Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ok :)
"Próbáltam ész érvet találni a korlátozásra. Maximum ezt tudtam elképzelni. Erre írtam, hogy csak hátrányai vannak. Ebből következik, hogy nem kellene megkötés."
Próbáld már meg csak minimálisan programozói szemmel nézni a kérdést. Csak mert ez egy.. program. 1 közös AH? Hol futna? EU-ban, hogy az USA-ban meg ázsiában legyen szar / lassú / stb.? Fusson az USA-ban, hogy az EU-ból legyen szar? Amikor utolsó másodpercben bidelgetnek egymásra az emberek, biztosan nagyon király lenne összeereszteni az egész világot valami közös szerverre.
Megkötés? Átgondoltságnak nevezném.
"Kínai goldfarmerek tolhatják us serveren. Chingacskuk barátjuk amcsiban él..egy amcsi home regionos accot csinálnak neki..ő ad el innen mindent a nevükben. Ennyi, így ez nem valós korlát."
Tehát akkor azért van külön szerver, hogy a goldfarmerek ne menjenek USA szerverre, bár nyilvánvaló, hogy mindenki oda megy, ahova akar. Ok. Szerintem lapozzunk.
"A kis választék nyilván nem a tömeg termékekre vonatkozik. Illetve a random generálás miatt, valamint a nagyobb minta miatt az egyenletesebb eloszláshoz az vezet ha közös az ah."
Aha! Szóval legyen mondjuk 2 millió EU játékos, 2 millió USA játékos, meg 2 millió ázsiai játékos. Külön-külön teljesen szar mintát adnak arra, hogy milyen itemek vannak az AH-jukban, de ha összeeresztenénk őket, akkor olyan egyenletes lenne az eloszlás, hogy csak na.
Öhm, ezt azért egy statisztikához értő embernek ne add elő szerintem. Protipp: itt páran értenek hozzá.