• berlinboy6329
    Van még itt olyan,aki a régi cuccaiban jár?

Pl. 23as gatyám van,26os armorom,33-as shoulderem,mert egyszerűen szarok a statok,pedig szénnéfarmolom magam a butchernél,Hall of agony,cursed hold,de ami esett töménytelen mennyiségű sárga és 5X annyi kék, Mindszarvolt!

Nemhogy nem találtam eladásra alkalmas cuccot-bár lehet volt egy kettő,amit azóta se vettek meg,pedig egész faszák és olcsók(100000 alatt van mind bőven)-de még olyat sem találtam,ami megérné azt,hogy valamit magamról lecseréljek másra,mert mind szar...Armoron van 62 vita 85 inttel,meg 2 sockettal,full int..gatya szintén vmi ilyesmi,65 int 2 socket,kis vita...amuletemnek van 151vitája,bracerst nem csreélem le,mert legendary...és ad 12% IAS-t. 2.55-nél járok el akarom érni a 3-at.BBV-val 2.88.

És igen,nem a pénz jött vissza,az itemet adta.742dmg 1.67 attack speed.volt pénzem,nem volt olcsóbban jobb,ami volt pont akkor adták el,150ért(ez 270 volt).

ha valaki esetleg talál cuccot,ami IAS-t ad és nem fegyver,akkor nézze meg,hogy tnyleg adja-e,mert Wuiks streamjén láttam,hogy vett Boj angerlst és nem adott +IAS-t,mert azt mondta,h INCREASES ATTACK SPEED és az nem jó.Az kell nektek ami azt mondja,h ATTACK SPEED INCREASED.Fegyókon megy,armoron nem.Legalábbis cipőn,ami alapból nem ad IAS-t nem ment csak a D-s végű változat.