• Különc
    Egy kis leírás Ghomhoz, akinek nem megy és barbár:

Amire szükség van: 12-15 000 dps (vagy több)
    800< all resist (főleg poison és physical)
    Wrath of the berserker, insanity rúnával
    Threatening Shout falterrel
    Revenge Provocationnel
    Furious Charge Dreadnaughttal
    Frenzy Maniackel, Smite-tal vagy Sidearmmal (itt nem annyira jó, mondom miért)
    Warcry Impunityvel

Patch óta a fight abban változott, hogy már két helyre rakja a gázt, ugye ezzel abban lett nehéz a fight, hogy ha meleeben ütöd, 2x olyan gyorsan "telitődik" magad körül a gáz, ami egy idő után túlságosan sok lesz, nagyon sokat sebez, wipe lesz a vége.

Épp most teszteltem le 2 egykezes karddal a fightot és meglepően nehéz volt, de nem lehetetlen, shielddel könnyebb a block és a + resistek, armor miatt.

Ahogy én csinálom: Ghom idéz 2 fika addot, azt vettem észre hogy néha akkor, ha nem vagy melee rangeben, néha random módon. A legfőbb dolog, hogy NE TÁMADD közvetlen az addokat. Miért?

Behúzod a bosst, a fenti statokkal legalább 6 gázt kikell bírni, míg nem kezd el vörösödni a kép kb fél percig. Amint az megtörténik, menjünk el a bosstol hogy ránk köpje a gookat. 2 is elég, de ha sikerül megcsinálnunk, hogy 4 legyen rajtunk az a kánaán. Húzzuk az addokat Ghomhoz és csépeljük Ghomot, mialatt szépen felhealeljük magunkat revenggel immár 5 targeten rajtunk. Több addot nem érdemes gyűjteni, mert akkor túl hamar teli lesz gázzal a terem.
    Ha elfogynak az addok, próbáljunk kicsikarni belőle újabbakat, ha nem proccol a revenge, akkor pozícionáljuk magunkat úgy, hogy charge-al minél több targeten menjünk keresztül.
    Szükség esetén CD-re nyomjuk a potit.

Vége húzós lesz és lehet hogy wipeol az ember rajta sokat 10% alatt, de megoldható