Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Avenger
No igen, 25ös szint környékén 1 kovács szint 7000 volt talán. AH-ban egy 43 dps-es fegyver sockettet, brutál statokkal 8k. Egy 11-22 dmg-t adó gem bele 3k. Így van egy 67 dps-es egykezes baltám 11k-ért, ami kb egy craftolt wand (30dps kb)meg egy kovács szint ára. A wandon elsõre meg úgyis +str lesz. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sir Quno Jedi
Jaja, 2-4dmg-s +attack speed-es gyûrûk darabja 30-40-nel emeli a dual wield-es DH-m sebzését.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
AH-t is lehet mákolni. Pl vettem egy 8-16-os gyûrût 7.500-ért majd eladtam 30-ért. Ennyi. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Egyszerûen túl drága, ennyi. 15K egy fejlesztés nálam és 5x kell hogy szintet lépjen. ehh... majd ha csilliárdos leszek.

Þór vígi þessi rúnar

Omlás
Kivéve ha bemákolja az ember elsõre 😄

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Legalább annyira kellene a kovácsot user baráttá tenni, hogy amilyen karakter fejleszti pl. 50% esély legyen, hogy neki használható statokat kapjon a cucc. Agy el tudnám képzelni, hogy az emberek nekiállnának kovácsot gyúrni 😊
Omlás
Egyszerûen ki tudod deríteni item fölé viszed az egeret és írja mibõl menyit nyersz vagy buksz 😊 amúgy a +dmg-s gyûrûk elég szépen megtudják dobi a sebzést.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Avenger
Gyûrûn, amuletten, offhanden lévõ damage is beleszámít a spell dmg-be.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
Szerintem (!!!) nagyon sokat kell próbálkozni ahhoz, hogy olyan tárgyat csináljon ami kell. (ami sok material és rengeteg fejlesztés a kovácsnál). Namost. Ahhoz, hogy egy olyan 200 feletti sebzésû socketes kardot ami ad a vitality-hez és a str-thez vagy bónusz damage-s avagy attack speed-es azt megvárni a kovácsnál elég sok próba.
így meg bemegyek az AH-ba, megveszem 30K-ért és kész.

Þór vígi þessi rúnar

SpeedXHUN
Vki tudna segíteni az act 2 boss legyõzésében?😄 Ketten megoldani😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

wizardnál a sima dmg is befolyásolja a spell dmg-et? mert eddig csak int/vit cuccokat vettem, de mondta valaki, hogy vegyek pl. gyûrûkbõl olyat ami dmg-t is ad.

Omlás
Hétvége történései röviden :

HC Monk normal mode clear Diablo borult, majd nightmare Act 1 vége benéztem egy kissebb hadsereget meg egy pack unique monsztát egy szûk folyosón <#wilting><#help>.. nem volt menekvés <#idiota> ellenben karakter temetés 39-en igen <#idiota>

Újratábla : Jelenleg 30-as az új HC Monk ma megyek rá ismét Diablo-ra normálban aztán irány ismét nightmare <#idiota>
Mondhat akárki akármit EPIC a game <#eljen>

Eddig ezt találtam: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4927283577
Esetleg valakinek tapasztalat?
Srácok.. egy kis tanácsot szeretnék kérni..
52es Wiz vagyok hellen lenen egy két kérdésem
Álljak neki tudatosan farmolni hellt, innentõl?
Ne fejlesszem a Kovácsot, mert csak a pénzt viszi?
kb ennyi 😄
Infernó miatt kérdezem a farmolást 😊

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Miért nem? AH miatt, vagy mert úgyis találsz jobbat? Én eddig kb. 40-50K-t belefektettem az oktatásba 😊 Az AH egy picit játékgyilkos, persze nem kötelezõ használni...
Ha van aki 10+ szinten bénázik még és unatkozik, társakat keresek <#alien>

Battletag: FoxxikaHUNG#2929

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Carlos
A kovácsot nem érdemes fejleszteni, a gem-est viszont igen! Nagyon is!

Þór vígi þessi rúnar

Battletag táblázatba, hogy lehet felkerülni?
Snomag
Koszi, ez hasznos.

Ettol fuggetlenul en kb mindig olcsobban tudtam megvenni a digitalis verziot. Csak a blizzardnal kerul joval tobbe.

oneal1
Hasznal valaki a barbarok kozul mar cuccot az IK setbol?

!Forza Ferrari!

Dettó 😊
Én bolond meg eltoltam, vagy 30k-t a kovácsra és 10k-t a jewelerre..
Az általam talált cuccosokkal próbáltam lvl24-ként act-ben wd-vel hajcsárkodni, hát no comment szinte lehetetlen-.
Srácok, megy valakinek több monitoros rendszeren (AMD eyefinity)? Én hiába váltok át, a játékban nem engedi kiválasztani (nem jelenik meg) a három monitoros felbontást. Távolsági karaktereknél jól jönne, mert a játékban engdélyezett zoom nagyon sovány...(szerencsére csak ez a legfõbb panaszom a játékra).
Elõre is köszi. Peti
Lamellus

-tRs-Raymond

Carlos
Énis ezt csináltam (és csinálom még mindig), csak már 1 nullával többe kerülnek a dolgok.
Bár eddig nem vettem 30K-nál drágábban semmit az AH-ból.
A kovácsot meg majd akkor fejlesztem ha már télleg nemtom mire költeni a pénzem.

