megmaradt ellenseges mobokat es vagy a bosst. Ez csakis azert mukodik, mert amikor az enrage timert reseteljuk akkor nem resetelodik vissza maximalisra a champion group letszam. Ameddig a blizzard ezt igy hagyja, addig a modszer mukodik.
    Akinek az a kihivas, hogy az eleje kerulo mobokat megolje nem pedig leave game es tolt ujat, annak talan ez segit(felteve hogy kozertheto voltam )