• Susarc
    Én is nézem/hallgatom Kungen-t miközben játszom....tegnap talált egy 800 dps-es 2 kezes staffot lvl 55 aminek most kapaszkodjatok meg -23! a lvl requirementje! ergó az imba altkari staff Normal után a kezébe adod a kis kedvencednek és végigpörgeti Hell-t és Nightmare-t!
    Brutál a srác a faszmák már vagy tucatszor mentette meg a HC 60-as karija seggét!És jelen pillanatban kb. a legjobb cuccai neki vannak,nemhiába van a farm.

nekem is meglett a 60 tegnap Hell act 3 végén dingeltem! 55 óra played-el....átlag 60-80 bónusz XP és +22%-os piros fejes XP gemmel mentem..
    A jelenglegi cuccaimban sztem epiq fail lesz Inferno,de még reménykedem:) 60-as cuccom speciel egy darab sincsen:)

a kovácsolásom 8 és háromnegyedes az egész játék alatt kb 2 cuccot használtam pár órára amit legyártottam....egy igazi pénztemető a blacksmith! nincs is egy vasam se,de remélem a 10-es szint ha meglesz legalább akkor lesz értelme!
    Még most is azt mondom aki a kovácsolást ebben a rendszerben kitalálta az egy balfasz volt!:)