Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #45950 Szerintem te vagy az értetlen. Ki az isten beszél arról, hogy könnyü lesz ezutan? Hol irtam ilyet? Kit érdekel a patch note? Mit nem értesz abból amit írok? segitek elmagyarázni, csak mond mi nem világos.
Valaki megjegyezte, hogy elég gáz, hogy 1 hónap elég volt ahhoz, hogy valaki diablot öljön infernon HC-ban. Erre irtam én, hogy és akkor mit mondana, ha olyan lenne a játék, amilyennek a síró emberek szeretnék.
Senki nem beszélt a patchröl, meg hogy könnyü lesz ezután a játék, szóval mielött okoskodsz itt nekem, olvasd már végig mi is volt a téma, gondold végig, és ha még mindig biztos vagy abban, hogy érted mi történik körülötted csak akkor postolj.
Irtam 1 rohadt feltételezést, hogy mi lett volna ha. Erre te jösz itt azzal, hogy nincs igazam mert a patch miatt nem lesz könnyü a játék, és lehülyézel kb... meg megkérded tőlem, hogyha még nehezebb lenne a játék, akkor szerintem az szavatos és élvezetes lenne e. Mi köze ennek ahhoz, amiről én beszéltem?
És az alap téma se arról szólt, hogy degáz, hogy xy 2 órát tudok csak játszani mert van életem alak 1 hónap alatt kijátszotta, hanem hogy a legkockább ember kijátszotta 1 hónap alatt és valaki szerint ez gáz. Ahhoz, hogy a 2 órát tudok csak játszani, mert van életem de 8 órát sírok sg fórumon mert szar a játék alak, akkor se fogja soha az életben HC inferno diablot megölni, ha olyan szintre nerfelik a játékot, hogy a mostani normal act 1 elsö zombi is durvább lesz diablonal.