Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lvl 51 Zombie, Chance to drop:
magic: 3%
rare: 0.1%
legendary: 0.0001%
Your hero has +200% magic find this changes the numbers to:
magic:9%
rare: 0.3%
legendary: 0.0003%
ÉÉÉTED ? 😛
"Thank you for your patience." WHAT PATIENCE?!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Úgy emlékszem a D2 a rare-ról szólt, a LoD-ban jött több item variáció. Hogy mi azt már nem tudom pontosan, a LoD-al játszottam többet.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
WD-vel 0-20 lvl-ig kb 50mf volt rajtam esett szépen sárga és egy legendary öv is 😄
20-45 lvl-ig 0 mf-el nem esett csak kék talán 1-2 sárga, de az se olyan sok.
45-50 lvl között 30 mf-el 1 óra alatt 3 sárga és tonnányi kavics 😊
Örülök, hogy itt nem a diablo2höz hasonló 400-500mf a cél és végül játszható gearben lehet egy kis mf mellett is szerencsejátékozni.
nagyon tetszõs a játék!
Pöcsöm kivan ezzel. Két hét telt el indulás óta. Áhhhh...
Elnézést a stílusért, nem szoktam ilyen nyers lenni, de ez kikívánkozott..
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Igen,most jobb <#gonosz1>#gonosz1>
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
d2 arról szólt,hogy a hõn áhított uniqe/set/rw cuccokat,alaponyagat megtaláld. onnantól vagy lvl99 volt a cél, vagy további mf, vagy pvp.
annyi a különbség,hogy ott azért lehetett használni azokat a cuccokat,amik estek. nem egyféle fishy build is létezik. jobb cuccokkal pusztán azt érted el,hogy gyorsabban tudtál mfelni, meg jobb volt pvp-ben.
How much can you take,before you snap?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ami nekem mûködik, az a life steal, meg a sok-sok hp és resi.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Nincsen véletlenül valakinek Trial kódja? Nagyon szeretném kipróbálni a játékot! Elõre is köszönöm.
Get a life!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
25k hp és 50 fölötti dodge
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ez szerintem vicc. Munkahelyen szerverkarbantartásoknál is a karbantartó (szolgáltató) cég alkalmazkodik a munkaidõhöz és az ünnepnapokhoz, nem fordítva...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Lehet még kapni pesten a sima változatból vhol?
Eddig kb 8 helyen próbáltam és csak elõrendelni lehet. :S
pls help
engem meggyõzött, majd azért írjátok meg ha már lehet játszani, köcci 😊
Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.
nem kellett volna kilépni 😄
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ha nem találtál, hát nem találtál. Majd találsz a második vagy harmadik karaktereddel, akit elindítasz. Bár kétlem, hogy az elsõvel ne találjál, mondjuk akár úgy is, hogy vagy hell fokozatra visszamész vagy maradsz infernón és ott dobja ki.
Legendás tárgyakat amúgy ne az aktot lezáró fõellenfelektõl várj, sõt talán meg ne is a bajnokoktól (kék, sárga csoportok), hanem teljesen egyszerû ellenfelek fogják dobni, ott ahol nem is gondolnád.
Nekem eddig kettõ legendás tárgyam esett ki és egy sárga kovács recept, ami egész korrekt volt, hiszen hatvanas szintemhez mérten, a recept is hatvanas szintû pajzs elkészítését tette lehetõvé.
Én biztos nem nyavalyognék azon, hogy ennyi és ennyi óra után nem esett semmi. Nekem picivel 100 óránál is több van a játékban és szintén alig esett. Majd fog még, emiatt nincsen kétségem. Addig is találok bõven ritka tárgyakat, amiket használok szépen.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mar megint mi van a szerokkal?
updatelt vmit, es error 13 servers are busy at this time...
Battletag: coolpet#2467