Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
37-es serverhiba Ázsiában...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Carlos
Kavicsok.

Þór vígi þessi rúnar

sz4bolcs
Pedig akármilyen fura, az egész magasabb szintû kereskedelem húzóereje a pvp volt.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

AntiHero
Az szép 😮 nekem lvl 41-en 460dps sikerült eddig csak :/ (monk)

Hogy tudtátok ennyire felvinni?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Carlos
Szintén:

Þór vígi þessi rúnar

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hát igen, teljesen kiszámítható volt a történet úgy is, hogy én pl semmilyen spoilert nem olvastam el.
Jó játék, meg minden, de nagyon sok minden hiányzik belõle, ami d2-t annyira jóvá tette(quest rewardok HELLO??!!, gemet ki lehet szedni cuccokból egy vicc, túlságosan rá van zoomolva a kamera a karakterre, így nem látni semmit a pályából(kb mint 640*480-as d2ben))
Valami olyat is hallottam, hogy a bossok kapnak extra tulajdonságokat a nehézség változtatásával. Ezt sem látom sehol(inferno még várat).
A monk baromi nagy csalódás lett. Gyakorlatilag 0 dpsel rendelkezik a többi classhoz képest, és próbáljon meg az ember életben maradni már hellen meleeben, ha csak offensive spelleket választ meg 2 supportot. Egyedül tankolni lehet vele, azt meg csapat nélkül lehet kukázni is.
Egyszerûen hiányzik a játékból a d2 feeling. Nem azt mondom, hogy szar, de igen az.

Tatyla
gemelés utáni dps

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

cSuwwi
Ahhh, fresh meat! 😄

shit happens

eladó a lelkem 1 guest passért! 😄

Mydgard
Nos vegigvittem par perce a jatekot, osszefoglalnam a velemenyemet:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- a jatek magaval ragado, a tortenet, a grafika, a zene.
- viszont a tortenetben igy a harmadik reszben mar nem tetszik az "En vagyok a fo gonosz, en fogom uralni a vilagot" kozhely minden boss szajabol, ez mar kicsit unalmas.
- Belial szerintem el lett basza, hogy rogzitett boss.
- a Butcher onmaguk ismetlese, lehettek volna fantaziadusabbak foboss tekinteteben. Igaz ez King Leoricra is.
- Act 4 mintha kisse el lett volna sietve, hogy siessunk fejezzuk mar be a jatekot es dobjuk piacra. Szerintem tul rovid es tul linearis. Amugy kisse tul lett komplikalva Diablo, skillek, arnyekvilag stb.

Amugy mindent osszevetve szep kis darab, most hogy a lenyegen atestunk, johet a szintezes, farmolas, kereskedelem. Remelem ez le fog kotni egy jo idore.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Egoraptor
Alig várom már hogy malaccá változtassak pár játékost.

Aradebil2
jobbgomb😊

cifcuk
hogy kell valamit identytifikálni? Talaltam egy rare nyilat de nem tudom használni.

Avenger
Nekem a d2-es pvp tûnt olyannak, mintha csak azért rakták volna bele, hogy legyen.
D3-ban meg elvileg arénák lesznek. Acsik, meg mindenféle hülyeség szerezhetõ majd vele.
Persze nem sokat tudni róla, de a d2-esnél csak komolyabb lehet. 😊 Véleményem szerint.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Rita79
Gyakrabban kell felnézni...ez olyan mint a unique tárgy. Bármikor eshet egy 😄

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

basszus, hogy mindig késõn nézek fel a fórumra.. 😄 azért remélem hozzájutok egy guest pass-hoz még a közel jövõben 😄

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Szerintem a d2 vagy d3jsp.org továbbra is fog mûködni. Úgyhogy szerintem felesleges, de persze blizzardot is megértem profitot kell termelni.

sz4bolcs
Nincs itt vita. Véleményem szerint ami pvp-t bele fognak rakni, akármilyen is legyen az, a játék filozófiája miatt nem épülhet ki rá olyan húzóerõ tárgykereskedelemben, mint ami Dio2-ben kiépült.

Örök hála!!!!!<#worship>

Szééép vagy, mint a új traktor!

