Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eléggé durva a 4 monk setup:
(inferno,act 2 boss)

http://www.youtube.com/watch?v=kcfGPG3YUIU&feature=player_embedded

(Athene,Hydra stb)
Szerinted , hagyni fogja ezt a blizzard? ugyan már 😄 és nem tudhatod mit fog csinálni...

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Terawatt
Következmények vannak: jók lesznek a cucaid. 😮

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ne gondoljátok, hogy ennek nem lesz következménye srácok, szal csak ügyesen a farmolással😄

Mr_no_NaMe
Srácok, tudna valaki mondani egy helyet, ahol a legolcsóbban tudnék cd-keyhez jutni? Ilyen max 10-13 ezerre gondoltam.
másik spot:

"
The spot I'm farming over and over atm is in act 1 inferno, in Old Tristram there's like a 50% chance of Dark Cellar to spawn, and in there is a treasure goblin (9/10 times, sometimes there's an elite pack) and some zombies. I get atleast 1 lvl 60 rare on each kill, and I only have about 50% magic find in my gear.
Finding so much good shit that all my 3 stash tabs are filling over, it really is a shame that you can only have 10 auctions up at once and can't cancel any either... "
infernon farmolom,bár hellen is érdelmes,ha még nem mentél át.
jófej vagyok,ezért megosztom az exploit vagy trükk farmolást:

I've been debating saying anything because I don't want tons of people suddenly taking advantage of it, but I realize it'll become widespread knowledge eventually and I'd rather Blizzard correct it now if they deem it worth messing with.

This isn't a bug or exploit, just probably not something that is 'working as intended'.
In Act 2, take the waypoint 'Path to the Oasis' (or whatever it's called at the oasis entrance).
Immediately scope out the area to the NE of the oasis entrance. You're looking for the mini-dungeon event entrance labeled 'Ransacked Cellar' (you might see 'Rotting Cellar' as well in the same spot, it's not the one you're after).

Go down and there's a very fast little fight and an NPC opens up his basement, there are two chests -- 1 normal and 1 resplendent that always has good loot; I tend to get 2-3 blues, sometimes a rare, at least 2 gems and 1-2 artisan pages every time. There's a resplendent chest in this cellar 100% of the time.
I'm pretty sure this pops up somewhere in the oasis every single generation, but it often shows up very close to the WP entrance which makes checking for it there very quickly very easy. Quite simple to check for it, run it if it's there, and then TP, exit game, Resume game, check again. You can do it 12-15 times an hour without even trying to be fast.

I don't think it's quite gamebreaking but it obviously lets you pile up some nice drops very quickly. I'm worried about more spots like this becoming known / farmed / botted, so here's to hoping Blizzard tweaks this ASAP.

1 óra alatt +20 rare cuccot farmoltam ki,mf-s cuccokkal😄
Srácok valaki mondja meg pls miért nem tudok screenshotot csinálni? vagy az asztalt fotózza le vagy pedig szürke kép jön...

érdelmes megnézni:

http://www.d3expert.com/streams.php?stream_id=17

(METHOD srácok farmolják orrvérzésig a chestet,5 perceként,ráadásul sárga cuccot dob a chest) állitólag chest exploitnak hivják egyesek,blizzard már tudja 😄
Carlos
Lassú, ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Egoraptor
Nálatok is ilyen gyökérül mûködik az AH?
Van mikor beveszi keresést van mikor nem,
mikor milyen kedve van. Kiszürkül Search
fél percre stb...

clio1616v
Diablo...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

R4VII
Akkora fless amikor valameik társ npc veles van és amior nincs enemy csak úgy random sétálgattok valami tárnába vagy akárhol és elkezdenek beszélgetni 😄 néha nagyon poénokat beszélnek 😄

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

LOL hagyjátok most kérdezték lentebb 3 al 😄

Chiped gemekbõl hogy lehet nagyobbat csinálni?

Terawatt
Késõbb már nem lesz elég 3 azonos gem a típusból. 😊

@Aradebil: Nekem az jön be, hogy már jobban oda kell figyelni és simán meg lehet halni, míg normálon 1 kézzel végig mentem a pályákon , most meg beledöglök amikor popkornal tömöm a fejem. 😄 (na meg persze a LOOT LOOT *vérszemet kap* )

grindin for life <#taps><#eljen> amugy ja<#nevetes1> meg igazad lehet abba amit irtál...

