Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De rég jártam erre.. 3nap omgomgomg.
Srácok, van valami infó arról, hogy launchnál elérhetõ lesz-e a starter edition?
Nem lenne rossz játszani. amíg nem hozza a futár a drágaságot.

coolpet
Ez meg mi?

Diablo.III.MULTi9.ExCEL
Size: 7.95 GiB (8540190324 Bytes)
11-05-2012......Release Date Launch Date......15-05-2012
Multi 9.........Language Publisher........Activision/Blizzard
Hack'n'Slay.....Game Type Disk(s)..........1 DVD

9 nyelvu lesz? 1 dvd de 9 giga? 😊 terjed a kamu mi? 😊

Battletag: coolpet#2467

TDC Geronimo
ezek a known issuek

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TBTPumpa
1.01-es 0day patch változások:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4916972036

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

elitehun
én se szoktam se minuszt se pluszt adni, nem is nézem hogy nekem ki ad és le is szarom. be van állitva, hogy mindenki hsz-ét lássam igy olyan mintha semmi se változott volna.
Te mindent unsz 😊

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Klemice
<#unalmas>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

TVelvet
hát én már régóta támogatnom, hogy szedjük ki a topicból a francba...
Nem tudom, ki a tököm minuszol már megint de abba hagyhatná, mert egyébként én rohadtul nem nyomogatok senki mellé minuszt , lehet, hogy csak én vagyok ennyire rertardált, hogy nem osztogatok random , de már nagyon felbasz agyilag... 😊 ennyi voltam

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Davidus
Klemice
unom már ezt a buzit

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

TVelvet
+1

Pretorian
Ez Kalányos Szandokán és a Gino Klán.

Bár igazad lenne, de a rajz alapján lesznek problémák.
Azért majd felnézegetek ide hogy mi történik, mert ha mégsem, akkor lehet hogy elõbb veszem meg én is.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Tatyla
ez csak egy fiatalember egy nagy pendrive-al a nyakában amin a családi fényképeit hordozza,semmi ijesztõt nem látok rajta... 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Aradebil2
igen, ez nem is lenne meglepõ, de pont sc2 miatt gondoltam h blizz játék azért még húzónév tudni lenni, fõleg annak tükrében h rekordokat döntöget az elõrendelésekkel a game (amazonon is,nem csak a wowo annual pass miatt)

Pretorian
Minek legyen még több hájp?
Még a halottak is tudják mikor jelenik meg a játék, és hogy mi lesz a CE tartalma. Kb. tavaly õsz óta csak a mindent elsöprõ hájp van, egy játéknak sem volt még ekkora hátszele.

Troyan
na mindegy most már azt is belekarcolhatják a dvd-be, hogy a kva anyukád, lejött a kliens, el is indul addig, hogy still falls az ég, szóval a kód legyen olvasható oszt csá.

egyébként már semmilyen reményem nincs, hogy nem egy tescos dvd tok lesz totál elcseszett magyar fordítással.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

ProGabe
Én még mindig nem döntöttem el, hogy mit indítsak elõször. Majd amikor ott leszek az adott képernyõn! Lehet elgondolkodok rajta egy laza 40 percet 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ne számíts rá, hogy bármi gond lenne a megjelenéskor. Vedd meg meló után 15-én, és még az elõrendeléssel sem kell bajlódnod.

Fpocok
Ilyen a piac. A konzolosokat nem érdekli. A pcseknél meg mindenki tudja... 😄
De az a vörös ps hogy néz már ki, mekkora egy fos... ráadásul nem is sima vörös, hanem skarlátvörös... huuu.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Aradebil2
ma kaptam meg 576 aktuális reklámújságját, és azért hát elég gáz,hogy a dio3 csak egy fél oldalas említést kap kb az utolsó elõtti oldalon :S 576 boltokban sincs nagy hype, sc2nél ez máshogy volt

Troyan
Õket kell felhívni 😄

TÖRCSI XD

Troyan
A Damu Roland gyerek elveri a hátsóm. 😄

Tatyla
te és a haverok a boltnál <#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Carmang
"The barbarian will hit you so hard your grandchildren will get headaches"

Hehe, én is ezért kezdek barbárral 😊

Troyan
nem, most komolyan. Itt tényleg elvekrõl van szó, ha bevállalják, hogy ennyiért adják akkor adják ennyiért és kész. Fõleg ha leírják. Ha azt írják, hogy bazdmeg változhat az ár és nem írják neked vissza, hogy ennyi lesz tényleg aztán mégse, akkor nem rinyálok. Mit számít neki 1500 HUF, semmit. Mivel mindenki ki lesz akadva, ennek a többszörösét fogja elveszíteni, utána meg már iszonyat nehéz a vevõi bizalmat visszaszerezni.

TBTPumpa
Jah! Meg a sitten arra is lesz idõ, hogy téged toljanak... <#banplz>

Pretorian
De jó hogy nem rendeltem elõ. Mondjuk egy ilyen éjféli premierre elmennék, már csak azért is hogy megörökítsem hogyan tapossák agyon egymást a világ legnagyobb kockái. Én majd 18.-án szépen leadom a rendelésem a Pro Game webshopjában, és 21.-én délután csak besétálok a játékért meló után. Az a 6 nap remélem elég lesz arra, hogy kikalapálják a premier utáni napokban jelentkezõ ronyók nagy részét...

