Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
ncore-ra kikerült a d3 béta a sufniemulátorral <#idiota>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

esgerus
csinálhatnának egy hc anarchia szervert, ahol mindenki szabadon garázdálkodik pár szabállyal, ami kicsit kiegyenlíti az esélyeket mindenkinek 😄

A lények respawnnolnak egyébként majd a teljes játékban is mint a 2. részben minden újraindításnál/betöltésnél? Meg a random generálás is betöltésenként fog változni akkor?
Snomag
HC karival azert jo lehet PvPzni. En azt sose csinaltam anno, de biztos jol viselnem ha odalenne a maxos karakterem, csak azert mert par sor utan ugy gondoltam, hogy en leverek mindenkit..aztan megse 😄

bélanéni
Remélem összeugrasztjuk 1-2x a karaktereinket. <#pias>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

j0nNyKa
kõkorszaki !=

Sheltem
(Aztán a végén lehet, hogy én fogok a legtöbbet PVPzni decemberben <#banplz> )

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Ó bammeg 😊 Veled se lehet egyszerû vitázni a barátnõdként / feleségedként ha van<#idiota>

Az, hogy letojom mit csinálnak a "csak" pvpre áhítozó emberek, nem jelenti azt, hogy leszarom a "pvp" játékosokat.

Érzed a különbséget? Valaki idõtöltése fél évig <> maga az ember 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

esgerus
Ne is mondd, ez rosszabb ,mint mikor repedésre lépek a járdán... 😄😄

bélanéni
Ráadásul már sosem derül ki mi lett volna ott, nem csak azért mert nem fedezted fel, hanem tuti a random generálás akkor történik meg (hogy mi pottyan ki a ládából), amikor kinyitod a ládát. <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

esgerus
(Értettem ,csak kértelek ,hogy írd át😄)
Igazad van, bár szerintem mindkét oldalon vannak elvakult játékosok, akik képesek "bármit megtenni", errõl volt elég hír mostanában.
Majd kiderül, remélem azért gyorsan beindul az AH.

esgerus
Igen, nyilván így a hatékony haladni. Én se szeretek kihagyni területet, mert sose tudni mit találhat az ember.
Kifejezetten rossz a lelkiismeretem, ha vmit nem derítek fel, mert "szinte biztos ,hogy OTT VOLT valami". 😄

yesname
Nem, nem. Az jól van megírva. A még sem nincs jól írva.
A lényeg, hogy sehol sem mondtam, hogy csak a PvP-sek vásárolnának. Azt mondtam az AH akkor pörög igazán, ha van PvP is. E-Peen lengetõk sokan vannak és azok aztán áldoznak ha kell, PvE-sek nem igazán. Inkább játszanak és szórakozásból esik a cucc. Max egy szett hiányzó 1-1 darabját megveszik nagy általánosságban, de ennyi.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

esgerus
Akkor fogalmazd meg az eszmefuttatásod ,hogy megértsem. 😄

Van a dolgoban egy erdekesseg, beta alapjan ugye visz elore a kuldi, mindig mondja hogy ide menj oda teleportalj. Ugyebar van az a kuldi amikor New tristambol visszakuld a Katedralisba, itt valaszthatod azt is hogy amikor megerkezel a katedralisba akkor nem mesz be azonnal hanem kint korbekoborolsz sot, viszamesz a kapun kivulre es felfedezed a teruletet "megint",mert a random generalas miatt nem ugyanaz lesz mint amikor odaertel elozo kuldi reszen. Igy akkor mar nem alja meg a helyet az a 20 oras jatekido, en pl addig tekergek fel ala a terkepen amig mindent kitakartam, nincs mar fekete folt sehol, szoval ha nem rohanok a kuldi szalon akkor joval tobb lesz az mint 20 ora. Szerintem.
Carlos
briteknél nincs hosszú hétvége... Kicsit döbbentek amikor mondtuk, hogy azt ugye tudják, hogy mi hétfõ kedd nem leszünk... 😊

Þór vígi þessi rúnar

yesname
Én meg írni nem tudok 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Snomag
penteken hosszu hetvege elott release, ejej 😄

esgerus
Az "mégsem", nem? <#idiota>

Carlos
Ja. Nálunk ma van a release... érdekes lesz. 😊

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Ez a kínlódás csak arról szól, hogy kinyilvánítjuk a többi várakozó rajongó számára, hogy mi is nagyon várjuk <#banplz>

yesname
Akkor még sem tudsz.

bélanéni
98%-a <#idiota> (többek közt ez is, és várhatóan a köv. 200-300 hsz-em is <#idiota>)

esgerus
Tudok, ember. Csak nem értem ,hogy miért ne vásárolna annyit egy PVE-s ,mint PVP-s? Ez megint olyan ,mint az elõzõ téma ,hogy hol van több "seggfej". Marha sok tényezõtõl függ ,hogy ki és mit vásárol. (Nincs ideje farmolni adott tárgyat ,egyszerûbb kivásárolni, stb)

yesname
Az a szép, hogy itt több hsz van már most megjelenés elõtt, mint azokban a játék fórumokban, melyek már esetleg évek óta megjelentek. 😊
Igaz nagy része off és felesleges, de akkor is 😄

esgerus
Mondjuk az tényleg elsõre volt és WD-vel, sok új volt azért, pár dolgot ki kellett tapasztalni meg guglizni, amiket nem értettem hirtelen.

j0nNyKa
aki péntek délelõtt ide ír, az nem ráér, hanem baszik a munkával haladni 😄

Snomag
Ra bezony <#zavart1>

yesname
Tudsz magyarul ember? Na ha igen, akkor olvasd el még egyszer.

