78986
  • Hegi90
  • Egoraptor
    Unlimited gold exploit
  • mkfdd
    Még annyit hogy ilyen fos statokkal épphogycsak, de kibírok egy opressor chargeot ha fenn van a shadow power. Dupla ilyen hp-val meg resisttel szerintem épphogycsak megkarcolna.

hála az általános sebzésnerfnek lehet gondolkodni kissé tankosabb dh-kban is hála ég
  • mkfdd
    A ball lightning és frost arrow között annyiban vacilálok, hogy ball lightninggal több hp-t lehet visszatölteni és trash sokkal könnyebben döglik a nagy területre ható sebzés miatt, de fast elitekkel nagyon meggyűlik a bajom mert utolérnek és csak egyszer tickel rájuk amicsak78% weapon dmg. Miattuk váltottam át inkább frost arrow-ra. Trash lassabban megy de eliteket biztonságosabban lehet ölni és a dps is nagyobb vmivel.
  • mkfdd
    Én ezt használom most:
    http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRgTXV!aYe!YaYZZc
    Majdnem ugyan az mint a patch előtti. Elemental arrownál frost vagy ball lightning ízléstől függően. Ball lightning trash ellen jó frost meg eliteket kiteolni.

Nekem is amúgy olcsó glasscannon taktikám volt jó sok attack speeddel úgyhogy nagyon bepánikoltam a patchnél, de aztán fogtam magam, eladtam az 1200 dps-es kék crossbowot 2.5 milláért, vettem rajta egy 1100dps-es bowt 1 milláért, és a maradék másfémillából majdnem teljesen felgeareltem dex+vita+allres gearbe a dh-t (item level 61-62 körül). Egyedül a tegezt a gyűrűket/amulettet nem cseréltem le, meg a fejest és vállast mert abból volt már viszonylag jó.

Jelenleg 35k dps-e van 22k hp-ja és 300 resist. Ilyen statokkal nevetve farmolom act2-t szinte halál nélkül és az egész gear ér talán 3 millát összesen. 10-20millás geart aki össze tud vásárolni az simán tud majd act3-4-et farmolni minimális halállal.

Annyi a taktika lényege hogy ss-t szinte soha nem használok, csak ha nagyon muszáj hogy meglógjak vagy szerezzek egy kis távolságot az elitektől. Shadow power gloom az új OP skill :) Ugyanúgy chainspammelhető mint a régi ss és megfelelő resisttel nagyon durván tankol. Sok elitet úgy ölök hogy állok egyhelyben chainspammelem a shadowpoert és elemental arrowot, és ha nincsenek szivatós affixei meg nem sebez túl nagyot akkor simán kitankol egy-egy könnyebb elitet. Reflect damage sem probléma amíg fenn van a SP. Közelről szivatós elitekre meg ott a kiteolás.

Volt olyan közelharcos elit (az a buzogányos) act3ban amit ebben a gearben kitankoltam mozgás nélkül. Durva gearben elképzelni sem tudom mennyire könnyű lehet a DH :)

Gear szempontjából a lényeg a dex+vita+allres minél több max discipline, és a nagy dps sem árt hogy lemenjenek időben az elitek, meg sok hp-t töltsön vissza a shadow power.

Én még örülök is valamennyire a nerfnek, mert ha meg is akadtam act2-n most az olcsó gearem miatt és act3ba meg nem elég a dps-em sok elitre, sokkal kevésbé frusztráló hogy nem halok be minden kis szartól, de sima fehér mobokat még le is tudom tankolni gond nélkül.
  • yesname #46663
    Például: DH Solo Inferno

