• Zsooo
    Felig off.

Hat nemtom, en egy public jatekban nem voltam, de erdekes dolgok tortentek velem tegnap.

Ugyanaz az emailcimem battle.net-en is es xbox live-on is, es tegnap este valaki vett 8000 ms pontot es el is koltotte live-on, mindenfele kiegekre es kisebb live arcade jatekokra, olyat is vett, ami mar megvolt korabbrol. Paypal be volt regisztralva, ugyhogy elvileg annyi kellett hozza, hogy valahol ottmaradt a profilom, de k.rvara nem emlekszem olyasmire, hogy magammal vittem volna a profilt itthonrol, vagy barhol beleptem volna vele mashol, nem is hasznaltam az elmult honapokban. Ja, es persze a kodom se ugyanaz volt, de persze most megvaltoztattam mindenkettot, a security kerdeseket is, tettem fel authenticatort, meg beallitottam, hogy a live profil kerjen kodot mindig, stbstb

Erre ma reggel jott egy refund ms-tol, barmifele magyarazat nelkul, pedig meg nem is beszeltem veluk.

Dioban nem volt semmi gondom eddig, tegnap delutani ketszeri netszakadast kiveve, mikoris a routeremet ujra kellett inditani. Karaktereim koszonik szepen megvoltak rendben meg tegnap este (most epp nincs EU), kezdem azt gondolni, hogy nincs osszefugges, csak akkor is eleg fura...

Erdekes thread hasonlo temaban

Mas, lag gondok vs. dupla vezerlo es driverek: Potentially useful network data. (Intel NICs)