Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
találtam egy ilyet, mennyire tippelnétek be az árát?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

RatBaG
kicsit jól jött az upgrade 😊

Per Aspera Ad Inferi.

Fpocok
:S

Parasite Eve 2, best game EVER!

yesname
Én nem nézegettem az adatbázist megjelenés elõtt, sajnos felkészületlenül ért a dolog játék közben 😄

Más. Én barom összeszedtem a secret level dolgait, bementünk a pályára. Az inventoryban elfogyott a hely, erre fogtam magam és mindent, ami nem kék/sárga eldobáltam odabent.
Majd boldogan hazatérve késõbb keresem a botot, hogy hova tettem. Aztán leesett. FACEPALM

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Carlos
Ezekkel egyetértek. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
meg whirlwindnél sem mind1 a range

igen, de máris eggyel több érv amelett, hogy miért válaszd a cleave-et primary attacknak és miért használj polearmokat a lassúságuk ellenére.

How much can you take,before you snap?

Carlos
Ez csak kábé azoknál a fegyvereknél lenne jó, amik közeharcban több ellenfélre hatnak (kábé a cleave), a többi úgyis single targetes és/vagy aoe-s.

Þór vígi þessi rúnar

valamit félreértesz, mert ahhoz ennek semmi köze.
annyi elõnye lenne, hogy amelyik fegyvernek nagyobb a range-e, azzal hátrébb álló mobokat is sebezni tudsz,nem csak azokat,akik elõtted állnak.

How much can you take,before you snap?

sz4bolcs
Fegyver rangek? 😄😄 Tök mind1, mekkora, ugyanis ha meglátod az ellenfél támadás animációját, akkor már megkaptad a sebzést.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Na, rájöttetek, amit már megjelenés elõtt magyaráztam, amikor kitették a hivatalos oldalra a legendaryk statjait? 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Skynet85
más se tud belépni ?

about 500k on b.net
6k in sc2 games :<

Carlos
Tessék:
dr devilking:
It would take a desktop PC
About 8 thousand years
to hack your password

Dr DeViLKiNG:
It would take a desktop PC
About 2 million years
to hack your password

http://howsecureismypassword.net/

Þór vígi þessi rúnar

Mydgard
Hat ez kurva komoly csako. 😄

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

PiszkosFred
Tolem ne kerdezd, en teljesen hulye vagyok ezekhet a biztonsagi masinakhoz. Mivel az agyam sem kaptalan, sokszor szoptam mar olyan miatt, mert elfeletjettem a kis es nagybetuket, vagy rosszul irtam be valami passwordot. Ezert volt furcsa es szamomra meglepo, hogy a bnet2.0 - ahogy irtatok - nem case sensitive. Hogy erre a meglepetesemre a profi biztonsagi szakemberek mekkorat rohognek fel, azt nem tudom, nem is erdekel, szamomra akkor is furcsa a dolog - ha igaz... este majd kiprobalom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ez a #38582 meg 38572-re ment.

Aradebil2
d3-ból nem lehet kicsiholni az éppen bnet2.0 online játékosok számát? most nincs kedvem sc2-t felpeccselni és ott megnézni,hogy mennyivel nõtt pre-d3hoz képest

Lassan ki kellene tenni FAQba, a recepten szereplo szamadatok nem azonosak a vegleges lecraftolt cucc adataival. Volt mar szo rola joparszor, de akkor erre figyelj legkozelebb: amikor esik egy rare cucc neked amig a kerdojel rajta van, tehat meg nem azonositod nezd meg a szamot pl az armornal, aztan azonositsd es nezd meg a szamot az armornal megint. Nagyon ritkan kozelit a ketto, tobbnyire azonositas utan sokkal nagyobb szam jelenik meg. Ugyanez van a craftolasnal is, a recepten szereplo szam az nyers viszonyszam, a vegleges termek mas lesz.
yesname
Tudom, de nem tehetek semmit ellene. Google-ban még rá lehet találni, de nem cachelte sajna. Én egyébként csak olvasgattam és konkrét bizonyíték nem volt ott sem.
Ugyanakkor van másik topic ahol meg arról van szó, hogy 20x annyi D3 account van, mint D2. Magam sem hinném, hogy többen D2-znének, csak feltettem a kérdést, vajon más is hallott vagy olvasott róla?

