78986
  • Fpocok
    Monknak van egy olyan képessége, hogy a legmagasabb resistje számát megkapja mindegyik resist... tehátha valaki gyúr arcane ressistre csak, az olyan, mintha all ress lenne.

+40arcane res
    +40all res
    =80all res
  • Hegi90
    igazi csajozós szerkó
  • j0nNyKa
    nekem ugyan nincs monkom, ugyhogy csak a kispadrol tudok mutogatni, de a tegnap is linkelt chart szerint allresbol tobbet lehet osszerakni (960), mint kulon-kulon a resistekbol (720) - akkor nem jobban megerne allresre gyurni, es meg fel is szabadulna egy passive slot ?!
  • Ry0K3N
    Miért pont arcane? :)
  • j0nNyKa
    ha lenne charisma stat a jatekban, ez adna a legtobbet!
  • Akronomus #47248

És kajak így van :D
  • Hegi90
    túlárazott cucc, kár volt ez craftolnod. Parasztvakításnak jó, amúgy semmi movement speed, szóval neked főleg nem értem...
  • Fpocok
    Cuccaim fele all res+arcane res.
  • j0nNyKa
  • elitehun
    igen igen, félreértetem elsőre a hszt :)
  • Dondark
    tudom de ha mindin mellette ott az all res+phy res és úgy a one with everything akkor sokkal jobb :)
  • elitehun
    nyilván. csak akkor félreértettem dondark hsz-ét
  • Ry0K3N
    Úgy nem ad annyit mint all res+ mellé egy másik res.
  • elitehun
    vagy ráépit egy res-re és használja a one with everything-et
  • Dondark
    Jó tanács a monkodhoz Aullah...
    All resistance és mellé physical v cold vagy valami ilyen cuccokat vegyél
    Sokkal jobb lesz a resist :)
  • skinnyman
    Gyúrj dps-re, ha a feléig jutsz amikor enrage-elni kell, akkor bizony dupla annyi dps-t kell összeszedned. Nézegess fegyvereket, váltogass skilleket, stb. Múltkor kiszámoltam, hogy kb 35-40k dps-t kell rá a teljes idő alatt folyamatosan nyomni, hogy meglegyen előtte, és ha kivonod azt az időt belőle amikor menekülnöd kell és nem tudod sebezni, azzal együtt mégrosszabb a helyzet.
    Én szólóban a múltkor szerintem pont akkor nyomtam le amikor elkezdte volna az enrage-et, elég nagy mázlim volt valszeg. Az alap dps-em olyan 15k, és a skilljeimmel elvileg nagyjából meg tudom duplázni, de igazából magam sem értem hogy hogy sikerült :)
  • eLiXir
    Huhh, bocs srácok, feltörtek, szerencsére ismerek egy modit, szóval minden megoldódott!
  • Dondark
    Beárazni sem tudom? :)
    Alig láttam 30%ost pl azért, ez nem 17%os mint a többi ;)
    De ha ennyire érdekel a haverom adta ide hogy amíg nyaral adjam el minél többért mert beolvasztotta missclickel a 2 millás fegyómat.
    Legalább tudom neked szar se fog esni mert az irigy emberek mindig így járnak kedves
  • Akronomus #47235
    Elixir-nek beproccolt az Enragetimer? :D
  • AntiHero
    megvenném mer én Psciho vagyok :D
  • skinnyman
    Hát jah valamit ezzel tényleg csinálni lehetne, mert nagyon nem jó poén hogy kvázi legyőzhetetlen elitpakkok vannak.

