Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd belinkelem este, ha nem felejtem el.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
most hellen könnyítenének az beba***na 😊
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Még elég amatõr vagyok szóval ne nézzetek hülyének😊
Az lenne a kérdés, hogy van-e valami billentyû vagy be lehet-e állítani, hogy a spell-ek között gyorsan tudjak váltani?
anti hero
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Igy csak magamat szidhatom.
Þór vígi þessi rúnar
nézegetem itt az itemeket,
http://d3db.com/item?c=_sword#1-1-0
mindegyik ugyanaz csak több-kevesebb statjaik vannak.
Igenis szívni akarok ezeken a szinteken, ezért hívják hell-nek és infernónak.
Tegnapelõtt volt olyan Champion Group Hell Act2n, hogy 4en kb 20 percig gyepáltuk kb 5-5-5-5 halállal, de a végén a sikerélmény kárpótolt minket(ráadásul esett egy frankó rare amulet is).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Egyébként HC karival teljesen más a játék, nem gondoltam volna. Na nem Diablo 4 lesz belõle, hanem tiszta parázás van, pedig Normal ugye könnyû, mégis félek. Fõleg attól, hogy a könnyûség miatt megszokásból agyatlanul rontok be mindenhova, legyen az terem vagy tömeg 😄
Az 1-es billentyût folyamatosan ott van a healing skill. 😊
Act 4 nekem jobban tetszett, mint Act 3. Darkosabb és nem értem mit keres egy teljes harcmezei csatáról szóló fejezet a diablóban 😞. Azt is megfigyeltem, hogy Act I-tõl szépen folyamatosan romnlik a minõsége a pályáknak. Elsõ Act-ban gyönyörûen, részletesen kidolgozott minden: sok omló pályaelem van, részletesen megrajzolt termek, sok tárggyal stb. A végére (Act 3-4) meg már csak egy szimpla egy színû textúra az egész kis túlzással.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Szóval akár koreai is lehetne a kulcs, nem befolyásol semmit. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ha ez megvan, csinálsz egy karaktert, utána nézd meg a honlapon, hogy mit ír ki. Lehet megváltozik EU-ra a szöveg.
Mikor lesz majd olyan... majd egyszer... csak addig bele kell tolni fél misit a kovácsba.
Þór vígi þessi rúnar
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Nyitogatom itt a dobozt, örülök mint majom a farkának. Remélem nem baszott át a srác, azt mondta univerzális a cd-key.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Þór vígi þessi rúnar