Troyan
lesz idõm tolni a gammát 😄

Troyan
höhöhööööö

Miért jó ez nekem, mint vásárlónak?
A válasz nagyon egyszerû. Az elõrendelõk rendszeres ingyenes házhozszállítási akciónknak köszönhetõen a játékot otthonukba vagy a kívánt címre szállítva kapják meg mindenféle egyéb pluszköltség nélkül, mi pedig azt a megjelenés napján elküldjük futárainkkal, ami egy munkanapon belül meg is érkezik. Tehát, ha tudjuk, hogy mindenképpen megvásároljuk majd az általunk régóta várt játékot, akkor az elõrendelés kényelmet biztosít. Ezen felül az elõrendelés egyfajta árgaranciát is nyújt a vásárlók számára. Ha az elõrendeléskor megadott áron rendelik meg a játékot, akkor bármiféle áremelés csak a késõbbi vásárlásokra vonatkozik, õk azon az áron kapják a terméket, amelyen megrendelték azt. Kivételt ez alól természetesen azok az esetek jelentenek, amikor egy játékot drágábban rendeltek elõ, mint a végleges ár - ebben az esetben természetesen a csökkentett ár vonatkozik ezekre az elõrendelõkre is. Az elõrendelés tehát garantálja hogy a legjobb áron, mindenképpen az adott vásárló számára félretett példány várja õt megjelenéskor - hangsúlyozzuk, minden egyéb kötöttség vagy elõzetes letéti díj nélkül.

TBTPumpa
Ebben az országban mindenképp a vásárló (és a dolgozó) húzza a rövidebbet! <#idiota>

Carlos
Kemény vagy. De ha összeszeded a haverokat és odamész okosítani, akkor csoportosan elkövetett garázdaságot követsz el ami 1-3 évig tartó szabadságvesztéssel jár.

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
Én rengeteg játékot rendeltem már elõ, de mind közül, csak a Diablo 3-mal van a szívás...
Visszamondanám az elõrendelésem, ha a CD Galaxis-nál még lehetne kapni CE-t, de így mindenképp a Konzolosoktól kell megvennem a játékot, vagy nem lesz CE-m.

Troyan
életembe nem rendeltem elõ semmit. életembe nem adtam ki pc játékért 3000HUF-nál több pénzt, mindig tecsóba vettem 20 éves gammákat, és velem akarnak szívózni? Össze kell szedni a haverokat. 😛

Áldom a jó istent, hogy a Pro Game-tõl rendeltem. Kedden felhívtak megkérdezték kérem e, ha igen hétfõn átadják GLS és csáá. + Ma azt az infót kaptam tõlük, hogy angol kiadás lesz, remélem a tépõzáras 😄

Hát azért 3 nappal elõtte szólni emeltek elég vicces....

Troyan
Ma küldték a levelet. Visszaírtam, hogy kell a cucc, de 12 ért. Leszarom azt az 1500 forintot, itt elvekrõl van szó. Megértem az árváltoztatás jogát, de ha megírják, hogy 13500 a végleges ár, de te mivel ilyen fasza csávó vagy megkapod 12000 ért akkor tartsák is ehhez magukat...

Ja és most látom emeltek 13500-ra? 😄

Fpocok
preorder cancel a megoldás 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ezt a levelet mikor küldték? Egyik ismerõsöm is tõlük rendelte elõ, de nem kapott ilyen levelet...

Daell Drow
Az ördög soha sem pihen. <#idiota>
TBTPumpa
Van olyan érzésem, hogy ezt az e-mailes áremelõsdit a "tesók" a Konzolszervizesek is eljátsszák majd.
Ezzel a Diablo 3-mal csak a gond van! <#idiota>

Így... de ezt sajnos nem mi szabjuk meg.. ki, hogyan értesít kit és kinek mennyire fontos a vásárló értesítése 😊

Azért meg kell hagyni ez a konzolvilág kibaszott szánalmas amit mûvel ezzel a nyamvadt elõrendeléssel 😄

Jobb boltok felhívják embert, hogy kell? Kell, ok küldjük csá 😄 Nem mailozgatnak itt jobbra balra... És aki nem olvassa mailt, mert nem tudja stb, akkor az így járt? 😄

Troyan
megölöm õket, csávó 12-t irt hogy maradni fog...

Troyan
Diablo III elõrendelõnk, rendelésedhez megerõsítés szükséges!
Annak függvényében, hogy milyen átvételt választottál:

Személyes, bolti átvétel esetén: május 15-én 10:00-tól várunk a KonzolVilágban a Váci út 51/A szám alatt a számodra garantáltan félretett példánnyal!
(Amennyiben már éjfélkor átvennéd a rendelésed, abban az esetben írj nekünk egy levelet a [email protected] e-mail címre! Köszönjük!)
Futáros házszállítás esetén: ügyintézõ kollégáink várhatóan, leghamarabb a megjelenés napjára (keddre) küldik a csomagod, ha most visszaigazolod a rendelésed!
Elõrendelésedre a következõ akciós árunk érvényes, futáros kiszállítás esetén ingyenes házhozszállítással:

Diablo III + Poszter (PC): 13.500 Ft
Diablo III (3) + World of Warcraft Battle Chest (PC): 14.500 Ft
Ha a rendelésed továbbra is aktuális, akkor kérünk téged, hogy az alábbi "Megerõsítem a rendelésem, kérem a játékot" link-re kattintva igazold vissza a rendelésed, a webes felületen továbbá üzenetet is küldhetsz nekünk, mindezt hétfõ 14 óráig tudod visszaigazolni.

Megerõsítem a rendelésem, kérem a játékot
Nem, köszönöm visszamondom, nem tartok rá igényt
Amíg nem kapunk tõled választ, addig kivesszük a rendelésed az aktív státuszból és nem küldjük ki a terméket, ill. nem tesszük félre neked a játékot az akciós elõrendelõi áron.

Rendelésed és visszaigazolásod ezúton is köszönjük,
Konzolvilag.hu

Tatyla
ja igaz ezt benéztem sry...