Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
Az lószar. Én 10K-kat ütök mindenféle % nélkül és a Hell végére eléggé kevésnek tûnt ez a dps.
A 14K hp meg szintén karcsú...
Inferno közelébe se menj, mert az elsõ zombi a város felé menet 1 ütéssel megfektet, míg te leviszed az 1/4 HP-ját. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Barbárom 10K dps-el karmolja hatékonyan az ellent, õ meg 1800-al variál a monkkal? Hogy is van ez?
Þór vígi þessi rúnar
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Van még 1 szint 😊
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
nem lehet visszavonni 10 perc utan, es nem lehet novelni a 10 helyet, azert, hogy a magadfajtak ne szemeteljek tele az AH-t
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Page of Blacksmithing-et honnan lehet szerezni kellene a kovács fejlesztéshez
sisakba nyilvan olyan gem, stb.
egyebkent az 1 ora 160k gold nem feltetlen optimalis, 1-2 ora alatt siman ki lehet farmolni infernon olyan cucco(ka)t, ami(ke)t eladsz tobbszazezerert
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Demon Hunter vagyok sebzesem olyan 5600 körül, védelmem viszont csak 1500 körül... Eddig nagyon simán jöttem, de itt a shadow pályára mikor átvarázsol ott mindig megfekszek...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ha valaki találna 51-60 szint között kiemelkedõ cuccot WD-nek és megválna tõle normális emberi áron akkor azt szívesen látnám. Fõként CK-k érdekelnének.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774