Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nem vettem a játékot, még gondolkozom rajta...A tárgyakkal kapcsolatban lenne egy kérdésem: meg van szabva, hogy pl. dh nem harcolhat 2kezes fegyverrel? Vagy egyszerûen a tárgyak kasztokhoz vannak kötve?

act 3

Te most olyan dolgokról beszélsz, ami hosszú évek alatt, meg csomó patch után történt a D2-vel. A D3 4. napja van kint, de már elõre aggódsz a szavatosságon, meg hogy mi lesz majd 10 patch meg 5 év múlva.

Nem korai ez még egy kicsit?
Egyenlõre valahogy, én is így vagyok ezzel!

lehet a játékban socketelni az itemeket valahogy? Vagy socketelõs quest van? 😊
sz4bolcs
Nem. Annyit sebez, mint a többi. Üdvözöllek casualland-ben.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Jah neeem,neem, nem akarom temetni😊 szerintem abszolút megérdemli a trónon a helyét, és amennyit játszottam vele nagyon élvezetes,és amiket látok az meg nagyon szép😊

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

az item se rossz... pont act 1 nightmare szintü HA azt veszem... és poén Butcher's Carver hát a buccsnak kellett volna dobnia nem e ? 😄DD vagy vki ellopta töle és itt kószált a sivatagban 😄DD

elitehun
ezekrõl nincs vmi kék post?
Egoraptor
Monk az tényleg ilyen keveset sebez?

jó kép 😊 micsoda art & gfx <#szeret>

berlinboy6329
Nem csak idételenek a kombók de egy csomó prefix is tiszta szar...

pl. skill módosítók..Találtam egy fist weapont +5% exploding palm dmg-el..kitörölhetem vele ..5%?Mit ér az?

inkább turbózták volna fel a skilleket...Mint +1-2-3-4 kutyát idézhetsz meg..V +1+2+3+4 shock pulse-t enged el a skill..V vmi duration növelést,v akármi..nem ilyen gagyi +dmg-t meg resource csökkentést...mire megyek azzal,ha vmi 128manába kerül,aztán a legjobb modifier levesz belõle 10-et..Úhhh 118mana..Ezzel most nagyon jól jártam...Wow,

A manaigéény meg %-san növekedik a max manámmal v mi a pöcs?

45-ös vagyok asszem,de egy fokkal nem tudok több skillt ellõni,mint a játék elején...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

FAiL.

AntiHero
Na végre meg van az elsõ Legendary dropom. (nightmare, Act 2, sima kis szörny dobta 😄D)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Omlás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azmodan borult HC Monk Normal
Fincsi fight volt :] <#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

azért ne "temessük" ,mert szerintem 10-es a játék! a kis "hibái" ellenére is!
Az összes ismerõsöm és én is iszonyatosan élvezzük!

greyfox
A legjobb az egészben, hogy szerzõi jogot sértenek, ugyanis a guest pass nem értékesíthetõ. Majd perli õket a blizzard, aki meg pénzt ad érte, megérdemli.

Steam: greyfox

Ez volt a Star Craft 2 vel is, sokan panaszkodtak, hogy nincs sc1es hangulata stb. de hát most, a diabloval is régen játszottatok sokat,réégen, akkor is meg most is máshogy álltok a dolgokhoz,más tetszik, más az elvárás stb. de sokan ugyan azt a játékot akarják vagy nem tom, de azt nem lehet, hisz haladni kell/fejlõdni kell. Megtudom érteni azokat akik azt mondják, hogy d2/sc1 hangulat hiányzik stb. Jön most a TL2 az tiszta D2 cartoon graffal, meg a többi alternatív játék amik a d2-n felnõtt generációnak akarnak imponálni hogy az ott látott rendszert elõveszik, lefújják róla a port és átalakítják. Nehéz úgy játékot csinálni, hogy az elõzõ részt szétjátszottad,azon nõttél fel szinte, majd késõbb kiadnak 1 folytatást és azt várod hogy ugyan olyan legyen,ami nem mindig lehetséges, mert akkor úgy neveznék a játékot hogy diablo 2.5 vagy valami hasonló. Itt is csak pár dologban változtattak, valami jó döntés valami rossz döntés volt egyénfüggõ.