Aradebil2
hát nem tudom, én azért farmoltam h miné tápabb legyen pl a summonnecrom, vagy feral druidom (ahh 1.09😞)

Rita79
Guest code, akinek kell és gyorsabb lesz:
277EMJ-8GEP-EVNTEX-KPP7-H2WTVF

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Avenger
Nem értem ezt a vitát. Meg lett mondva, hogy lesz pvp egy peccsel, jó eséllyel még idén.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Látom nagyon bíztok a Blizz-ben, meg a szerverekben, remélem igazatok lesz.
sz4bolcs
Továbbá a pvm-nek soha nem lesz akkora mozgatóereje, mint az egymással való rivalizálásnak. Casual pistike ha nem tudja lenyomni infernon act2 15 skillel telepakolt champet a sivatag egyik rejtett zugában, attól még nem fogja speckó-gearelni a karakterét, hanem fogja magát, és továbbáll.

Pont, mint a dio2-ben akik beléptek hetente, havonta egy kicsit hentelni..., de nekik még mindig ott volt a soha el nem érhetõ 9x szint, ami miatt érdemesnek érezhették a hentelést, olykor óvatoskodást az xp-vesztés miatt. Dio3-ban ez sincs.

Hát nonladderen értéktelen volt minden már a jspn is.
De remélem azért lesznek jó tradek, és nem cseszi el a blizz ezeket az izgalmakat is 😊
Átveszi más a játék/szerverek üzemeltetését ha ilyen lenne de nem kell ettõl tartani:-)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Avenger
Ha csõdbe megy a blizz, akkor bizony ideje lesz elindulni a boltba sok-sok konzervet venni, és kinézni egy viszonylag stabil barlangot, mielõtt jönnek a fosztogatók. 😄
Amúgy valószínûleg senki sem fog akkor arra emlékezni, hogy mi is az a diablo 3, annak a pár ezer embernek, aki mégis, azoknak kiadnának egy peccset, amivel offline is lehet játszani. 😊

wesker24
A Blizzard majd akkor megy csödbe ha piros hó esik vagy macskák potyognak az égböl (Postal2) xD
Lenne egy olyan kérdésem, hogyha pl. csõdbe megy a Blizzard, akkor hogy fogunk játszani a Diablo 3-mal? Mivel ugye minden online mûködik.
sz4bolcs
Ezt úgy kell elképzelni, hogy a pvp játékosok voltak a playerek legfelsõ 1%-a, akik hajlandóak voltak komoly pénzt, és idõt arra áldozni arra, hogy az auradinjuk, vagy light sorcijuk akár pici százalékokkal túlszárnyalja az ellenfelet, emiatt a tökéletességre való törekvésük miatt óriási húzóerõt képviseltek, egy hasonlattal élve olyanok, mint a Diabloban a worldstone.

dezsiszabi! Köszi szépen.
Myl0! A skillekrõl már találtam egy mindenre kiterjedõ leírást a magyar wiki-n csak ott még nincs semmi a runákról.
Itt meg sajnos pont az nincs ami nekem kéne. De azért köszi.
myl0
myl0
http://www.diablohungary.hu/hirek/diablo-iii/
katt a karakterre egyelõre csak 3 van ahogy néztem és lefelé van egy kis írás a skillekrõl runákrol

PiszkosFred: a blokk kommunikésön egyértelmû: ha ranyomod valakire, akkor nemfog tudni neked whispelni/írni, meghívni stb. amig azt te fel nem oldod

Carlos: Pap1ka lentebb írta, hogy tud segiteni barb NH buildbe... olyan sokat nem kellett volna viszaolvasni 8mert most délbe nekem volt 100 uj hsz, abba olvastam, h kérded van e barbáros itt olyan... õ meg nemsokkal késöbb irt 😄 - tegnap én is irtam asszem egyszer neked... kérdeztem mi a vélemenyed barbárral kapcsoaltban stb. - meghogy biztos ennyire idézöjelbe elitélhetõ/eldobható a WD mint summoner mert a kutyák kicsit begyengültek, pl késöbb runakkal jobb lehet etc meg mas summon skill isl esz még - igy érdekelne ez a téma - bármi más is ha van még ilyen, hogy szerintetek vmi "kukába" való mert nagyon gyenge pedig nemkéne... probálom védeni egy kicsit a jtatekot ugy h még xart se jaccottam kb 😄DDD de ez van :p

És nem random kapod õket, adott szinten adott runákat kapsz meg.