Ékszerésznél (Jeweler) lehet. Hasonlóan, mint a Diablo 2-ben, tehát 3 azonosból lesz 1 eggyel nagyobb típusú.
Azt hiszem, Shen a neve, és az Act 2 csatornában lehet kiszabadítani a hordóból.
Terawatt
Lesz majd egy npc aki elvégzi.

A gemeket hogy illeszted össze nagyobbakká?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Aradebil2
na nm bucsi letudva,elsõ fight volt amikor komolyan át kellett skilleznem😊)) 100* jobb a game mint normalon,és nem tudom miért,én jobban élvezem,ha tudom hogy mi jön mikor,mint amikor új dolgok jöttek állandóan+történetre is figyelt az ember. grindin for life😄

igy kicsit gyengének érzem... lehetne egy kezes... (SK Mace-ja:d cool:d)

de

sz4bolcs
barbi

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

szóval erre a hibára tudja vki a megoldást? C/ProgramData/Battlenet mappát töröltem, de ez sem segít :/
R4VII
Néha nekem is lagolt be elég rendesen de szerencsére nem sûrû a jelenség! 😄 akt 2 ben vagyok még csak 4 óra játékidõvel összesen de 1x-2x ha volt lagolás

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

Nálam mindennap ilyen idõtájt kezd el laggolni. Valószínû egyre többen érnek haza és ülnek a gép elé 😄

elitehun
nem
Nekem most lagol mint az állat, más nem vett észre ilyesmit?

elitehun
ja
monkoknak milyen ability kell elsõdlegesen? dex?

clio1616v
Elsõ 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

ha mákod van, nem messze ugrik ki....de ha nincs, akkor nem találod meg .

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

elitehun
??
Hegi90
ez egyébként nem mehetne bannerba?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

lol megvan nem vettem észre<#nyes>
IMYke2.0.0.0
Bontatlan - Hardverapro - Diablo III Collector's Edition - ár: alkuképes ❤️0.000 alatt csodálkoznék, ha odaadná>

Ez meg egy bónusz:
Bontott - Hardverapro - Diablo III Collector's Edition - idézem: "A dobozt kibontottam de nem bontottam ki magát a játék dvd-t, sem a többi benne lévõ fóliás tartozékot. Digitálisan vettem egy normált megjelenéskor és már nincs kedvem megválni a karakteremtõl."
Ár: 30.000 Ft

Rajta, vegyétek és vigyétek!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

elitehun
a pénzes manó izét (nem jut eszembe a neve) végül lehet követni ha bemegy a portálba vagy nem?
amikor telepitemnem lehet kiválasztani hogy hova pakolja? lécci valaki vagy hogy lehet hogy én válasszam ki a helyét
Jabar
Yay! Végre esett nekem is egy Legendary és még a karimnak is pont jó! 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Carlos
Milyen kari?

Þór vígi þessi rúnar

én most akartam telepiteni beirtam akodot de nem villanik kiaz ok felirat kattintok ablizzard linkre de nem hozza be
sz4bolcs
Hentes lehentelve hellen 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

NecroJoe
Error3006 masejátszok! azistenmegbassza!

Necro

Nekem meg azt írja ki , hogy tegyem be a cd-t?😄 Én is downloaderrel szedtem le !és a lelkem még mindig eladó 1 guest passért 😊

sziasztok, downloaderrel leszedtem a játékot, és amikor elkezdené telepíteni, megy az update file felirat és fél perccel késõbb kiírja h a blizz launcher mûködése leállt, bla bla.. mit tudok csinálni? 😞
NecroJoe
10 perce töltõképernyõn vagyok. Mit csináljak?

Necro

Elõbb be tudtam logolni, de most megint nem... ti sem, vagy csak nálam nem kerek valami?

A dead world, a dark path, not even crossroads to choose from...

akár fel is johettek majd Ts-re...pont ezért hoztam létre egyet...csak D3 magyaroknak, sajat kivansag szerint létrehozok nektek szobakat...természetesen én is egyéb kapcsolatok miatt 😊

infók a régiek :

Tõlem lehet Privát Szobákat Kérni (Kaguura)

Infók :
adress : trinity.interware.hu:9990
Pass : privát

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD