Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
wat
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Szépen le lettem hurrogva, de hát nem is vártam mást. Egy haveromnak akartam megmutatni, hogy ilyenkor mennyi ellenséget lehet szerezni. Minden úgy történt ahogy azt elõre megmondtam neki. 😊)))))))
Csak így tovább, megy ez nektek. <#eljen>#eljen>
További szép estét!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Am ja, ilyen dps-el nem sok minden juthat a közelébe 😄
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Per Aspera Ad Inferi.
A Diabló 3 szögezzük le szintén csak a multi miatt érhet meg egyeseknek 15-22 ezer forintot, ami egyeseknek negyedhavi fizetésük és félhavi segély..
Bla.. bla.. legalább itt látom, hogy tényleg nem egy nagy szám a játék.. Ha mindenki istenítené lehet megvenném 10k-ért.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Per Aspera Ad Inferi.
Olyan értékeléseket is linkelnél akkor, amelyek az egekig magasztalják a játékot? Csak hogy meglegyen a balansz tudod.
Annyira szánni való ez a fajta manipulatív "hát én csak véleményeket linkeltem, az már ne érdekeljen senkit sem hogy ezek 95%-a fika" bs.
Aczél György sokat tanulhatott volna tõled.
A játékostársadalom árnyaltabban gondolkodó része (15%-a) úgyis csak nevet ezen az egészen. Legalább észrevennéd hogy van egy másik véglet is + a középút. Amúgy egy ilyen megmozdulás után ne csodálkozz ha nem veregetik meg a válladadat a topikban, manipulatív, visszatáncolós trollkodásért büntipont szokott járni.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Act I és Act II nekem is sokáig tartott, és Act III sem volt túl rövid, de Act IV-nél szerintem túlságosan felpörögtek az események - persze ez csak Normalon igaz, és õszintén szólva arra számítok, hogy Inferno fokozaton már teljesen máshogy fogom gondolni. 😊
Érdemes megvárni a Razoros vagy Skidrowos dobozos változatot?