Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
En csak annyit mondok te kezted, es te folytattad a kalszikus "afrikaban meg eheznek" temaval.
Innen tol nincs mit mondanom.
Ozzyehh
Jesszus.. mondtam én rátok, hogy köcsögök vagytok? te se vagy normális 😄
egy kis szövegértelmezést nemártana gyakorolni 😊)

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
Ezaz még még még , gyertek 😄 én nem mondtam, hogy baj van a tokkal emberek.. valamit szidtok... egy nevetséges gyerekes óvodás dolog miatt
és nem csináltam politikai kérdést, ti vagytok felháborodva azon, hogy azt mondtam elhanyagolható a tok a játékhoz képest és kár ezen fennakadni és ilyen gyökérségen vitatkozni a tetves fórumon ahelyett, hogy normális dolgokról beszélgetnénk a játékkal kapcsolatban

Ennek magyarázhatod, az a lényeg köcsög vagy te is meg én is, mert egyes helyeken éheznek, neked meg elvárásaid vannak egy 13-15k-s játékkal kapcsolatban 😄

mucsácsó
Te neked lehet nem fontos a tok egyáltalán, de vannak olyan maradi faszparaszt emberek (mint többek közt én 😊), aki a mai napig nem tudott megbékélni teljesen a digitális terjesztéssel, és hogyha valamit megvesz, akkor az kézzelfogható, szép, jól mutat akár egy polcon vagy bárhol. Megvan annak a maga feelingje amikor kibontod a dobozt meg minden. Te lehet - meg manapság egyre több ember, igen - hogy ezt a dolgot telibeszarod, de ha már kiad az ember egy játékért egy kisebb vagyont, akkor ne csak annyi legyen, hogy csak úgy van a gépen azt kész... 😊 Így meg pláne, hogy dobozost vesz az ember, ha a digitális eredetileg drágább (igen, tudom, lehet valahol 12 ezerért venni szaros kulcsot), de ha 1000 Ft különbség sics köztük, akkor még szép hogy a dobozost választja az ember...
Ozzyehh
Omlás.. politikai kérdést?? jesszusom te akkora egy segg vagy már rég mondani akartam, de te se fogtad fel 😄 csak flémelsz össze vissza

Ferrari... még mindig gondolkozz egy kicsit, látom nehéz 😄

Konzolokszervizénél van rá lehetõség csak én úgy tudom, de dobj nekik egy mail, vagy csörgesd meg õket és kiderül.

Omlás
OFF
Az aláírásod OMG EPIC <#idiota><#vigyor2>
ON

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Lazarus
Klemice
576-nál van lehetõség angol dobozosra?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Jól van fiam 😄 Most elõadod mennyire okos vagy 😄😄 Közben meg egy nagyon sötét 😄 Remélem majd ha felnõsz és bemész venni a boltba egy Audit, és elédvágnak egy kopott összekracolt szart, de belsõre ugyanaz mint a zsír új, akkor is majd azt mondod, hogy ki nem fossa le bászki, megy a vas az a lényeg bászkiiii 😄😄

Omlás
OFF
Te vagy aki "politikai" témát csinál a "papírtokos" témából nálad nem kerek valami :] Van akinek nem mindegy miért ad ki 15+K FT van akinek tök mindegy mert csak a játék érdekli a körítés nem....

Nincs ezzel semmi gond... Viszont ezen pörögni és trollkodni az már inkább gond...

ON

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ozzyehh
Istenem.. oké, hagyjuk látom nem fogtad fel 😄 még egy kicsit gondolkozz háta rádöbbensz arra amit mondani akartam 😊

Te nagyon hülye vagy 😄 Akinek nincs mit enni, az nyilván nem vesz 13k-ért diablo-t. Aki meg vesz, mert van pénze, vagy mert spórolt rá stb, annak meg had legyen már jogos elvárása, hogy legalább azt kapjuk, mint amit a világ 80%-a kap, és ne egy lebutított vackot.

Ozzyehh
Nem ez a probléma.... csak 600000 hozzászóláson kereszül csak azt olvasom, hogy jaj istenem hát ez Magyarország mert nincs papírtok
legalább valami értelmes dolog lenne a téma....

Ozzyehh
Te esküszöm nem fogtad fel a mondanivalómat... most elmagyarázzam?
vagy inkább mondok jobbat, te aki azért rinyálsz, hogy milyen legyen a tok inkább örülnél annak, hogy játszhatsz a játékkal... mások enni nem tudnak venni .. mások nem tudnak tiszta vizet inni, de neked az a problémád, hogy jaj istenem milyen tok lesz hozzá...... remélem megértetted,

oneal1
ez neked miért probléma?😄 vérzel?😊

!Forza Ferrari!

Itt az óvódás te vagy. Lehet te leszarod, de igenis egyeseknek számít. Többet között az ilyenek miatt kerül a legtöbb játék és fõleg a filmek mezei mûanyag tokba kiadásra. Mert az átlag magyar úgy gondolkodik mint te, jó van az zacskós tescó film, meg zacskós pc game nem a köntös a lényeg, ki nem fossa le, na meg hát le is lehet tõteni..... Nekem igenis nem mind1, hogy 13k ért kapok egy mûanyagdarabot, vagy egy igényes kiadást.