Rage47
Aki ideír, az ráér, nem?😄
j0nNyKa
jaja, ráérünk belekötni abba, hogy ki min vitázik
oh wait <#idiota>

Carlos
Istenem miken tudtok vitázni... de jól megy egyeseknek... Ennyire ráértek? 😊

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Nekem is 4,5 óra körül volt a Wizarddal elsõre a béta. A béta szerintem a játék 1/15-ét ha tartalmazta.

esgerus
De csak normálon, aztán ugye ki milyen tempóban halad.
Elsõre tuti elpöcsölök vele 40-et is sztem, eleve 10-es szintig 4-5 óra alatt jutottam el.

j0nNyKa
a 1,5 órás béta alapján? 😛
na jó, egyébként egy picit én is többnek gondoltam, ezek szerint valóban kb. az act1 1/3-ada volt a béta

Rage47
20 óra a játékidõ? Eh, a béta alapján többnek gondoltam.
Snomag
Ez jogos, bar a blizznek is az erdekeben all majd minel tovabb megtartani a jatekosokat, hisz akkor jon a bevetel a RMAHbol.

esgerus
Miért? Aki csak PVE-zik, az nem vásárol? 😄

Krinyo
Egyértelmû, hogy mindenki a kuki miatt játszik 😄

yesname
A PvP mód késésével egy baj van: az AH a PvP miatt indulna be igazán. Nélküle nem forog majd annyira a piac, szerintem.

j0nNyKa
én ennyit tudok hozzáfûzni: nekem hatalmas e-dákóm van.

Snomag
Ezzel en is igy vagyok :p

Amugy meg szerintem itt jol meg lesz oldva az egesz. Aki pvpzgetni akar, nem fogja akadalyozni a pvezoket, szoval mindenki szabadon csinalhat amit csak szeretne - ugy, hogy kozben nem rontja el a masik jatekat. Es sztem eleg jo lesz.

bélanéni
Na jó bevallom, nem szeretek veszíteni!!! <#wave><#wave><#wave>

bélanéni
Én pusztán a "fun" kedvéért játszom nap végén, mert baromira tetszik ez a játék, és adrenalinnövelõ, stb... nem annyira a cuccok mutogatása a célom. Persze 1-1 jobb darab találásakor megosztom mással is az örömöm. <#idiota>

Davidus
ez nem havidíjas game. blizzardot nem hiszem hogy aggasztaná ha kiadás meg pvp peccs között lelépne mondjuk a játékosok fele.

V9ykn8_TZL0

bélanéni
Amikor az egész a poénról, az élvezkedésrõl szól, mondjuk 2 amatõr kipróbálja magát a másik ellen, és kurva jókat röhögnek magukon hogy épp mákjuk volt nyerni, meg hogy mekkora balfaszok, addig nekem oké, de amikor valaki a mellveregetésért csinálja, az nekem inkább ciki kategória.

Snomag
Miert lenne veled gond?

Egyszeruen van ai az egyiket, van aki a masikat elvezi. Nem jobb szerintem egyik sem a masiknal, csak mindenkit mas kapcsolt ki. Es itt ugye egy jatekrol van szo, szoval ez a fo szempont.

Es nem vitakepp a 'kukimutogatas' siman jelenvan a PvEben is, amikor az emberek a legjobb cuccokat farmoljak, csak azert h elmondhassak megvan nekik.

FOTM mond valamit? Nem a sportmanshiprol van szo, az marad max neked, mert te a sport szempontbol csinalod, en a trolol meg inowhatyoudidthar hulyegyerekektol hanytam mindenhol wow, aion, conan, world of tanks, amit akarsz...
bélanéni
Én nem nézem le az ilyen embereket, csak nem érdekel a dolog és fel sem nézek rájuk. Nyilván azért mert tudom, esély sincs egy közepesnek számító játékos ellen sem, de örülök is neki.

antgecc
Nagyon szélsõségesen állsz a dologhoz. Én wowban rengeteget pvp-ztem és egyik aréna vagy bg társam sem volt vérpista. Mindneki felnõtt, korrekt játékos volt. Ez ugyan olyan, mint mikor az ember teniszezik egy másik emberrel, sakkozik vagy sc2-zik, úgy egy diabloban is megtalálhatja ezt a lehetõséget és lehet normálisan játszani egymással. A pvpben az emberek tudása mérettetik meg a másikéval szemben. Errõl szól, nem pedig az e-faszról.

Soha nem értettem és nem is fogom megérteni, hogy miért kell fikázni a másik embert adott játékon belül, csak mert õ egy másik játékstílust preferál.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.