Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Az addig oké, hogy ez jelenleg egy 'csupasz' játék, aminek elég sok változáson kell, és lehetőleg fog is átesni, de az nekem érthetetlen, hogy ha egyszerűsíteni is akarták a játékot, miért nem tudták áthozni a 2-ből a nagyon jól működő, évekig tökéletesített, és letisztult dolgokat. Az itempool, vagy a gemek szintezésnélkülisége engem baromira megijeszt, mert én a blizzardtól kb. olyan parádés megoldásokat vízionálok, hogy egy osztályteremnyi matematikussal kiszámoltatják, hogy milyen százalékban, és mennyi aranynak kell esnie ahhoz, hogy a játékgold/item piacon a gold értéke viszonylag állandó legyen, és valódi fizetőeszköznek lehessen használni később is.
Az itempoolnál én azt is el tudom képzelni, hogy fingjuk nem volt, mit akarnak, ezért a legendary, meg set itemek létrehozása valahogy úgy történhetett, hogy a főnök majdnem teljesen randomra rábökött az ujjával minden x-edik rare itemre, amin látta, hogy picit szebbek a statok, aztán ugyancsak véletlenszerűen kiosztották rájuk a Dio2-s itemek neveit meg kinézetüket. Egyszerűen nincs más egyediségük a rare cuccok mellett csak a kinézetük.