Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont én is hiányolom a védekezõsebb képességeit, mert 2 ütés vagyok. :/
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
submitted 17 hours ago* by madcow575
They hacked the gibson. Doesn't even matter if you have an authenticator. Don't play public games until Blizzard finds a way to fix this unless you want to log in naked and broke.
Blizzard is investigating
Oh, and also get an autenticator anyways. And if you plan on using RMAH, get a paypal authenticator too.
EDIT: It appears that many people who havn't played public games are getting hacked also. I think I'm going to post all my good gear on the AH for obscene prices so no one will buy it and they can't send it away for a few days.
EDIT2: Blizzard made a post http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149619846?page=29#571
Apparently either they are incompetent at investigating this issue or people on the internet are lying about having authenticators.
Þór vígi þessi rúnar
Azóta fos,hogy connectolni akartam public gamebe,mert az elsõbõl elment a csávó az elite pack miatt,a másodikból én mentem el,a harmadik meg AFK volt.A 4.-kel meg sokat szarakodott a csatalkozásnál,aztán kiírta,h timed out,aztóta nem enged be.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nyilván azért rakta bele a blizzard a súlyos pénzekért történõ blacksmith fejlesztést mert a végjátékban(értsd legjobb cuccok farmolása/craftolása) szart sem ér.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Random mindkettõ. Az egyik "irányított" (bs) a másik totál random (kiesik a mobból vagy sem).
Ergó egy picit nagyobb esélye lehet a bs-nek, mert ott csak a mati meg a pénz szab határt...
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
valami17
authenticator nem volt
Úgynézki ,hogy azokat találják meg akik szó-szám kombinációval (vagy gyengébbel) és authenticator nélkül játszanak.
Þór vígi þessi rúnar
-egyszeri az upgradek esetén
-a kraftolás ára fix,viszont ahogy egyre több embernek lesz egyre több pénze, és egyre több karija, úgy fognak felfelé menni az árak. azt hiszitek 1 hónap múlva minden 40-50es cuccot hozzátok vágnak 10k-ért? a craft viszont 1 hónap múlva is annyiba fog kerülni
In space no one can hear you scream.
(elloptak mindent...ruhát, pénzt, materialt, mindent) 0ra pucolták...
Þór vígi þessi rúnar
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Kicsit meguntam a barbárt, kezdek egy wd-t. Valaki adna pár tippet mire kell gyúrni stb? vagy leírást? Megköszönném!
Ami vicces, már hellen is szenvednek elit pakkokkal nemhogy Infernon
jó felszerelés nélkül, viszont a jó felszerelés tõlük esik...
akkor most hogy is van ez?<#zavart2>#zavart2>
Ezt veheted igéretnek, amit be fogok tartani(azt nem mondom, hogy pont fegyver lesz, de craftolt cucc).
Addig biztos nem keresek neten más által csinált cuccost.
Mire megvan lvl60 már 9+4/5-ön van, és pár óra inferno farm után már maxos. Az meg a másik, hogy a játék legjobb cuccai innen jönnek (meg inferno act3-4). Nem tudom felfogni, hogy néhány ember ezt nem látja át.
Nyilván meg lehet venni az ilyeneket ahban is 10+ millióért. Hajrá farmolgatni olyan mennyiségû goldot!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
(amennyiben level 60-ast mutatsz legalább 7-800 -as damage-e legyen).
Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD