Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Psychedelic #44464 Fegyoja, kb 600 dps, battle rage kell 17k dmg-hez 1300 str mellett, gearjen 0 db life on hit, ami must have barbárnál. Block alacsony, 15% semmire nem elég. 1500 vit mellett nagyon kevés az 50k hp, egy itemen sincs hp%, socket sapkába nagyon alap lenne pl. A resist magas persze, de van rá 12 slotja, kb átlag 50 all res van minden itemen, 50 all res, vit str itemek nem túl drágák. Armor is kevés.
Ahoz, hogy valaki act3-at farmoljon, a komplett geart cserélni kell, új fegyver, pajzs, sapka legalább. Ha magas blockot akar, minimum egy justice lantern stb. Én sokat nem adnék érte, persze lehet van rajt vmi embertelen rare, ami sokat ér, de ha átlagot nézek, én még 10 millat is sokallom.
Ez egy közepes gear, amin jól néznek ki a magas statok de ha mögé nézel, egy barbárnak ez igy kevés a sikerhez. Nincs értelme pénzt kiadni egy olyan gearre, amiben max act2-t tudod farmolni, azzal nem vagy elöbbre.
Jön 1.03, vagy raksz a karidra egy olyan geart amiben act3-at farmolsz, de ahoz ez kevés nagyon, vagy összeraksz 1 olyan karit amivel 2 perc alatt ledarálod act1-et, oda meg fölösleges az 1000 all res stb. elég 600 is, és inkább menj rá dmg-re, és ölj le minden packot 10 mp alatt, ahoz megint más itemeket raknék a karira.
Nekem biztos nem érne meg 30-40 millát, aztán lehet van olyan hülye akinek igen, de aztán jöhet majd ide sirni fórumra, hogy most költött el a karijára 40 millát, és act2-ben megölik a szúnyogok.