Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Hát jah valamit ezzel tényleg csinálni lehetne, mert nagyon nem jó poén hogy kvázi legyőzhetetlen elitpakkok vannak.
Egyik kedvencem pl amikor van néhány ilyen arcane-molten-plague stb tulajdonságuk, nagyon sokan vannak, és mellé falaznak. Ha sokan nyomják rám a falat, sokszor sikerül úgy lerakniuk őket, hogy kb a karakterre rárakják, akár többet is, és kvázi meg sem tudsz mozulni, mintha jailelve lennél, csak éppen a fail legalább háromszor annyi ideig megfog. Ez egyébként szerintem vagy bug, vagy nagyon nincs jól átgondolva. Közben meg persze alád pörkölnek molten-plague-el, és a lábad alá raknad 3 arcane-t.
Na az ilyenekkel pl a fasz ki van, de sok más nagyon finom kombót láttam már. Múltkor pl ilyen kicsi pókcsapat, már nem tudom milyen tulajdonságaik voltak, de baromi gyorsak voltak, ha futottam egy pillanat alatt utolértek, és bármelyiknek az alap támadása a fele életemet levitte, annyit kb mint amekkorát a legnagyobb állatok tudnak a charge-olós csapásaikkal vagy a bossok a fő szopatásaikkal. Nem értem hogy történik az ilyen, de rossz vicc az egész.