Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

edios
megjelent a böngészõbõl játszható diablo3!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ProGabe
😄!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tatyla
jelenleg benn altozok most a monkommal és a friend listámon ezt látom: 0

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

PiszkosFred
Ha valaki esetleg a napokban lesz 37 eves, es a parjatol kap egy "boldog 37-et" vagy hasonlo feliratu tortat, azt hiszem ott gondok lesznek a kovetkezo percekben 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mások az arányok :

Lvl 51 Zombie, Chance to drop:
magic: 3%
rare: 0.1%
legendary: 0.0001%

Your hero has +200% magic find this changes the numbers to:
magic:9%
rare: 0.3%
legendary: 0.0003%

ÉÉÉTED ? 😛
CalebJoe
Ezt is megértük hogy egy elvileg single playeres játékot nem tudunk játszani mert szerverrõl megy, még egy mmo-nál megértem hogy karban kell tartani de ezt, nem igaz hogy egy ekkora milliárdos cég nem tudta eddig megoldani az ilyen problémákat pedig bõven volt baj a WoW-nál is nem tanultak belõle.<#confused>

ZsZso
Most olvastam a Redditen. Priceless 😊

"Thank you for your patience." WHAT PATIENCE?!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

unknown nick
"d2 arról szólt,hogy a hõn áhított uniqe/set/rw cuccokat,alaponyagat megtaláld."

Úgy emlékszem a D2 a rare-ról szólt, a LoD-ban jött több item variáció. Hogy mi azt már nem tudom pontosan, a LoD-al játszottam többet.

Broafka
az hagyján hogy nem tudok belépni, de nálatok is már a menüben is ilyen 14-18 FPS körül mozog az egész játék? igazából tök mind1, hogy amcsi vagy eu szerveren vagyok

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Én úgy érzem, hogy végre mûködik a magic find.
WD-vel 0-20 lvl-ig kb 50mf volt rajtam esett szépen sárga és egy legendary öv is 😄
20-45 lvl-ig 0 mf-el nem esett csak kék talán 1-2 sárga, de az se olyan sok.
45-50 lvl között 30 mf-el 1 óra alatt 3 sárga és tonnányi kavics 😊

Örülök, hogy itt nem a diablo2höz hasonló 400-500mf a cél és végül játszható gearben lehet egy kis mf mellett is szerencsejátékozni.

nagyon tetszõs a játék!
ZsZso
Faszom az egészbe. Várom már, hogy vége legyen ennek a napnak, végre gép elé ülhetek. Na akkor Diablo bekapcs ... error ... anyád.

Pöcsöm kivan ezzel. Két hét telt el indulás óta. Áhhhh...

Elnézést a stílusért, nem szoktam ilyen nyers lenni, de ez kikívánkozott..

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

setuh
A jo edes ku*va anyad blizzard!!

Igen,most jobb <#gonosz1>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Hegi90
ez alatt a két hét alatt összesen 1 hétig volt elérhetõ a szerver kb...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

edios

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

mit jelent az,hogy tisztességes felöltöztetése?
d2 arról szólt,hogy a hõn áhított uniqe/set/rw cuccokat,alaponyagat megtaláld. onnantól vagy lvl99 volt a cél, vagy további mf, vagy pvp.

annyi a különbség,hogy ott azért lehetett használni azokat a cuccokat,amik estek. nem egyféle fishy build is létezik. jobb cuccokkal pusztán azt érted el,hogy gyorsabban tudtál mfelni, meg jobb volt pvp-ben.

How much can you take,before you snap?

clio1616v
skillelhetem át magam 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

cataflam02
délután 2 óta nem tudok belépni... nagyon jó...

One more story

am a dodge infernon lóf@szt sem ér, az esetek 99%-ában mérgezõs tócsába, vagy arcane toronyba, illetve molten/mortar-ba halsz bele .. azok ellen meg nem vééééd, teccikérteni?!
ami nekem mûködik, az a life steal, meg a sok-sok hp és resi.

BaLeeX
2 órája nem tudok játszani szóval most sincsenek a helyzet magaslatán. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Hali!

Nincsen véletlenül valakinek Trial kódja? Nagyon szeretném kipróbálni a játékot! Elõre is köszönöm.
Fabio Capello
Öröm az ürömben, legalább megtanuljuk a hibakódokat kívülrõl 😛 😄

Ez már tényleg tiszta nevetséges...

Get a life!

PiszkosFred
Amikor mar rozsaszint hanytal a baal es bocirunoktol, a pindleskin vagykicsoda elore koszont a nagykoruton is, es a boltban sojjal fizettel a liter tejert, akkor egyszer csak megalltal, azt mondtad hogy "kesz vege, ez a legjobb gear ami rajtam van" 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

j0nNyKa
európai szerveren hajnalban baszakodnak.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sáska
Amugy diablo2-ben mennyi ideig tartott egy karakter feloltoztetese tisztessegesen?

clio1616v
majd ha megy tolhatjuk együtt, mert nekem is inkább arról szól hogy lecsapnak 😄

25k hp és 50 fölötti dodge

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

BaLeeX
És európai idõ szerint miért nem lehet éjszaka baszakodni? Mondjuk hajnali 1tõl reggel 6ig? Mert az a pár millió lúzer aki megvette 15k-ért a játékot az szívjon azok helyett akik esetleg a fejlesztõközpontba nem úgy állnak hozzá, hogy ennyi pénzért amennyit kaszáltak bemennek éjszaka dolgozni?

