Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem korai ez még egy kicsit?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
pl. skill módosítók..Találtam egy fist weapont +5% exploding palm dmg-el..kitörölhetem vele ..5%?Mit ér az?
inkább turbózták volna fel a skilleket...Mint +1-2-3-4 kutyát idézhetsz meg..V +1+2+3+4 shock pulse-t enged el a skill..V vmi duration növelést,v akármi..nem ilyen gagyi +dmg-t meg resource csökkentést...mire megyek azzal,ha vmi 128manába kerül,aztán a legjobb modifier levesz belõle 10-et..Úhhh 118mana..Ezzel most nagyon jól jártam...Wow,
A manaigéény meg %-san növekedik a max manámmal v mi a pöcs?
45-ös vagyok asszem,de egy fokkal nem tudok több skillt ellõni,mint a játék elején...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fincsi fight volt :] <#eljen>#eljen>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Az összes ismerõsöm és én is iszonyatosan élvezzük!
Steam: greyfox
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
De ez meg azért hülyeség mert az õ cucca meg mért nekem essen ki? <#idiota>#idiota>
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
És akkor ezzel párhuzamba is lehet állítani, hogy mi történik, amikor Dio3-ban megcsinálod infernon az ideális geart.
Utána mi az, ami miatt újra és újra nekiállsz farmolni?
az ilyen Int+str cuccok is furák.....simán le lehetett volna programozni úgy,hogy idétlen stat kombókat ne generáljon a játék😛
Diablo 2 ben a normal nehézség után még a fehér cuccok is tökéletesen a szintednek megfelelõen estek sõt abszolute a szintedre esett minden még normalban is......
nem értem mi a koncepció ezekben a hülye statokban meg direkt? alacsony itemlvl-ü cuccok dropjában
Guest pass
Gondolom ezek kb. úgy képzõdtek, hogy én pl. on-line vettem meg, ami egy szkennelt sorozat számot jelentett. Felteszem lánykorában az a licenc is dobozos volt, amibõl most a guest passokat is eladogatják.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pappa#2573
én most öltem le skt nightmaren semmi rare csak 2kék fos, de nem panaszkodok dobják a sárgát a többi elit mobok rendesen 😄
ez a statom, most gyújtök jobb fegyóra goldot aztán leszkapsz 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Én is olyan csöcs dropokba szaladok bele hogy ejj.
Még az ellenségemre sem tennék olyan cuccot amik néha kiesnek. <#nevetes1>#nevetes1>
Mondjuk az a jó hogy lehet ugye fejezetet választani, ergo nem kell unalmas runokat nyomni azért, hogy eljussunk a bossig akirõl tudjuk hogy dobhat jó cuccost is.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
random. Jó kis szerencsejáték<#eplus2>#eplus2>
PoE-ba csak a MOB AI nem tetszik, túl agyatlan zombik.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Aki beleásta magát, az tudja mirõl beszélek. (Még grafikailag is tetszetõsebb. A realisztikus megvilágítás és árnyékok iszonyat sokat dobnak rajta.)
Ettõl függetlenül jó a D3 is, de...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
és ezek erõssége is. Más szóval eshet egy gagyi Legendary is.
Nesze neked változatosság.<#hamm>#hamm>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Esetleg hajnali órákban, de ott sem hiszem, hogy 300 alatt megúszod. Azért próba szerencse, de ne fûzz hozzá nagy reményeket.
Tegnap érdekességképpen megnéztem Wi-fi kapcsolatos laptoppal. 1500 volt a ping. El is lehetett felejteni a játékot.
Számomra még rejtély, hogy Dio3-ban mi fogja húzni, és változatossá tenni a tárgykereskedelmet a legmagasabb szinten.
amúgy is csak a speckói miatt jó a follower
1. Olyan kérdésem lenne hogy ha feltelepítem egy laptopra is a játékot akkor, tudom azt a karaktert ott folytatni ahol PC-n abbahagytam?
2. Mennyi netforgalmat generál a játék? Mobilnet elég neki?
Valaki segítene Auction house-ba? Valamiért semmit se tudok venni. Egy fegyver a completed fülnél bent van, de mikor megyek h rakja a ladamba nem küldi el...:S Mit csinálok rosszul? Valaki leírná a menetét a vásárlásnak?