(Amúgy SG már megint a régi hozzászólásomba is azt tette be amit újként írtam. Fura ez már a második alkalom, biztos vlaamit én csinálok rosszul. Megírok egy hsz-t és az elõzõbe is az új tartalmát teszi be, törölve az elõzõ hsz tartalmát.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Valaki magyarázza már el nekem, hogy ettõl miért lenne biztonságosabb. 😄

devilking asszem 2 millát már elkúrt kovácsolásra, megkell kérdezni miket "dobott" neki.. 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Guer
Hali!

Ha vkinek van egy felesleges meghívója a próbaverzióhoz annak örünék nagyon, ki próbálnám a gamet vásárlás elõtt.

Köszi

+200 dex meg vita meg + 60-80 all res már nem lenne rossz 😄 meg mondjuk egy 15% attack speed haha 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

PiszkosFred
Ez igy keves. Nincs meg cacheben, vagy mas formaban, mert egy "topic deleted" meg a falusi kocsmabirosagon sem allja meg a helyet bizonyitekkent. Ennyi erovel lehetne ezt linkelni, mert valaki bevallotta a kennedy gyilkossagot...

Lehet, hogy volt már, de tudna valaki egy linket dobni arról hogy mik azok az ûber jó cuccok amiket csak kovácsolni lehet ?
Az offical honlapon lvl60 -ra csak low lvl cuccok tervei vannak kirakva, amiknél a kék droppok is sokkal(de sokkal) jobbak 😊

Az új fiókom: DevLupius

PiszkosFred
Teljesen jogos, hogy oszinte legyek, engem is meglepett ennek a hianya.

Megeri craftolni csak iszonyat draga es sajnos ez igy is fog maradni. Exalted(lvl 61) craft kesztyum van 255 dex-es, meg hasonlot eddig nem lattam pedig solo/coop mar 4 napja infernozok, elejetol Butcherig 5xNV buffal. Ha nem lenne olyan kurva draga, mar minden gear slotra craftoltam volna valamit.
Jc megint megeri, mert az utolso 4 tier gemmet csak craftolni lehet(elvileg), droppolni nem lattam, act 1ben legalabbis.
botyika
6millióan játszanak. ebbõl szted hány user gépe lehet tele mindenféle mailware és egyéb szarságokkal meg mindenféle összewarezolt cuccokkal? párezeré biztosan. a session id lopás meg hülyeség. szerintem nincs ebben semmi meglepõ.
yesname
Itt volt róla szó. Blizzard gyors volt:
https://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5152411602?page=2

yesname
D3-at "reszelem" inkább szerencsétlen IQ betyár. Tipikus ostoba fajankó:
"Nem tetszik, menj told azt."
Barátom, te segghülye. Ha valami összeségében szórakoztat és jó, attól még lehetnek igen csak rossz alkotóelemei.

mucsácsó
Mert az tényleg tök normális, hogy hip-hop feltörtek 1-2 nap alatt néhány ezer accot - méghogyha több millióan is játszunk... ráadásul volt/van az a bizonyos session ID lopás (public gameben áll a delikvens órákig egy helyben, klasszik), ami aztán végképp nem a felhasználó hibája...nevetséges.
Aradebil2
én második vágigjátszás során sokat használtam a Bs-t. egyrész jó móka sztem ( gamble feeling) ,másrészt magatalálósan játszom amíg nem akadok el nagyon. de ha csak Ah-zik és mindig imba cuccokban rohangál akkor szvsz tök felesleges. JELENLEG

Nehéz lesz bármivel is alátámasztania. A Diablo 2 eléggé pangott már egy ideje. Sokan játszanak, de korábban sokkal több aktív felhasználó és fórumozó volt. Az aktív felhasználószám akkor se érte el a D"-as mostani töredékét sem, A botok tönkrevágják 1-2 hét alatt a laddert, utána meg szerintem kevés a motiváció.