Þór vígi þessi rúnar

PiszkosFred
Viszont a digitalis kiadast magasan tartva eleinte szinte biztos, hogy elfogy a legyartott dobozos bolti keszlet. Ha olcsobb lenne a digitalis kezdetben, nem nagyon erne meg a boltbol venni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Laza
Én pl jelenleg 31-es vagyok, már lvl 15 óta azt csinálom, hogy mindent amit találok eladok (párat az AH-ban), és kb 5 szintenként 10k goldból fullosan felöltözöm az AH-ból a nekem legjobb cuccokkal (barbár, str, vit, hp visszatöltõ - Life regen-bõl, kill-bõl, dps-bõl).
HP potit normálon még nem is nagyon használtam, max az elején.

Ez a random stat item rendszer soha nem dob olyat ami nekem kellene, viszont AH-ban van egy rakás olcsón (2-3k-ért) 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Snomag
Jah, csak furcsa ez, hogy nekik kevesebb gondjuk van vele, kevesebb emberen megy at, megis dragabb. Olyan lehuzas erzete van az egesznek 😄

olyan mint a minibár a szállodákban....a kényelmet fizeted meg! Hiába 200 ft egy dobozos kóla a közértben ha a minibárból iszod 1000😛

PiszkosFred
Passzolom, en se ertettem sosem, csak tippelem az "ado miatt" gondolatot.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Snomag
En csak azt nem ertem, hogy a digitalis verzio miert dragabb..

gerey
Nekem nem volt lényeg, hogy 15-én 0:00-kor tudjak játszani, fizettem érte 11k-t, megkaptam 6 nap alatt, és még a vizsgáimra is tanultam. Szerintem én is jól jöttem ki.

R4VII
18 már a digital annyiért ettem énis 😄 de megért eléggé nem bántam meg 😄

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

Jelenleg nem olcsóbb a digital. Legutóbb már 18 ezerért láttam.
digital download talán olcsóbb lett volna, és azonnal ott van 😊

Gondolom nem poénból hívják Inferno szintnek.

Én nem görcsöltem vasárnap. amikor láttam mi a helyzet szépen elmentem a haverokkal a fürdõbe, majd este 8 körül amikor már ment játszottam 2 órát.
gerey
Pozitívan csalódtam a zavvi-com-ban, most hozta meg a postás a kedd délután feladott D3 példányomat (mindenki 2-3 hetet mondott), és házhoz szállítással volt 30 font.

oneal1
Tegnap böngeszve kicsit az AH-t eszrevettem h van itt is IK set😊
Gyujtok is ra, szerintem eleg utos😊
Bar csak a fegyver 800k gold

!Forza Ferrari!

Avenger
Mi haverokkal normál fokozatban toltuk négyen, az egyetlen baj az vol, hogy túl könnyû volt úgy, szóval nightmare-re tartogatom a partyzást inkább. 😊

Hivatalos fórum vicces. Eddig mindenki sírt, hogy túl könnyû, és emiatt szar a játék. Most meg mindenki azért sír, mert túl nehéz a hell, az infernón meg egy ütéssel megölik. 😄

Maak
options --> social es ott van a masodik oszlopban a felso talan

hasonloan erzek mikor 1barbar 1 magus es 2 wd.al haladunk...mindket wd-nal
5 pet 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Kandurex
kicsit elkezdtem multimókázni, és úgy döntöttem max. 2 fogom csapatni, amikor 4 voltunk akkor kavalkád volt, hogy nem is láttam a mágusom, rendesen keresnem kellett mire megtaláltam, hogy kicsi a rakást játszott 20 mobbal és õ volt alul...😊 szóval 4 fõ szerintem már átláthatatlan a játék 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ezt hol lehet beállítani?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

R4VII
Köszönöm szépen Blizzard hogy mára is elintézted hogy hulla fáradtan kell bejönnöm dolgozni.... 😄

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

Mr_no_NaMe
Köszöntem uram :]

Itt fogok én is élménybeszámolni, meg álmélkodni :]

Amúgy nem hittem volna, hogy meg fogja közelíteni a második rész hangulatát. Annyi, de annyi másolatot láttam az évek folyamán, hogy rég elástam ezt a játékot..aztán feltettem a bétát...mondom anyád...BAZEG 😄

Hihetetlen mennyire eltalálták. Ez a játék tényleg megéri azt, hogy megvegyem és a 3. eredeti játék legyen a polcomon a 10 év alatt 😄
Avenger
Egyébként szombaton sikerült Normál nehézségen végigvinnem wizarddal.
17,5 óra játékidõ. 720 dps-em volt a végére és 32es szint.
Act 4 tényleg még talán d2-nél is jobban el van kapkodva... De összességében így is nagyon jó.
Háromszor haltam wizarddal összesen: Act 2 boss, mert haver meghalt és miközben támaszottam meghaltunk, meg amúgy is elsõ try. 😊 Utána act 3-ban egy elit csoport plusz néhány meglepetés féreg végzett ki, majd a boss, mert nem voltam elég óvatos. Act 4 boss nem volt vészes, csak szaladgálni kellett sokat. 😄

Kérdés: Dirty little secrets acsinál a followereknek hiányzik 1-1 beszélgetésük, de a legvégén sem votl már új párbeszéd velük, szóval az a kérdésem, hogyan hozható elõ? Velem kell lenniük egy bizonyos eseménynél? Az A betûs hölgyre utal az act 3 végén mindháromnak a párbeszéd címe.

Maak
kapsz uzenetet ha radbideltek

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
nem mindig, ki lehet kapcsolni, hogy ne tudjon senki rad joinolni csak ha te is akarod

Avenger
-Elvileg mindegy a cd kulcs, de az EU a biztos.
-A nagy terhelés miatt simán lehet 200 körül pinged is idõszakosan.
-Ha egyszer bejutsz akkor nagyon ritkán dob le. 😄
-Nem fogsz. 😊

rholas: ezt nem értem. Most csak ironizálsz, vagy komoly?
Vannak skilljeid, használd azokat.