Fpocok
Faszé nem egy héttel korábban jött ki :S Keddtõl, egészen hétfõig szünetelek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

AntiHero
Unatkoztam, alkottam <#idiota>:

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ozzyehh
Jó csak az EZ MAGYARORSZÁG kijelentésektõl hányok, ismétlem hányok... igen ez Magyarország... itt csak ezt kapni attól én még szeretem( és ez most nem valami Hungarista duma) ez van DVD-tok ide vagy oda vagy lószar wcpapírtok nekem egyre megy a rohadt játék a lényeg... nem az idióta tokkal fogsz origamizni meg irtani a démonokat nem? na hát akkor téma lezárva <#idiota><#taps><#eljen>

Van, akinek sokat jelent. Neked nem. Tolerancia.
Ozzyehh
Emberek, hová jutottunk?? kérdezem én hová?(csúnya szó következik) há ki a tököm rekes szilvakompótos diabló heréjének a makkor szõrcsimbókja nem szarja le, hogy mi a ló ar kákabeles tömöttdelejéjú máktúrós lepényébe kapjuk meg a játékot?(huh)kit érdekel??? a játék a lényeg nem a redvás tok... istenem tiszta óvoda... am jöhetnek a mínuszok nincs még elég...<#taps><#idiota>

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zzeN
Boltosok csinálták.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ezek az unboxing videók hogyan készültek? Kinek van már meg a dobozos sima és ce?
Mármint a digitális kulcsot, mert a dobozost senki nem kapja meg 0:01 elõtt.
TBTPumpa
Battle.net-es oldalra bejelentkezel és ott Games & Codes és a legördülõ listából: Add or Upgrade a Game és itt Activate a Game Key... Ide beírod a kulcsot, majd Activate Game-re kattintassz, aztán mehet is a játék!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nagy zöld ADD GAME gombot spammoljad. Gondolom szól, ha érvényes a kulcs, de még nem fogadja el. Elméletileg kedd 0:01 perctõl lehet regisztrálni. Hogy az install idõszak alatt már meg lehet-e adni a kulcsot (hétfõ 17 órától), arra vonatkozó utalást nem láttam.
sz4bolcs
Amég rá nem jöttem én is, hogy fészpalm. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Én is nyomtam egy +t xDD

sz4bolcs
Miért fészpalm? Én is arra gondoltam elõször, hogy jól írja.

honlapon hol lehet majd beírni a kódot ? vagy az még nem elérhetõ ?
zzeN
Kaptál tõlem is!<#pias>

Te amúgy rohadt jó vagy, nekem 23 + mellett 61 - van 😄

Én adtam Neked egy +-t 😄

Hegi90
/facepalm

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

sz4bolcs
Nyomhatok rád én is egyet? ;Ð

TBTPumpa
Köszönöm a mínuszt bárkitõl is kaptam! Ezaz, ne hagyd abba! <#taps><#idiota>

sz4bolcs
Nekem amúgy gyanús ez a Wrath videó. Nézve a TV spot videót, sztem direkt csinálták meg ilyen 'gagyin', hogy ami kijön az nagyobbat üssön.

elitehun
Én is irtam egy ilyet, és mondta hogy igen van rá lehetõség. erre válaszoltam hogy akkor olyat szeretnék. Legalább a konzolokszervizénél értenek hozzá...remélem :S
coolpet
Diablo 3 Wrath Animated Video
Nem ezt varjatok?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Battletag: coolpet#2467

Lényeg a lényeg, hogy a pc game árus a szép kihajhatósra is azt mondja, hogy papírtokos, meg a papírtokban mûanyag ló***-ra is azt mondja, hogy papírtokos 😄

Ez nekem is magas eléggé.... Az, hogy azt mondják papírtokos nem jelent semmit, mert a sima mûanyag toka papírtokban ra is azt mondják papírokos.

Ami kihajtható szép az a digipak kiszerelés, filmesek nagyon jól ismerik a kifejezést. De egy pc game árustól megkérdem digipak? Csak hömmög, hogy mi a faxom van? 😄😄

TBTPumpa
5 cinematics videó lesz.
Ebbõl 2-t ismerünk (egy a Black Soulstone és a másik az Opening videó).
Illetve még a Diablo 3 bejelentésekor mutogatott teaser videó és a TV Spot-ok alapján lehet következtetni a maradék 3 videó tartalmára.
Illetve csak kettõre, mert a harmadik videóból nem nagyon mutogattak sehol sem semmit, mert baromi nagy spoiler és csavar a történetben!

Hát ja ennyi, de valahogy megint nem csalódtam 😄 Magyarország 😄😄 Nesze nektek ugyanannyiért a fos, de a lényeg az a 2-3 sor magyarra van lefordítva 😄😄 Szánalom a köbön...

Sáska
Egyebkent az a legszomorubb, hogy 4 nappal a megjelenes elott az uzleteknek fogalmuk sincs, hogy pontosan mit is adnak el! Szamomra teljesen erthetetlen, hogy lehetseges az, hogy a megjelenes elott nehany nappal nem tudnak konkret valaszt adni. Ezek nem beszelnek a hazai kepviselettel, vagy hogy van ez?!

Carlos
Bemész a bótba és ha nem tetszik a sima verzió átsétálsz egy másik bótba és ha ott jó van, akkor azt veszed meg. Problem solved...

Þór vígi þessi rúnar

Cd galaxis szerint:

''Normál kiadás:
Internetes kedvezményes ár: 14.990 Ft (alapár: 16.990 Ft) - Diablo 3 (normál) megrendelés
Várhatóan magyar dvd tok borítóval illetve kézikönyvvel fog érkezni (várhatóan lesz hozzá külsõ papír tok is).''

Ebbõl nekem az jön le, hogy mi magyarok kapunk foscsi mûanyag tokot amit be tudunk tolni egy papírtokba, nem lesz itt mit hajtogatni se jobbra, se balra 😄😄

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar