78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#48256 Lehet amíg nyugodtság volt az "erőben" addig nem történt semmi :)
-
1Darton1 #48255 Annyit írtak múlt hét közepén, hogy nem vették észre, hogy bármi gond lenne a droppal. Aztán a végén azt, hogy majd egy patch-csel javítják (azt nem írták oda, hogy ne lehetne hotfixelni). Csupán community feltételezések voltak erről a témáról. Eleve furcsa is volna, ha a droprate kliensoldali lenne. -
gosumofo #48254 Kripp épp minden slotba 50k alatti gearrel rakott össze inferno verő buildet barbbal :) -
Dr DeViLKiNG #48253 Nem, majd kiderül hogy Adria végig így tervezte, és ő igazából velünk van, de majd a végén mégse, és a 2. kiegészítőben elfektetjük a megkorruptált Cainnel. -
clio1616v #48252 tudott még jobban? -
clio1616v #48251 szerezz be egy lehetőleg nem guess passt :D -
Bigpigrib #48250 Gondolj bele benn ül egy /vagy több démon aki ki akar jönni - Adriának elsutymorogták a használati utasítást. (Úgy rémlik valami olyasmit mondtak, hogy a B.S.S-t 1 db démon raktározására tervezték, ezek meg belerakták a Pantheont.) -
ShaiHulud #48249 leahba vegig ott van diablo egy resze, a kitoresei, amit pl cain halalanal is produkalt illetve a kapu nyitogatasok act2ben, na meg az uj lelkek black soultstoneba valo paszirozasat is o csinalta.
en igazabol azt nem vagom hogy cain, hogy a faszba nem vette eszre hogy valami nem stimmel, nagy lore guru es siman meg lett vezetve. -
#48248 Leah szerintem csak azért jó választás, mert genetikailag közel áll diablo-hoz. A black soulstone alapból arra jó, hogy lélekkel lássa el a használóját. Elvileg.
Bár az is érdekes, hogy Adria hogyan tudta a követ használni? Még kész sem volt elvileg, Zoltun sem tudhatta még, hogy kell majd használni.
Na de mindegy, majd hátha elmagyarázzák jobban. :D -
#48247 Elolvastam az utóbbi 110 hsz-t és konkrétan minuszba ment az IQ-m
Szerk: Na meg a szokásos napi minusz is jön Savmacskától -
Bigpigrib #48246 Adria majd visszatér egy külső meghajtóval a diablo 4 ben, amire a balck soulstone esszenciáját tükrözték. Problem solved.
-
#48245 lehet, hogy nem ugyanabban a regioban jatszotok? Pl. te Amerika, ok pedig Europa. -
ShaiHulud #48244 hat azert a kombinalashoz kellett leah is:D aki ugyebar a wanderer es adria kozos szornyszulottje. wanderer meg ugye mondhatni diablo volt maga mar akkor is. -
#48243 Így már világosabb, bár megnézném, hogy Adria épp valami lélekkő mágnest rak a kószáló lelkekre. :) Meg ha így könnyedén Diablo-á kombinálja az összes lelket, akkor miért nem öli le egyszerűen a nephalemet? Meg Tyraelt? Inkább elportol. Kellett valami fő gonosz a kiegészítőbe is? -
89Payne90 #48242 Sziasztok
Van egy olyan problémám hogy nem tudok barátokat fölvenni és engem se tud senki ha valaki tudja a megoldást az légyszi írjon előre is köszönöm. -
ShaiHulud #48241 http://diablo.wikia.com/wiki/Black_Soulstone
itt azt irjak, hogy adria tevekenykedett a leolt demonok lelkenek megjelolseben, amik, miutan elkeszult a black soulstone, rogton bevandoroltak abba. forras pasz.
kullet pedig a horadrimos tarsai oltek le, es rejtettek el kulon a veret, testet, fejet, stb. de ezt mondjak is a jatekban is, azzal egyutt hogy kulle meg nephalem is egyben.
butcherre visszaterve ott meg a lore mondja hogy a butcher gyak nem egy adott demon, hanem csak egy tipus, tehat tobb is van belole. szoval ez nem ugyanaz a butcher akit mar korabban leoltunk. -
Bigpigrib #48240 Valószinűleg a farmolás , ja:DD -
#48239 Ez még majdnem logikus is, mivel a world stone megsemmisült, a nephalem valószínűleg azon kezdett el munkálkodni, hogy a kiszabadult, kósza prime evil lelkeket valahogy csapdába ejtse, mondjuk egy fekete lélekkőbe. Bár nem azért törtük szét a második részben a lélek köveket, hogy végleg megszabaduljunk tőlük? :)
Szóval az elmélet csak akkor lehet igaz, hogyha a lélekkövük széttörése után a world stone-ban estek "örök" fogságba a gonosz lelkek. -
#48238 Nem úgy értettem, hanem eredetileg mikor halt meg. :) Nephalem volt ő is elvileg, még az is lehet, hogy a diablo 2-es hős volt ő. Csak beleőrült már akkor a sok farmolásba. :D -
#48237 ők se tudják, mit akarnak.. :) -
#48236 Most eladja 300-ért a régit(ha ő annyiért vette, akkor másnak is megérhet annyit.) és csak 45 dollárt(15%) bukik a dolgon. Szóval nem is értem ezt a képregényt. :D Vagy az újat, jobbat adja el 600ért, és pure profit. :) -
Dr DeViLKiNG #48235 Mintha múlt héten olvastam volna valami olyat, hogy nem tudják hotfixelni. Most meg mégis? -
Bigpigrib #48234 Zoltun a folyamatos farmolások alatt halt meg act 2 ben, elbotlott és beütötte a fejét de vagy 10x a WD-m nyílpuskájának a tusába:)
Belial Adria ellenes viselkedése valamilyen szinten érthető, mivel eredetileg a démonlordok veszekednek egymással a hatalomért.
-
#48233 HaHa -
#48232 -
Bigpigrib #48231 Ez ződség, ha nincs sikerélményem, nem játszom:)
u.i. már 2 napja be se kapcsoltam. -
#48230 ha megengedtek egy kis nem-rinyát :D
The patch may delayed, but there is some good news with it: we’re still going to get some hotfixes tomorrow that affect some important aspects of the game – like % drops in Act 3.
itt pedig táblázatosan, számokkal -
#48229 lord of brain :D -
#48228 Én azt nem tudom, hogy zoltun mikor is halt meg(vagy már nem emlékszem) :D
De Leah-nak mondja, hogy csak óvatosan, mert nem minden az, aminek látszik... Ráadásul magda is megemlíti Adriát az első act-ban. Szóval Belial és akkor valószínűleg Azmodan is tud arról, hogy Adria azon dolgozik, hogy Diablot előkerítse valahonnan.
De amúgy tényleg, jól jönne egy magyarázat, hogy ki és hogyan került a fekete lélekkőbe. :) -
#48227 Pont ezt kérdeztem release előtt. És mi volt a válasz? Hát a szokásos: D2 még mindig op! -
#48226 Még 1.3 előttről, csak annyira fel vannak árazva
hogy senki nem veszi -
Bigpigrib #48225 Azt a részt furán oldották meg, hogy került bele Baal, meg Mefi lelke a blekk lélekkavicsba.
Zoltan Kulle annyit mond, ha jól emlékszem, hogy sokmindent feláldozott ezért.
plusz érdekel hogy szegény Leah lelkével mi lett.
-
#48224 igen, kb... nem is tudom, az a sok jó cucc az AH-ban honnan van. -
#48223 bar nem lesz se tobb se kevesebb a sztori ettol, de amikor bemesz Cain-t megmenteni: kuzd a csontvazakkal, kozben kiabal neked, hogy HELP, HEEELP!! Segitesz neki, megmented. Erre megkerdi: Why did you risk your life for me?
(mondjuk csak az n+1. vegigjatszasnal tunt fel..) -
Susarc #48222 180dps-es fegyó 290 armor és 85 str és iLVL 63........meg tsai:D -
#48221 Attól még ugyan úgy lehetne rajta 10 Int 180 helyett...
És nem lenne ennyire Lottó Online. -
#48220 Én továbbra is állítom, hogy direkt van így... :\ Attól meg még mindig agyhúgykövet kapok, amikor egy wizardot látok rohangálni 2 kezes axe-al, mert az ad +300 intet. Bazdmeg. Meg a 2 kezes xbow witch doctornak?! +150 strengh-es pajzs, DH skill upgrade-del?! WAT???!!! :D Förtelem... -
#48219 ugyerted pl amikor talaltam egy lvl12-es magic itemet (normalban)amin az egyetlen szoveg ennyi volt : 4szintel csokkentett szintkovetelmeny ? :) -
#48218 Feltámasztották.
Mert egy retardált démon, aki tudja, hogy úgyis legyőz minket, minek titkolózna. Ráadásul Lord of Sin, nem Lord of Brain.
Cain nem egy sima nyomi, az meg nem egy sima meteor, hanem egy természetfeletti cucc, gyógyító meteor, vagy valami. :D Olyanban zuhannak az ex arkangyalok. -
Susarc #48217 tegnap előtt mi is ezen röhögtünk:D pont 2 órát játszottunk és feleannyi lóvém volt mikor kezdtük...ketten találtunk vagy 100 rare-t...MIND KUKA! és még a pénzünk si fogyott.....
maga alatt vágja a fát a Blizzard,hogy tönkrevágja a mezei játékosok játékát....