Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
mkfdd #46664 Én ezt használom most:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRgTXV!aYe!YaYZZc
Majdnem ugyan az mint a patch előtti. Elemental arrownál frost vagy ball lightning ízléstől függően. Ball lightning trash ellen jó frost meg eliteket kiteolni.
Nekem is amúgy olcsó glasscannon taktikám volt jó sok attack speeddel úgyhogy nagyon bepánikoltam a patchnél, de aztán fogtam magam, eladtam az 1200 dps-es kék crossbowot 2.5 milláért, vettem rajta egy 1100dps-es bowt 1 milláért, és a maradék másfémillából majdnem teljesen felgeareltem dex+vita+allres gearbe a dh-t (item level 61-62 körül). Egyedül a tegezt a gyűrűket/amulettet nem cseréltem le, meg a fejest és vállast mert abból volt már viszonylag jó.
Jelenleg 35k dps-e van 22k hp-ja és 300 resist. Ilyen statokkal nevetve farmolom act2-t szinte halál nélkül és az egész gear ér talán 3 millát összesen. 10-20millás geart aki össze tud vásárolni az simán tud majd act3-4-et farmolni minimális halállal.
Annyi a taktika lényege hogy ss-t szinte soha nem használok, csak ha nagyon muszáj hogy meglógjak vagy szerezzek egy kis távolságot az elitektől. Shadow power gloom az új OP skill :) Ugyanúgy chainspammelhető mint a régi ss és megfelelő resisttel nagyon durván tankol. Sok elitet úgy ölök hogy állok egyhelyben chainspammelem a shadowpoert és elemental arrowot, és ha nincsenek szivatós affixei meg nem sebez túl nagyot akkor simán kitankol egy-egy könnyebb elitet. Reflect damage sem probléma amíg fenn van a SP. Közelről szivatós elitekre meg ott a kiteolás.
Volt olyan közelharcos elit (az a buzogányos) act3ban amit ebben a gearben kitankoltam mozgás nélkül. Durva gearben elképzelni sem tudom mennyire könnyű lehet a DH :)
Gear szempontjából a lényeg a dex+vita+allres minél több max discipline, és a nagy dps sem árt hogy lemenjenek időben az elitek, meg sok hp-t töltsön vissza a shadow power.
Én még örülök is valamennyire a nerfnek, mert ha meg is akadtam act2-n most az olcsó gearem miatt és act3ba meg nem elég a dps-em sok elitre, sokkal kevésbé frusztráló hogy nem halok be minden kis szartól, de sima fehér mobokat még le is tudom tankolni gond nélkül.