Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

coolpet
hat nemtudom, regebben olvastam valami olyant hogy elfogtak a vezetojet es lecsuktak, az oldal meg megszunt. Szoval akkor megsem 😊

Battletag: coolpet#2467

they are only making the game <#hehe>

Kicsit off de nézegetem a videokat meg minden valahogy kihagytam a diablokat és tudom nem a grafika számít de ez valami lesújtó!!!
Ez a Conan egy mmo amik általában körökkel le vannak maradva a solo gamekhoz képest, lásd Witcher2. Vagy tényleg nem értem de a boldog 90-es éveket idézi ami nem baj de hát ez nagyon gáz.
Itt amire gondolok nem igaz legalább ezt a szintet nem letehet volna hozni...http://www.youtube.com/watch?v=DMCZs9z_KMQ

Elég vicces, hogy a support meg a saját szolgáltatásuk nevét sem tudja leírni helyesen, azon túl, hogy meg az ember problémáját sem értik meg, ez nemvolt eddig jellemzõ, ahogy én emlékszem:

"To be able to set up your altets for you, we just need some information!"

Igen, a mobile alertsrõl lenne szó. <#eljen>

tudom, nincs gond 😊 vhogy nem egetrengetö egy spoiler amugyse sztem...szal 😊

Tisztában vagyok vele, csak kíváncsi voltam, hogy honnan szedi ezt 😊

zzeN
Piratebay mûködik.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Nem szûnt meg, csak Nagy Britanniában blokkolták, de szinte azonnal megkerülték a blokkolást.
Nálam eléggé megy. :p

Mikor szûnt meg a Pirate Bay? Ez nekem új.

coolpet
De piratebay megszunt 😊

BTjunkie szinten. Isohunt sokszor elerhetetlen.
A tobbi ertelmes oldal meg zart 😊

Battletag: coolpet#2467

VÓTMÁ <#idiota><#idiota><#idiota> muahaha

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Troyan
nem tagadom igazad van 😊

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Szerintem az egész fórumon csak neked <#vigyor><#vigyor>

Troyan

Troyan
nah azért ennyire nem vagyok fanboy 😊

Különc
Nem tudok többet tenni, mint spoilerbe tenni és figyelmeztetni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Troyan
nah jött egy ilyen emil is:

Kedves Diablo III elõrendelõnk!
Mivel webshop-unkban elõrendelted a Diablo III PC játékszoftver normál változatát, ezért engedd meg, hogy egy igazán jó ajánlattal kedveskedjünk neked!

Akciós Diablo III-as World of Warcraft Battle Chest-es csomagunk egy prémium konstrukciót takar, ami rengeteg extrával érkezik meg hozzánk, hiszen a csomag az alap Diablo III-on kívül a következõket tartalmazza, mindössze 14.500 Ft-ért, ingyenes házhozszállítással (mindössze 1000 Ft-tal többért, mint a normál, sima kiadás):

Diablo III (3) alapjáték,
World of Warcraft alapjáték,
World of Warcraft Burning Crusade kiegészítõ,
30 napos World of Warcraft feltöltõkártya,
World of Warcraft Battle Chest Guide (trükköket, tippeket és stratégiát tartalmazó útmutató angol nyelven),
The Burning Crusade Strategy Guide (hasznos információkat, stratégiákat tartalmaz a magasabb szintû karakterek számára)
Egyedi, magas minõségû A2-es méretû Diablo III-as poszter!
A játék ezen akciós kiadását a következõ link-en keresztül tekintheted meg:
Diablo III (3) + World of Warcraft Battle Chest (Alapjáték + The Burning Crusade)

Ha megtetszett ajánlatunk, akkor elõrendelésed a következõ link segítségével válthatod át a World of Warcraft Battle Chest-tel felszerelt extra változatra:

Kattints ide, ha érdekel az akciós Diablo III-as csomagunk

A játék megjelenés elõtt még egy, a rendelésed megerõsítéshez szükséges e-mail-t fogunk küldeni a részedre!

Rendelésed ezúton is köszönjük, az esetlegesen felmerülõ kérdéseket az [email protected] e-mail-címre várjuk a témával kapcsolatban!

Reméljük levelünkkel nem zavartunk meg és további kellemes napot kívánunk neked!

Konzolvilag.hu

Tisztelt elõrendelõink, vásárlóink!