Akinek meg nem jött be a Diablo 3 az nem fog elkezdeni Diablo kettõvel nyomulni. Max ha elõtte arra kockult , de még tán akkor sem. A kedves kolléga ide jár trollkodni 😊
antgecc
Szerintetek megéri bs-t, jewelt húzni egy olyan casual playernek, aki nem hiszem, hogy valaha is komolyan használná eladásra az ah-t? Öcsémrõl volna szó, venni szokott ezt-azt, húzza a szakmákat, egy valag pénze bele ment már, csak félek, hogy nem térül meg neki. Lehet érdemesebb volna azt a pénzt félrerakni és megvenné magának majd a cuccokat.

Vélemények?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

botyika
"Nem, én csak arra utaltam a magam módján, hogy nem feltétlen kell elhinni azt, amit leírnak."

ezért nem hittem el ezt a man-in-the-middle féle dolgot ;-)
mucsácsó
De könyörgöm, annyira nagy dolog lenne case-sensitive-vé tenni a login rendszert?! Már ez dobna a biztonságon valamennyit...
kb ennyi történt, mindenki azt hiszi hogy kurvasok accot törtek fel, csak nem gondolnak bele hogy a 1000 kommentes qq fórum mellett még van 5-10 millió ember aki gond nélkül játszik

PiszkosFred
Vegyel egy authenticatort, es kesz, par ezert boltbol vagy telefonra ingyen. Ez sem 100%-os vedelem, de a reszedrol tobbet nem tehetsz.

PiszkosFred
Adjuk meg az eselyt annak, hogy ala tudja tamasztani a kijelenteset valami hivatalos informacioval. Ha nem, akkor raerunk minositeni a kijelenteset, de elobb kapja meg a "szot" es mutassa a cikket, linket.

Aradebil2
sztem csak szimplán arról van szó,hogy aki nem wowból jött(pl én),annak meglepõ hogy ennyi accot törnek fel, de wowosok ezt nagyon jól vágják, és mint láttátok ezt blizz ezt elég jól kezeli, aki végigcsinálja/kitölti a "help i got hacked" szarjukat visszakapja a cuccait/goldját rövid idõn belül. hackerek ráálltak a d3 acccokra is ezt nem is tagadják. azt tagadják h az adatok az õ részükrõl szivárognának ki. btw a server issues sztem szimplán a laggokról/ah szarakodásokról szól

Tatyla
ismet leirom aki gyengenek erzi meg magat infernora,farmolja a pokcsajt meg azmodant hellen 5x NV egy run 30-40 perc

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mucsácsó
mekkora egy kikúrt nagy vicc... :| és tényleg...simán beírva meg caps lockal is megeszi...úristen 😄 pont a blizzard?! hol élünk bazdmeg?! és akkor csodálkoznak, hogy sorra tördelik fel az accocat... undorító, egyre inkább úgy érzem, hogy felesleges volt megvennem ezt az egész szart. 😄
Carlos
Nem, én csak arra utaltam a magam módján, hogy nem feltétlen kell elhinni azt, amit leírnak.
(Lehet, hogy igaz és tényleg nincs (és nem is volt) ilyen probléma, de azért én(!!) fenntartással kezelem).

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
battle.net jelszavadban tök fölöslegesen van kis és nagybetû igen.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ugye-Ugye...
Errõl beszélek...

Þór vígi þessi rúnar

Aradebil2
fasza, akkor tök fölöslegesen van nagybetû a jelszavamban lol😄

botyika
ja, ha te a blizzardot egy politikai pártnak tartod akkor csak gratuálni tudok. sztem jobb ha befejezzük ebben a témában a beszélgetést 😄D
OMG, simán megette a capslock-os jelszót. <#wow1>
Nincs olyan jelzõ, ami kifejezhetné e noobság mértékét.

forrás: õ meg 2 haverja még kanin nyomja a d2-t, de egy 4. embertõl is hallották hogy még fel van neki telepítve