• Lantee
    Irigylésre méltó egyes emberek élete. Tényleg az a legnagyobb problémája egyeseknek, hogy a tizenezer forintért mevásárolt JÁTÉK nem tökéletes?! NA bumm! Mondj egy dolgot az életből, ami az!

Én megjelenés napja óta tolom, naponta-kétnaponta 1-2 órácskát, és rohadtul nem idegelem magam rajta. Ha esetleg már frusztál, hogy Belial negyedszerre csap le, akkor kilépek, és mondjuk betöltök egy másik JÁTÉKOT, megnézek egy FILMET vagy elmegyek végre aludni.

Itt a nyár, lófingató meleg, tele az ország jobbnál-jobb strandokkal, foci EB, stb. Nehogymár annyira lúzer legyen valaki, hogy egy játék hiányosságain rugózik folyamatosan!? 1992-ben, az akkori 386SX típusú pc-men is voltak idegesítően nehéz játékok, mégsem vágtam ki a gépet az ablakon, hanem kerestem egy olyat, ami bejött.

Most lehet azzal jönni, hogy "DE NEM EZT ÍGÉRTÉK"...ÉS? Viktor 450,-Ft-os benzint ígért? Gaál Noémi elárulta, hogy idén nyáron is lefő a herénk? Szüleid elmondták, hogy az élet folyamatos szívás? Na ugye! Mit várunk egy profitorientált játékfejlesztő cégtől?! Rekodrszámban értékesítették a játékukat, szóval már mind a Bahamákon kortyolgathatnák a koktélokat, ahelyett, hogy a userek panaszait kezelgetnék. Nem szeretetotthon, hanem PROFITORIENTÁLT CÉG!

Kipróbálod a portékájukat, és ha tetszik, megveszed. De utána ne nyavajogj, hogy ez is szar, meg az is szar. Naponta jelennek meg játékok - rengeteg ingyenes is - nem kötelező pont ezzel játszani.

Én felpakoltam a gépemre, és majd talán 2-3 év múlva fog onnan eltűnni. Lassan haladon, LVL60, de még csak most végeztem Hell Act2-vel, és nem érdekel, hogy esnek-e ultrabrutál cuccok, vagy hányszor halok meg egy-egy elite pakknál. Diablo 2 pontosan ugyanilyen volt, nem is igazán értem a nagy sírás-rívást.

UFF