Egyik kedvencem pl amikor van néhány ilyen arcane-molten-plague stb tulajdonságuk, nagyon sokan vannak, és mellé falaznak. Ha sokan nyomják rám a falat, sokszor sikerül úgy lerakniuk őket, hogy kb a karakterre rárakják, akár többet is, és kvázi meg sem tudsz mozulni, mintha jailelve lennél, csak éppen a fail legalább háromszor annyi ideig megfog. Ez egyébként szerintem vagy bug, vagy nagyon nincs jól átgondolva. Közben meg persze alád pörkölnek molten-plague-el, és a lábad alá raknad 3 arcane-t.
    Na az ilyenekkel pl a fasz ki van, de sok más nagyon finom kombót láttam már. Múltkor pl ilyen kicsi pókcsapat, már nem tudom milyen tulajdonságaik voltak, de baromi gyorsak voltak, ha futottam egy pillanat alatt utolértek, és bármelyiknek az alap támadása a fele életemet levitte, annyit kb mint amekkorát a legnagyobb állatok tudnak a charge-olós csapásaikkal vagy a bossok a fő szopatásaikkal. Nem értem hogy történik az ilyen, de rossz vicc az egész.
  • Különc
    És tényleg ott xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Különc
    Én úgy verem le, hogy állok egy helyben és megölöm, még a robbantásaiból se állok ki, 13k dps-m van, nem valami nehéz
  • j0nNyKa
    peldaul
  • Prody
    Most itt amit eladok igazi pízért RMAH-ban, azt megkapom Paypal-ra és azt utána elkölthetem hamburgerre a McDonácba?
  • Aradebil2
    elixirt feltörték?:)
  • Aradebil2
    sztem glass cannon tök fölösleges, ha már nagyon nincs dmg akkor ott a magic weap vmi fasza rúnával(dmg+vmi effect, és nem halsz könnyebben)
    mondjuk én alapból tankosabbra szeretem építeni a karikat, utálom ga dodgeolnom kell minden ütést/lövést
  • jazzy
    Sose hagynám ki a glass cannont.
  • Lammer
    valamek "fel"pro-tol lestem a dolgot... mar elfejeltettem, de leirom en, hogy probalom tulelni a jatekot... LOW gearrel, ofkorsz :)

-Seeker missile
    -snowbound blizz
    -teleport wormhole (ez is nalam eddig erosen underrates volt)
    -venom hydra... (ALAP! nagyon szeretem)
    -magic w. (force)
    -energy armor (force)
    +illusionist, galva, cold blodded -> mind a 3 tok jo szingergiat ad :)

nekem most ez kezd bejonni... persze meg mindig nem szimpi a blizzard vari, de ugy nez ki ez most hatasos :(
  • jazzy
    Piercing orb, blizzard, hydráztam egész eddig, de most átmentem crit + crit dmg + restore arcane power on crit + arcane orbra act3ban.

De most full mf gearben ac1ezek, ezt blizz hydrával csinálom, egyszerűbb.
  • Ry0K3N
    Ismerős is ezt használja. Csak blizzard, nincs is signiture spellje solora.
  • Lammer
    probaltad a blizzardot? (na, nem a keszitoket :)

en eddig ooockodtam tole, mert orb fan voltam, de kezd bejonni a cucc... cold bloddal egesz jo... tok slowmotion az egesz... igaz a timing es a helyes "elhelyezes" kell a tortenethez... de utana megeri a dolog... igen kicsit skilles a szitu, de most nekem ugy nez ki a mutatvany, hogy amelyik elite pack eddig fingatott, az most mar megyeget :)
  • BladeW
    Craftoljak neked lvl 3-as axet?
  • Akronomus #47218
    Mi folyik itt Gyöngyösön?? Lemaradtam valamiről?
  • BUKSAGe
    Sziasztok!

Huhh látom mi megy itt, nem is tudom van-e értelme ide írnom, de megteszem.
    Nemrég jutottam hozzá a játékhoz. Nagy meglepetésemre akkora dobozban adták a limitedes verzijót, mint az epilátort, meg is lepődtem, hogy csak könyvek meg egy korong van benne.

Nagyon tetszik a játék, már level hármas vagyok és új Tristamba verem a zombikat! Nagyon jó a game! Erről a helyről először Diego Tristan jutott eszembe, hihi :-)!

Majd még jelentkezem és beszámolok az első 5 szint nehézségeiről és talán egy guideot is összedobok, hogyan küzdjünk meg a játék által adott nehézségekkel, talán némi kritikát is összeírok!

Üdv!
  • Fpocok
    Kérdés: Hogy a faszba verjem le egyedül Belial-t, ha amikor elérek kb a feléig, enragel. Na most az ütéseket bírom, de nincs elég dps. Most akkor gyakorlatilag itt egyedül nem is tudok tovább jutni. Remek.
  • sata75
    hogy lehet olyan felkiáltó jelet szerezni a nevem mellé?
  • j0nNyKa
    irj rola valami gonoszat, es akkor szivesen!
  • jazzy
    Felnyomtad az Autó-Motor kategória modtopikjába :DDD
  • Carmang
    Hát ezért most konkrétan felnyomtalak a moderátor topikban.

(az előző nem én voltam.)