Ez szerintem vicc. Munkahelyen szerverkarbantartásoknál is a karbantartó (szolgáltató) cég alkalmazkodik a munkaidõhöz és az ünnepnapokhoz, nem fordítva...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Igen, de ha egy kicsit vársz, az online haverokra valami hosszú számot ad ki..

Aradebil2
hogy klasszikust idézzek: "szar ez a fos?" ilyen az én formám

Kandurex
mire ez a panaszkodás...nekem még egy legend se esett...azt már infernon huncutkodok...vagyis csak próbálkozok, mert általában menekülésrõl szól 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TVelvet
Nálatok is üres a friend lista?
Kandurex
egyébként amikor volt az open beta, vagy két napig, vagy meddig, akkor is folyamatosan ez volt..nem tûnt fel vajon a dolog senkinek?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ilyen jól sikerült a patch hogy összeomlott az egész? Error 37 és 73 az ördögi kör.

Fabio Capello
Amerikában itteni idõ szerint éjszaka volt baszakodás, több mint hat órát álltak a szerók.

Nem tudom, miért csak az európaiakat kell szívatni. Eu-s régióra 20 próbálkozásból 20-szor nem enged be, amerikaira meg rögtön (persze, ott nincs karim). Amikor volt a leállás 11-ig, akkor is érdekesmód csak az EU-s szerverek álltak. 😞
Hy. Tudna nekem segíteni vki?
Lehet még kapni pesten a sima változatból vhol?
Eddig kb 8 helyen próbáltam és csak elõrendelni lehet. :S
pls help
coolpet
ezt kapjuk 15k-ert 😊

Battletag: coolpet#2467

j0nNyKa
lehet!

Broafka
én már kezdek hozzászokni... szerintem a blizzard ezzel üzeni mindenkinek: "Tanuljatok már köcsög kockák!"
engem meggyõzött, majd azért írjátok meg ha már lehet játszani, köcci 😊

BuriP
Eddig mióta megvan a játék még nem láttam error 37-et mióta a patch megvan, folyamatosan, be sem tudtam még ma lépni!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

TVelvet
... hazaérek, és ez a szánalom fogad.
Broafka
biztos túl sokszor próbálkoztál, és azt hitte rád hogy bot vagy, úgyhogy most biztos soha többé nem tudsz felmenni 😛 buktad a karijaidat, muhahahahaaaa 😄

j0nNyKa
oh és tényleg error 37 van
nem kellett volna kilépni 😄

berlinboy6329
Fuu,gondoltam beloginolok amcsi szeróra,erre lockolja az accomat Blizz...lololololol.Aszongya,h vmi gyanúsat észlelt a már elfelejtettem milyen mintában...login pattern volt tán,v mittomén.Ezért lezárjuk!Fuuu..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

coolpet
error 37 na. vagy 20x megprobaltam, nemenged.

Látom az a bajod, hogy nem dobott neked a játék legendás vagy szettbe tartozó tárgyakat. Meg azon izgulsz, hogy ha majd dob hatvanas szinten, akkor az használhatatlan lesz. Ha hatvanas szinten infernó fokozatban játszol, akkor ahhoz közelit fog dobni és tudni fogod használni, de megnyugtatlak én egy negyvenhetes szinthez tartozó legendás nadrágot viselek még hatvanas szinten is, mert magasabb szintû ritka sárga vagy kék már esett, de nem volt jobb nála.

Ha nem találtál, hát nem találtál. Majd találsz a második vagy harmadik karaktereddel, akit elindítasz. Bár kétlem, hogy az elsõvel ne találjál, mondjuk akár úgy is, hogy vagy hell fokozatra visszamész vagy maradsz infernón és ott dobja ki.

Legendás tárgyakat amúgy ne az aktot lezáró fõellenfelektõl várj, sõt talán meg ne is a bajnokoktól (kék, sárga csoportok), hanem teljesen egyszerû ellenfelek fogják dobni, ott ahol nem is gondolnád.

Nekem eddig kettõ legendás tárgyam esett ki és egy sárga kovács recept, ami egész korrekt volt, hiszen hatvanas szintemhez mérten, a recept is hatvanas szintû pajzs elkészítését tette lehetõvé.

Én biztos nem nyavalyognék azon, hogy ennyi és ennyi óra után nem esett semmi. Nekem picivel 100 óránál is több van a játékban és szintén alig esett. Majd fog még, emiatt nincsen kétségem. Addig is találok bõven ritka tárgyakat, amiket használok szépen.

Nekem 15 percnyi nyaggatás után de beengedett 5 után, azóta semmi gond.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Hegi90
erorr 37 D:

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

coolpet
Sziasztok!

Mar megint mi van a szerokkal?
updatelt vmit, es error 13 servers are busy at this time...

j0nNyKa
oh, és... hol akadt el a dolog, és milyen hibával?