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Fpocok
Elvileg új kódot beírod az accodra és onnan folytatod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Snomag
Na arra kivancsi leszek en is :p

Pretorian
Biztos a játék kooperatív voltát akarják ezzel nyomni, hogy ami neked nem jó meg low azt majd odadobod a spanodnak akinek még jó lehet.
De ez meg azért hülyeség mert az õ cucca meg mért nekem essen ki? <#idiota>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

sz4bolcs
Igen, a legtöbb playernek elég is volt ennyi. Csakhogy akkor sem állt meg a játék, amikor kiraktad egy kaszt ideális buildjét, mondjuk amikor meglett a hammerdined ideális, de nem perfect cuccokban, ami úgy vitte a pvm-et, mint kés a vajat.

És akkor ezzel párhuzamba is lehet állítani, hogy mi történik, amikor Dio3-ban megcsinálod infernon az ideális geart.

Utána mi az, ami miatt újra és újra nekiállsz farmolni?

tegnap hajnalban "kisirtam" magam evvel kapcsolatban,hogy inferno act 2 ben is 25-ös tárgyak esnek.....

az ilyen Int+str cuccok is furák.....simán le lehetett volna programozni úgy,hogy idétlen stat kombókat ne generáljon a játék😛

Diablo 2 ben a normal nehézség után még a fehér cuccok is tökéletesen a szintednek megfelelõen estek sõt abszolute a szintedre esett minden még normalban is......

nem értem mi a koncepció ezekben a hülye statokban meg direkt? alacsony itemlvl-ü cuccok dropjában

Azt tudja valaki, hogy, ha guest passt szeretnék upgradelni full játékra,akkor kapok valami új serial számot, vagy egybõl a battle.net accomra fogják regisztrálni
Amúgy pvp itt is simán jó lesz, lásd wowban is mekkora királyságra sikeredett, külön versenyek voltak meg egész set itemekért lehetett rej*olni 😊
Marhajó, lehet guest passt is venni.

Guest pass

Gondolom ezek kb. úgy képzõdtek, hogy én pl. on-line vettem meg, ami egy szkennelt sorozat számot jelentett. Felteszem lánykorában az a licenc is dobozos volt, amibõl most a guest passokat is eladogatják.
ToCsEk
hm, kicseréltem gemet fegyverbe flawless rubyra +150dmg<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Kandurex
nem tudom, nekem jó pár helyszínen szemet gyönyörködtetõen hangulatos a D3, pl. ACT1 végén,...stb.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
ez a lényeg, a jó cuccokért nem egyszer, hanem 10x kell leölni...mintha a D2 vagy az elõdje más lett volna

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Egoraptor
Jah egész normal-on 2 db legendary-t találtam mind a kettõ kuka volt, akkora fos prefixekkel esett<#eplus2>

Alig kövezve 😉

Pappa#2573

ToCsEk
😄😄😄😄😄😄😄
én most öltem le skt nightmaren semmi rare csak 2kék fos, de nem panaszkodok dobják a sárgát a többi elit mobok rendesen 😄

ez a statom, most gyújtök jobb fegyóra goldot aztán leszkapsz 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Pretorian
Ez sokaknak fájó pont, szerintem az elsõ néhány peccs valamelyikében változni fognak a dropok.
Én is olyan csöcs dropokba szaladok bele hogy ejj.
Még az ellenségemre sem tennék olyan cuccot amik néha kiesnek. <#nevetes1>
Mondjuk az a jó hogy lehet ugye fejezetet választani, ergo nem kell unalmas runokat nyomni azért, hogy eljussunk a bossig akirõl tudjuk hogy dobhat jó cuccost is.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Egoraptor
D3-ba is kellene olyan kõ ami újrarakja prefix-eket
random. Jó kis szerencsejáték<#eplus2>
PoE-ba csak a MOB AI nem tetszik, túl agyatlan zombik.