Evasive Fire lövésnél automatikusan hátraugrik ha közel kerül egy mob. Gyorsan generálja a hatredet.
    Spike Trap - Scatter iszonyat tud sebezni, főleg sok mobon ha együtt vannak.
    Vaultnál a rúna magyarázata: igaz, hogy 15 sec CD van, de olyan gyakran úgy sem kell használni és így nem kerül Disciplinbe. Tulajdonképpen 15 secenként ingyen menekülés.
    Smoke Screent nem kell magyarázni azt hiszem.
    Evasive Fire elugrás/Smoke/Vault után a Tactical ADvantage miatt el tudsz rohanni.
    Ha Critical Damagera mész, akkor passzívak közül cseréld le valamelyiket Sharp Shooterre, de ne a Tactical A-t, mert az a kiteoláshoz, meneküléshez elengedhetetlen.
  • Különc
    Rollolj barbra, ezen a héten az a menő
  • Tatyla
    DH kollégákat kérdezném mert egyre n00babbnak érzem magam szolóra milyen buildet ajánlotok mert party az megint más?
  • jazzy
    És hétvégén piknikezett
  • Carlos
    Kivéve ha kocsival vagyok.
  • 1Darton1
    Annyi biztos, hogy öreg, lassú, dzsiudzscuzik és fél egyedül a sötétben.
  • Carlos
    No para...
  • Zod
    Ja bocs, nem akartam tolakodni.
  • eLiXir
    én még azt is tudom hogy meleg vagy
  • cookac2
    piac topic nem megy nálam, nem megy?
  • precise
    Na beraktam első tárgyat eladásra a valódi pénzes AH-ba. 6.90 fontért. Kiv leszek elviszik-e.
  • Carlos
    Máshol. ;)
    Egyesek már így is túl sokat tudni vélnek róla, mások szerint túl sok mindent osztok meg magamról...
  • Zod
    Hanem? :)
  • Carlos
    Nem.
  • Zod
    Te is Norvégiában élsz? Csak nem Trondheim? :-)
  • Tomi13
    Köszönöm
  • Egoraptor
    És? Költői szabadság.
  • AntiHero
    Nincs mert nerfelték
  • Wootan
    Te, ugyanis azt a szöveget akkor mondja a templar, mikor szétüti a csontfalat a lépcsőn mielőtt le kell verni Jondart.
  • Tomi13
    Sziasztok
    Amatőr kérdés, de ha jól értem az új patch óta már nincs értelme szétvernem a vázákat,stb a labirintusokban?
  • Egoraptor
    És ki beszélt arról?
  • Sáska
    Norvegia extrem pelda - tobb nyugat-europai orszagra igaz, amit irt ;-)
  • Wootan
    Az nem fa barikád, hanem a Nekro (Jondar) féle csontfal (bonewall). Legalábbis nekem úgy tűnt.
  • Egoraptor
    Templar:

"Black magic blocks our path."
    Van egy kis fa barikád az útban.
    ~
    "But the will of a Templar is stronger."
    Szétüti a barikádot.

Ahhham fekete mágia.
    Aham
  • eLiXir
    Sziasztok! Láttam szó volt itt a munkáról és az életcélról! Nekem van munkám, SP koncertekre járok cipőt fényezni illetve hétvégenként rézgáliccal permetezek az Alföldön. Mikor van időm jáccani akkor is ilyen szemétláda affiksz kombókat dob a játék. Száni!!
  • cleric
    Mit szólnátok hozzá, ha lenne egy Diablo 3 FLÉM!!!!4négy topik? Oldalanként 2 értelmes hozzászólás van, de nem lehet kihámozni a sok szemét közül.
  • Egoraptor
    Szerintem csak pletyka volt.
    Viszont jó lenne mert így elég buzis.

Ha nem is cancel de akkor is nerfelném
    a másfél napot 5 órára vagy kevesebbre.
    Ahhoz úgy is nagyon értenek!
  • Egoraptor
    +1

Pick it up! Pick it up!
  • Traky70
    Nem arról volt szó, hogy az 1.03-as patch-től már lehet cancel-ezni az AH-s cuccokat, ha még nem érkezett rá bid? Vagy csak pletyka volt...
  • Hegi90
    kapcsold már vissza
  • Carlos
    És a biztos alapokat hogy szerzed meg ebben a "fos" országban?
    Amúgy az a szánalmas, hogy kiképezi magyarország a világszinvonalú szakembereket (akár IT, akár orvos, akármi) és utána nem fizeti meg és csodálkozik, hogy a sebész nem megy el nettó 120-ért 12 órázni valami lerobbant kórházba, hanem kimegy 120 euróért ausztriába egy fasza kórházba ahol fixen 8 órát melózik...
    Itt van az egész elbaszva.
  • gosumofo
    úgy kell elmennem biztos alapokkal, hogy sose szorulhassak arra hogy vissza kelljen jönnöm
  • Carlos
    Ha ennyire utálod miért vagy még mindig itt (magyarországon)?

/no offense
  • Tinman #46630
    +1
  • BlazeH
    Van ami olcsóbb de azért a 40% erős túlzás. (Bár nekem csak északi országokról van tapasztalatom.)