Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én amúgy 1 simát rendeltem elõ a konzoloktól meg egy CE-t ipontól, ja még volt egy sima valahonnan, de azt visszamondtam egybõl, ahogy a CE-t elõrendeltem.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
ProGame üzenete:
Rendben, megpróbáljuk
ProGame üzenete:
De ez nem 100%
Pffff na ezektõl se rendelek soha többet....
Remélhetõleg a mai napon el tudjuk küldeni a csomagot, legrosszabb esetben csak holnap és szerdára érkezik meg hozzád
ProGame üzenete:
De jó hir, hogy angol kiadás lesz, nem magyar
ProGame üzenete:
Azaz papir dobozos kiadás
Még jó hogy kivettem szabit keddre 😄😄 Balfax banda....
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A felesleges példányokat meghirdetem, nem nyerészkedek, akinek kell kell, akinek nem kell nem kell.
Þór vígi þessi rúnar
Az meg, hogy neked nemtetszik számomra a magasan leszarom kategória.
Þór vígi þessi rúnar
Parasite Eve 2, best game EVER!
Vicces egy bolt ez is 😄 Megrendeltem március elején, múlt héten telefonon egyeztettünk mondták kedden küldik, erre most 15 perc alatt nem bírnak utánanézni, hogy akkor mi is van?
Ha nem lesz CE...
2 CD Galaxis, 1 576 (westend).
Akit érdekel írjon privit!
FONTOS:
Nem megyek érte, nem veszem át, nem postázom. Akinek kell megadom a detail-eket és elslattyog érte.
Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Megy a szarkeverés... Inkább vettem volna meg a Galaxis-nál, de helyette odaadtam másnak a lehetõséget, hogy az ott foglalt példányomat megvásárolja, mert bíztam ebben a balfasz cégben...
"A múlt hét folyamán külföldi site-okon már felröppent a hír, hogy néhány online shop egy csomó CE elõrendelést törölt, mert nem kaptak elég példányt. Magarországon eddig ennek semmi híre nem volt, most azonban több helyrõl is azt az infót kaptam, hogy pl. a “Konzolok Szervize” nem túl elegáns módon az utolsó napi õrületre hagyta a rossz hír közlését.
Ma reggel folyamán többen kaptak hasonló emailt:
“Tisztelt Elõrendelõnk!
Sajnálattal kell közöljük, hogy a mai napon véglegesen kiderült, hogy a kiadó által elõzetesen megígért mennyiség helyett, kevesebb számú Diablo III Gyûjtõi Kiadás (Collectors Edition) érkezik üzletünkbe. Ha ezt a levelet olvasod, akkor Neked sajnos már nem jutott a Gyûjtõi Kiadásból. Azt, hogy ki kapja meg a kevesebb példányszámú kiadást, csak és kizárólag a rendelés beérkezésének idõpontja határozta meg, így a szerencse vagy bármilyen más faktor ebben nem játszott szerepet. Köszönjük megértésed, és az okozott kellemetlenségekért õszinte elnézésedet kérjük”
Reméljük, hogy a többi cég, akik CE-t árulnak, nem ennyire amatõrök és nem vettek fel több rendelést, mint amennyi CE érkezik hozzájuk.
Nem mondanám, hogy meglepõdöm a fenti cégen, eleve össze-vissza árazták be a játékot, hitegették az embereket a normál verzió árának változatlanságával kapcsolatban is, majd végül nagy sajnálattal közölték, hogy szart csináltak a szájukból. Az már csak a hab a tortán, hogy valóban 14-én, hétfõn kell kiderülnie, hogy a tervezett mennyiség töredékét kapják csak meg? Míg máshova már múlt héten beérkeztek a szállítmányok?
Ezek után kíváncsi leszek, hogy az éjszakai nyitáskor rendelkeznek-e majd elég Normál verzióval, ha már odacsõdítik a tömeget, vagy félután közlik, hogy sorry, ennyi volt, a viszont látásra…
Ha hinni lehet egyébként ezek után a levél tartalmának, akkor elvileg mindenki, aki március 18.-a után rendelte náluk a CE-t, az így járt. (bár erre még nincs visszajelzésünk, M0nk pl. 2012. 03. 20-án 09:04-kor adta le rendelését és õ nem kapott még ilyen levelet, szóval egyelõre nem tudni, hogy mi alapján osztogatják, a levél tartalmának az eddigi infók alapján nem hiszek én már)."

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Olvastam a neten hogy Diablo 3 CE bõl volt 1 kis problémájuk és olyan pletykák vannak hogy a normal editon el is így járnak és a fele nép nem kapja meg holnap igaz ez?
<10:53:40>10:53:40> Toy Soft BT: nem, ebbõl semmi sem igaz. a sima kiadokkal semmi probléma nincsen
<10:53:54>10:53:54> Toy Soft BT: mindenki megkapja holnapra, illetve aki akarja este vagy holnap személyesen átveheti. ez 1000%
<10:54:00>10:54:00> Toy Soft BT: a hiány csak a CE-t érintette.
rendben köszönöm szépen a választ!
kapunk emailt mikor át adták a futárnak?
<10:57:10>10:57:10> Toy Soft BT: sms-t kapsz