• Árnyvadász
    Látom az a bajod, hogy nem dobott neked a játék legendás vagy szettbe tartozó tárgyakat. Meg azon izgulsz, hogy ha majd dob hatvanas szinten, akkor az használhatatlan lesz. Ha hatvanas szinten infernó fokozatban játszol, akkor ahhoz közelit fog dobni és tudni fogod használni, de megnyugtatlak én egy negyvenhetes szinthez tartozó legendás nadrágot viselek még hatvanas szinten is, mert magasabb szintű ritka sárga vagy kék már esett, de nem volt jobb nála.

Ha nem találtál, hát nem találtál. Majd találsz a második vagy harmadik karaktereddel, akit elindítasz. Bár kétlem, hogy az elsővel ne találjál, mondjuk akár úgy is, hogy vagy hell fokozatra visszamész vagy maradsz infernón és ott dobja ki.

Legendás tárgyakat amúgy ne az aktot lezáró főellenfelektől várj, sőt talán meg ne is a bajnokoktól (kék, sárga csoportok), hanem teljesen egyszerű ellenfelek fogják dobni, ott ahol nem is gondolnád.

Nekem eddig kettő legendás tárgyam esett ki és egy sárga kovács recept, ami egész korrekt volt, hiszen hatvanas szintemhez mérten, a recept is hatvanas szintű pajzs elkészítését tette lehetővé.

Én biztos nem nyavalyognék azon, hogy ennyi és ennyi óra után nem esett semmi. Nekem picivel 100 óránál is több van a játékban és szintén alig esett. Majd fog még, emiatt nincsen kétségem. Addig is találok bőven ritka tárgyakat, amiket használok szépen.