30-as szintig (ha jól emlékszem) kapsz skilleket. Mindegyik skillhez 5 rúna tartozik, ezeket egészen 60-as szintig kapod. Aztán változtatgathatod õket, ahogy neked tetszik.

Ezen felül van 3 passzív skilled, ezeket is 60-as (vagy 59) szintig kapod (összesen 15 közül választhatsz).

A skill runákról tudnátok nekem adni egy kis infót.
Hogyan mûködik, szinthez kötõdõen kapjuk vagy random esetleg meg kell találni õket?
Köszi, elõre is!
Szerintem meg egyszerûen az emberi természet/perfekcionizmus/"öröm, amikor kiesik egy tárgy" volt az oka (sokaknak), hogy "farmoltak". (Ahogy tettem azt én is, és gyanítom, nem vagyok egyedi eset)

BattleTag: Sadax#2905

Aki gondolja vegyen fel 😊
DoNorBi
srácok jött néhány bontatlan Diablo 3 collectors. nyugodtan privizzetek!

Haverok, Buli, Fight Club!

Aradebil2
ez bruttó hülyeség már bocsi. aki PVE-re farmolta a cuccait azokkal mi volt?

Tudtommal bármilyen szinten mehetsz bármilyen nehézségre, mint már leírtam pár hozzászólással ezelõtt. (lvl30, lvl50 és lvl 60-ra vannak belõve a nehézségek (nm, hell, inferno)
Ami bezavarhat sokakat, az az, hogy inferno-n a Nephalem Valor nevû rendszer csak lvl60-tól játszik.

Aradebil2
csak a templarja még 59es.
methodék most csapták le inferno act3 bosst,már csak diablo van hátra...g ykönnyû, kb végigrohannak az egészen,skippelik a mobokat,bossfightok meg sokkal könnyebbek,mint a sima pakkok,mert nem kapnak +skilleket,csak nagyobb sebzést

sz4bolcs
Engem jobban aggaszt egy hiányossága a játéknak, amin épp napokban gondolkodtam.
Diablo2-ben az egész itemvadászatot a pvp lehetõsége tartotta fenn, és mozgatta a háttérbõl láthatatlanul még azok számára is, akik soha életükben nem pvp-ztek, jelenleg nem látom a Diablo3-ban ezt mi fogja helyettesíteni, és majdnem biztos vagyok benne, hogy a pvp, amit bele fognak tenni, az nem...

de látom a vidi végén kapja az infernós achit 😊
Hogy lehet infernó, ha a karakter lvl59? (mármint a videon én 59-nek látom baloldalt)
nem csak 60-on mehet inferno szint? 😊
amúgy ezen milyen cuccok lehetnek 10-15k-s maci sebzéssel? 😄
sz4bolcs
Hellen vagyok, és azt kell, hogy mondjam, hogy baromi jól kiegyensúlyozták a pénz dropot, nem esik tonnaszámra, ..tárgyak eladásából sem, és ahogy fejlesztem a jewelert, mindig pénzhiánnyal küzködök, mint ahogy jelenleg is.

A jsp-nek nem az volt a lényege, hogy nincs infláció, hanem hogy van egy olyan közös platform, ami a játékból hiányzott. Jelenleg a Dio3-ban a sima gold még betölti ezt a szerepet, de onnantól, hogy az átlag fölfejleszti a blacksmith-t, és a jewelert, stb-stb. már nem lesz jó trade-re, és onnantól kezdõdik a real money-s dolog.

Gondolhatod, ha jsp-n is 1-2 fg volt egy hr, akkor jsp nélkül mi lett volna a közös cserealap a játékban mondjuk amikor egy-egy godly rare itemet akart az ember venni, vagy eladni. 😄

be tudod rakni a followernek, mint bármilyen más felszerelést, tehát nem egyszer használatos. ha scoundrel token, akkor van valami értéke is, egyébként nincs

Pappa#2573

cifcuk
Hogy lehet elõhozni azt a dark grafikai modot vagy mi az? (ingyenes próba verzióm van)

+41 dex es token esett, ami elvileg followernek lehet adni, az csak 1 szer használatos? és ah-ban kb. mennyit ér ha eladom?