Sajnálattal kell közölnünk minden kedves Diablo III elõrendelõvel, hogy a Diablo III normál kiadásának végleges, minden vásárlóra egységesen vonatkozó ára 12790 forint lett. Korábban jeleztük, hogy tartani tudjuk majd a korábbi elõrendelõk számára a megrendeléskor érvényes árat, ami annak a kiadói ígéretnek volt köszönhetõ, hogy nem lesz további emelés a Diablo III termék árában - ez azonban idõközben megváltozott. Az eddigi árszabás helyett azonban, mint kiderült, magasabb áron kapjuk majd a Diablo III-at, így kellett változtatnunk az elõrendelõi árakon, ami jelenleg egységesen 12790 forint, minden elõrendelõ számára. Az emelés által érintett korábbi elõrendelõink számára kárpótlásul szeretnénk azonban felajánlani egy 1000 forintos Konzolok Szervize ajándékutalványt, amelyet bármilyen késõbbi játékvásárlás során be lehet váltani üzletünkben, akár internetes rendelés, akár személyes vásárlás esetén.

Bízunk abban, hogy ajánlatunk így is kedvezõ marad, hiszen továbbra is roppant versenyképes áron kínáljuk a szoftvert a nemzetközi, vagy a hazai árakhoz viszonyítva egyaránt - és továbbra is ingyenes házhoz szállítást kínálunk elõrendelõink számára!

Az okozott kellemetlenségekért elnézést kér:
-Konzolok Szervize
Troyan
konzolvilág-ba se érkezett még meg, azt mondták értesítenek

Carmang
Elõrendeléskor kaptam egy automatikus levelet, hogy köszönik, majd felkeresnek. Oszt ennyi.

Ma kérdeztem meg a konzolok szervizét, mivel én sem kaptam még értesítést. Meglesz a CE és a megrendeléskori áron tudják adni.
oké köszi a választ ( elég sok a hozzászólás nem akartam végignyálazni :$ )
Szerintem még senki, mivel nagyon sokan rendeltük onnan, valaki már biztosan beírta volna.

konzolok szervizébõl valaki kapott már visszajelzést?
soooo trueee 😄DDDDDDddddddddddd

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Valaki már nagyon készül a megjelenésre <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Troyan
ez a seven sided strike annyira vadállat, hogy legszivesebben minden gombra ezt állítanám be

na közbe megnéztem a linket... hat sztem rohadtul nem jelent semmit par kihalaszott kep
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pláne meg azt nem, hogy Leah lenne õ... semmi emlités nincs arról, szóba sincs ott úgy hozva, csak néhány kép, amin evil és halott - de most vagy én vagyok a sügér vagy mert aki Dark meg izé az már tuti Diablo v mi ? ^^ lolci

amúgy Különc úgyis tudta, hogy aki épp itt van mindenki ráfog menni 😊 mert pl senki nem var olyan spoilerra még v vmi, kis apróságok meg nem zavarnak senkit, szal pont h még késztetés isvolt hogy rákattintson mindenki... meg a sajat felelösségre szöveg nem volt vmi rémisztö :d

AntiHero

Barbarian:
Hammer of the Ancients
War Cry
Wrath of the Berserker

Demon Hunter:
Chakram
Strafe

Monk:
Seven-Sided Strike
Sweeping Wind

Witch Doctor:
Soul Harvest
Gargantuan

Wizard:
Arcane Torrent
Slow Time
Teleport

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Troyan
nana srácok, ezt még 11 napig hanyagoljuk, nem vagyok kiváncsi semmilyen storyval kapcsolatos találgatásra. meg akarok lepõdni mint egy kisgyerek

Aradebil2
teljes kliens kiszivárgott már?

fákk shit 😄D néhany napja volt rola szo, de pedig en megmondtam h ez nem lehet igaz :dd de nem mentem rá különc linkjére, vhogy nincs kedvem
de 100% biztos amugy?

De... akkor a csaj nem tudja, hogy benne van a Mother... ker bad ass boss? vagy nagyon ügyes színész a mi bad ass bossunk?

Én is ezt sejtettem.... 😊
Ez annyira lejött... hogy nekem ez nem is spoiler.
McHaals
hát én qrvára nem sejtettem, most ráb.sztam

MadWolf#11626

ezt már régebb óta sejteni lehetett

How much can you take,before you snap?

Különc
Epikus spoiler, saját felelõsségre

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Még 14.éig van idõd beszerezni..:d

Troyan
meghaltam és a mennyben vagyok:
házi sörkészítõ készlet

De legalább 10 alatti szám lenne már a f*** 😄

Na haza értem a melóból , rohadt meleg van , mintha a Pokolban lennék... <#idiota>

HeadHunter86
Qrva hasznos hsz-ek születnek itt, tiszta offtopic az egész....

Troyan
most jöttem rá, hogy diablo fanboy vagyok. többen mondták. tök jó, hogy tartozom valahová. :-)

Troyan
nyugaton sunshine

j0nNyKa
itt szakad az eso, es kb -20 fok van (kellett nekem eljonni szegedrol, tudom)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

1 nap away és 640+ hsz, reakcio: miafas* :ddd