Tatyla
sírok basszus,most öltük le nightmaren butchert és semmi rare csak kékek de azok is olyanok hogy zúzda egybõl,komolyan gondolta ezt a blizz ja és eddig nightmaren egy boss se dobott rare-t,nem beszélve az elképesztõ tárgy+stat kombókról,komolyan a fejemet verem a falba...<#falbav><#falbav><#falbav>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Snomag
Huha, mi lesz most itt 😄

yesname
Lehet kövezni, de a Path of Exile rendszere - talán a skill/attrib is, de fõleg a gear - köröket ver sajna a D3-éra 😞
Aki beleásta magát, az tudja mirõl beszélek. (Még grafikailag is tetszetõsebb. A realisztikus megvilágítás és árnyékok iszonyat sokat dobnak rajta.)
Ettõl függetlenül jó a D3 is, de...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Egoraptor
Lehet, de esik valami aztán full random az összes prefix-je
és ezek erõssége is. Más szóval eshet egy gagyi Legendary is.
Nesze neked változatosság.<#hamm>

Mydgard
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyakorlatilag sok olyan dolog van, olyan szereplok a jatekban, amelyek mar szerepeltek, mintha megismeteltek volna onmagukat. Akik mar elpusztultak a korabbi reszekben, most ismet itt vannak, ismet leolthetok pl Izual, a mar emlitett Butcher, King Leoric. A tortenet egyedisegere fordithattak volna tobb hangsulyt. A kiegeszitoben boritekolom, hogy Adria fog valamit akciozni. 😛 Ismet jon a "fogonosz", aki azt kepzeli hogy o a fogonosz es ismet leutjuk. 😄 Kisse linearis... De lehet ennel tobbet varni?!

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Amilyen szar pingek vannak vezetékes kapcsolaton (200 felett délután EU szerveren), szerintem a mobilnettel most még igencsak játszhatatlan lesz.

Esetleg hajnali órákban, de ott sem hiszem, hogy 300 alatt megúszod. Azért próba szerencse, de ne fûzz hozzá nagy reményeket.

Tegnap érdekességképpen megnéztem Wi-fi kapcsolatos laptoppal. 1500 volt a ping. El is lehetett felejteni a játékot.
sz4bolcs
Meg az még az érdekes, hogy Dio3-ban elsõ ránézésre brutális nagy szerepe van a gearelõdésnek. De hányafajta kívánatos gear létezik? Nagyjából 5 fajta, minden kasztnak egy. Ezzel szemben Dio2-ben minden kasztnál tudok fejbõl mondani kapásból 3 félét úgy, hogy már évek óta nem játszottam vele. Ez tette annyira változatossá a tárgyvadászatot, és a kereskedelmet.

Számomra még rejtély, hogy Dio3-ban mi fogja húzni, és változatossá tenni a tárgykereskedelmet a legmagasabb szinten.

Egoraptor
+ Attack speed%-os cuccok sokat segítenek + sokat kell gyúrni fõ attribútumra. Ha dps vagy akkor összes kõ fõ attribútum cuccokban is.

Follower-re ha rám hallgatsz + experiencet aggatsz mivel akár mit teszel rá szart se sebez_P legalább adja az XP-t!

amúgy is csak a speckói miatt jó a follower

talán tele van a stashed, legalábbis nekem az volt a gond

Tudtok olyan oldalakat ahonnan olcsón lehet letölteni játékokat? Amiket érdemes nézni mert még akár az új játékok között is van jelentõs akció.
Sziasztok!
1. Olyan kérdésem lenne hogy ha feltelepítem egy laptopra is a játékot akkor, tudom azt a karaktert ott folytatni ahol PC-n abbahagytam?
2. Mennyi netforgalmat generál a játék? Mobilnet elég neki?

Carlos
Ebéd miatt, most pihi, innen folytatom majd, szintén nightmare.

Þór vígi þessi rúnar

AntiHero
Telekavicsoltam már mindent, de csak kevés 😄

Frankie87
Üdv!

Valaki segítene Auction house-ba? Valamiért semmit se tudok venni. Egy fegyver a completed fülnél bent van, de mikor megyek h rakja a ladamba nem küldi el...:S Mit csinálok rosszul? Valaki leírná a menetét a vásárlásnak?

AntiHero
Én meg pont ugyan itt járok (nightmare)😄