Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
így meg bemegyek az AH-ba, megveszem 30K-ért és kész.
Þór vígi þessi rúnar
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
HC Monk normal mode clear Diablo borult, majd nightmare Act 1 vége benéztem egy kissebb hadsereget meg egy pack unique monsztát egy szûk folyosón <#wilting>#wilting><#help>#help>.. nem volt menekvés <#idiota>#idiota> ellenben karakter temetés 39-en igen <#idiota>#idiota>
Újratábla : Jelenleg 30-as az új HC Monk ma megyek rá ismét Diablo-ra normálban aztán irány ismét nightmare <#idiota>#idiota>
Mondhat akárki akármit EPIC a game <#eljen>#eljen>
Esetleg valakinek tapasztalat?
52es Wiz vagyok hellen lenen egy két kérdésem
Álljak neki tudatosan farmolni hellt, innentõl?
Ne fejlesszem a Kovácsot, mert csak a pénzt viszi?
kb ennyi 😄
Infernó miatt kérdezem a farmolást 😊
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Battletag: FoxxikaHUNG#2929
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ettol fuggetlenul en kb mindig olcsobban tudtam megvenni a digitalis verziot. Csak a blizzardnal kerul joval tobbe.
Én bolond meg eltoltam, vagy 30k-t a kovácsra és 10k-t a jewelerre..
Az általam talált cuccosokkal próbáltam lvl24-ként act-ben wd-vel hajcsárkodni, hát no comment szinte lehetetlen-.
Elõre is köszi. Peti
-tRs-Raymond
Bár eddig nem vettem 30K-nál drágábban semmit az AH-ból.
A kovácsot meg majd akkor fejlesztem ha már télleg nemtom mire költeni a pénzem.
Þór vígi þessi rúnar
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
HP potit normálon még nem is nagyon használtam, max az elején.
Ez a random stat item rendszer soha nem dob olyat ami nekem kellene, viszont AH-ban van egy rakás olcsón (2-3k-ért) 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Én nem görcsöltem vasárnap. amikor láttam mi a helyzet szépen elmentem a haverokkal a fürdõbe, majd este 8 körül amikor már ment játszottam 2 órát.
Gyujtok is ra, szerintem eleg utos😊
Bar csak a fegyver 800k gold
!Forza Ferrari!
Hivatalos fórum vicces. Eddig mindenki sírt, hogy túl könnyû, és emiatt szar a játék. Most meg mindenki azért sír, mert túl nehéz a hell, az infernón meg egy ütéssel megölik. 😄
hasonloan erzek mikor 1barbar 1 magus es 2 wd.al haladunk...mindket wd-nal
5 pet 😄
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Itt fogok én is élménybeszámolni, meg álmélkodni :]
Amúgy nem hittem volna, hogy meg fogja közelíteni a második rész hangulatát. Annyi, de annyi másolatot láttam az évek folyamán, hogy rég elástam ezt a játékot..aztán feltettem a bétát...mondom anyád...BAZEG 😄
Hihetetlen mennyire eltalálták. Ez a játék tényleg megéri azt, hogy megvegyem és a 3. eredeti játék legyen a polcomon a 10 év alatt 😄
17,5 óra játékidõ. 720 dps-em volt a végére és 32es szint.
Act 4 tényleg még talán d2-nél is jobban el van kapkodva... De összességében így is nagyon jó.
Háromszor haltam wizarddal összesen: Act 2 boss, mert haver meghalt és miközben támaszottam meghaltunk, meg amúgy is elsõ try. 😊 Utána act 3-ban egy elit csoport plusz néhány meglepetés féreg végzett ki, majd a boss, mert nem voltam elég óvatos. Act 4 boss nem volt vészes, csak szaladgálni kellett sokat. 😄
Kérdés: Dirty little secrets acsinál a followereknek hiányzik 1-1 beszélgetésük, de a legvégén sem votl már új párbeszéd velük, szóval az a kérdésem, hogyan hozható elõ? Velem kell lenniük egy bizonyos eseménynél? Az A betûs hölgyre utal az act 3 végén mindháromnak a párbeszéd címe.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
-A nagy terhelés miatt simán lehet 200 körül pinged is idõszakosan.
-Ha egyszer bejutsz akkor nagyon ritkán dob le. 😄
-Nem fogsz. 😊
Vannak skilljeid, használd azokat.