Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Hogy tudtátok ennyire felvinni?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát igen, teljesen kiszámítható volt a történet úgy is, hogy én pl semmilyen spoilert nem olvastam el.
Jó játék, meg minden, de nagyon sok minden hiányzik belõle, ami d2-t annyira jóvá tette(quest rewardok HELLO??!!, gemet ki lehet szedni cuccokból egy vicc, túlságosan rá van zoomolva a kamera a karakterre, így nem látni semmit a pályából(kb mint 640*480-as d2ben))
Valami olyat is hallottam, hogy a bossok kapnak extra tulajdonságokat a nehézség változtatásával. Ezt sem látom sehol(inferno még várat).
A monk baromi nagy csalódás lett. Gyakorlatilag 0 dpsel rendelkezik a többi classhoz képest, és próbáljon meg az ember életben maradni már hellen meleeben, ha csak offensive spelleket választ meg 2 supportot. Egyedül tankolni lehet vele, azt meg csapat nélkül lehet kukázni is.
Egyszerûen hiányzik a játékból a d2 feeling. Nem azt mondom, hogy szar, de igen az.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- viszont a tortenetben igy a harmadik reszben mar nem tetszik az "En vagyok a fo gonosz, en fogom uralni a vilagot" kozhely minden boss szajabol, ez mar kicsit unalmas.
- Belial szerintem el lett basza, hogy rogzitett boss.
- a Butcher onmaguk ismetlese, lehettek volna fantaziadusabbak foboss tekinteteben. Igaz ez King Leoricra is.
- Act 4 mintha kisse el lett volna sietve, hogy siessunk fejezzuk mar be a jatekot es dobjuk piacra. Szerintem tul rovid es tul linearis. Amugy kisse tul lett komplikalva Diablo, skillek, arnyekvilag stb.
Amugy mindent osszevetve szep kis darab, most hogy a lenyegen atestunk, johet a szintezes, farmolas, kereskedelem. Remelem ez le fog kotni egy jo idore.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
D3-ban meg elvileg arénák lesznek. Acsik, meg mindenféle hülyeség szerezhetõ majd vele.
Persze nem sokat tudni róla, de a d2-esnél csak komolyabb lehet. 😊 Véleményem szerint.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
Szééép vagy, mint a új traktor!
277EMJ-8GEP-EVNTEX-KPP7-H2WTVF
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Pont, mint a dio2-ben akik beléptek hetente, havonta egy kicsit hentelni..., de nekik még mindig ott volt a soha el nem érhetõ 9x szint, ami miatt érdemesnek érezhették a hentelést, olykor óvatoskodást az xp-vesztés miatt. Dio3-ban ez sincs.
De remélem azért lesznek jó tradek, és nem cseszi el a blizz ezeket az izgalmakat is 😊
★ 汤姆 李
Amúgy valószínûleg senki sem fog akkor arra emlékezni, hogy mi is az a diablo 3, annak a pár ezer embernek, aki mégis, azoknak kiadnának egy peccset, amivel offline is lehet játszani. 😊
Myl0! A skillekrõl már találtam egy mindenre kiterjedõ leírást a magyar wiki-n csak ott még nincs semmi a runákról.
Itt meg sajnos pont az nincs ami nekem kéne. De azért köszi.
katt a karakterre egyelõre csak 3 van ahogy néztem és lefelé van egy kis írás a skillekrõl runákrol
Carlos: Pap1ka lentebb írta, hogy tud segiteni barb NH buildbe... olyan sokat nem kellett volna viszaolvasni 8mert most délbe nekem volt 100 uj hsz, abba olvastam, h kérded van e barbáros itt olyan... õ meg nemsokkal késöbb irt 😄 - tegnap én is irtam asszem egyszer neked... kérdeztem mi a vélemenyed barbárral kapcsoaltban stb. - meghogy biztos ennyire idézöjelbe elitélhetõ/eldobható a WD mint summoner mert a kutyák kicsit begyengültek, pl késöbb runakkal jobb lehet etc meg mas summon skill isl esz még - igy érdekelne ez a téma - bármi más is ha van még ilyen, hogy szerintetek vmi "kukába" való mert nagyon gyenge pedig nemkéne... probálom védeni egy kicsit a jtatekot ugy h még xart se jaccottam kb 😄DDD de ez van :p
Ezen felül van 3 passzív skilled, ezeket is 60-as (vagy 59) szintig kapod (összesen 15 közül választhatsz).
Hogyan mûködik, szinthez kötõdõen kapjuk vagy random esetleg meg kell találni õket?
Köszi, elõre is!
Aki gondolja vegyen fel 😊
Haverok, Buli, Fight Club!
Ami bezavarhat sokakat, az az, hogy inferno-n a Nephalem Valor nevû rendszer csak lvl60-tól játszik.
methodék most csapták le inferno act3 bosst,már csak diablo van hátra...g ykönnyû, kb végigrohannak az egészen,skippelik a mobokat,bossfightok meg sokkal könnyebbek,mint a sima pakkok,mert nem kapnak +skilleket,csak nagyobb sebzést
Diablo2-ben az egész itemvadászatot a pvp lehetõsége tartotta fenn, és mozgatta a háttérbõl láthatatlanul még azok számára is, akik soha életükben nem pvp-ztek, jelenleg nem látom a Diablo3-ban ezt mi fogja helyettesíteni, és majdnem biztos vagyok benne, hogy a pvp, amit bele fognak tenni, az nem...
nem csak 60-on mehet inferno szint? 😊
amúgy ezen milyen cuccok lehetnek 10-15k-s maci sebzéssel? 😄
A jsp-nek nem az volt a lényege, hogy nincs infláció, hanem hogy van egy olyan közös platform, ami a játékból hiányzott. Jelenleg a Dio3-ban a sima gold még betölti ezt a szerepet, de onnantól, hogy az átlag fölfejleszti a blacksmith-t, és a jewelert, stb-stb. már nem lesz jó trade-re, és onnantól kezdõdik a real money-s dolog.
Gondolhatod, ha jsp-n is 1-2 fg volt egy hr, akkor jsp nélkül mi lett volna a közös cserealap a játékban mondjuk amikor egy-egy godly rare itemet akart az ember venni, vagy eladni. 😄
Pappa#2573