Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #45575 Ez mind szep es jo, nekem is van ilyen cimbim, szoktam is vele futni koroket a jatek problemas reszeivel kapcsolatban. Van viszont egy oriasi kulonbseg kettonk kozott, o is( jonnyka is es meg sokan masok) rangeden indult(ak) es azzal tolja(k) azota is. Nincs viszonyitasi alapjuk arrol hogy milyen volt szopni meelevel legfeljebb halottak rola. Kulonc a masik veglet, o kitarto, ove a dicsoseg, nem irigylem tole. En inkabb a Carlos fele elegedeteln "siros" vagyok. Amikor irok forumra altalaban azert teszem mert varok egy valaszt, nem feltetelezem hogy en vagyok a mindent jobban tudo sot remelem hogy valaki kiolvassa a sorok kozul hogy mit csinalok rosszul es megsugja.
Ezzel egyutt azt erzem hogy a jatek nem tudta megoldani hogy szorakoztato maradjon mikozben kihivast akar nyujtani, persze az emberek kulonbozoek van aki 101edszer is fejjel megy a falnak es elvezi ha 102re attori, de tobben is vannak olyanok mint en aki 50 koppanas utan megunja.
@ Kulonc- igen rohadt uncsi/kiabrandito hogy DHval szar gearben is elorebb jarok mint az imadott monk karimon es ennek a haladasnak az az ara hogy tobbet vagyok vizszintesbe mint nem.