Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Én erre az elsõ 13 szintre úgy tekintek, mint wow elsõ 13 szintjére. Az is kb óvodásoknak készült.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
tuti van ilyesmi, mert a bétát kb. az összes verzióban folyamatosan nehezítik

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

A lvl 2es barbarom SKnal eleg surun nezte a fenyt az alagut vegen XD Vmi bug lehetett mert join public gamre egybol azt a fejezetet adta hogy old meg a skeleton kinget, nem volt mit csinaljak, odamentem, meg mindig jobb mint az error uziket szamolni a start game eseteben.
Omlás
Azt írták többször is ha jól rémlik, hogy a béta nehézségi szint sehol nincs a teljes játék beállításaihoz képest, hogy ez igaz e a fene tudja remélem igen 😊. Valljuk be azért ez a normal mód eléggé "vakoknak és gyengénlátoknak" kategóriás :/ :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Avenger
Én egyszer barbárral, sarokba szorított alacsony szinten 3 olyan húsgólem 😊
Egyszer meg partyba beléptem egy magas szintû haverhoz, és 3-4es szinten agyoncsaptak a csontos eventnél mert beszaladtam DH-val a tömegbe. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Carlos
DH-val szintén. Semmi jó íjj nem esett level 5-ig (amikor is elkezdtem használni egy rare-t amit egy másik karival kaptam). Izgis volt, de kurva anyáztam rendesen.

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Barbárral agyoncsapott SK egyszer.
j0nNyKa
amíg a játék folytatódik, addig diablonak benne kell lennie, ez nyilvánvaló 😊

SLICK
Egyébként béta idõszak alatt volt aki már meghalt vmelyik karakterrel?
Én egyedül a DH-el voltam halál közeli élményben, igaz annyira szar volt az itemezésem, egyszerûen semmi jó cucc nem esett, amivel többet sebezhettem volna, na meg a Den's lairben beragadtam egy kis vájatba a fal és szörnyek közzé. Menekülni nem tudtam még, nem volt Vaultom... Az új patchban , egyik co-op mókában a Wizarddal is majdnem megfingtam, igaz ez már SK-nél volt.
Kiváncsi vagyok, hogy a fullban hányszor dobom fel a talpam, de sztem nem lesz itt gond. Csak figyelni kell...

Weeping Hollow, alap mapon mindig 2 rare garantalt, es ha ott van a Den of the fallen az meg 2 rare, szoval siker eseten az 4 rare mob. 5esetbol 3x beadta nekem, az volt a kedvenc farm helyem.
Omlás
Akkor passz :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Carlos
Ezt mondjuk énis észrevettem.

Þór vígi þessi rúnar

Kíváncsi vagyok, hogy talál vissza ismét.. Bár szerintem a Blizzard úgy tervezi, hogy még Diablo 38 is lesz, hiszen Diablo elpusztíthatatlan. <#vigyor>

Omlás
pappont= "mappon" akart lenni 😛

Carlos
Van béta accom és hidd el, eddig kábé 50x toltam le a csontig. Ennek fele partyban volt..

Þór vígi þessi rúnar

EN igen, ket kari lvl 13, normal/hardcore, a tobbi 3 is lvl 7 folott mind megolte SK-t. MOndjuk lehet az is belejatszik hogy minden karin masszivan gyurtam a chance to drop magic items, es ez valamiert partyban jobban mukodott mint soloba.
Omlás
Lehet szimplán peched volt 😊 én pl minden szegletet végigbolyongtam soloban és alig találtam "rare mobokat" partyban minden pappont találtunk minimum 1 kupaccal 😄

Carlos
Ez mondjuk logikus. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
21

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Szerintem sincs több/jobb drop. Vagyis van, kétszer-négyszer annyi, mert mindenkinek külön esnek a cuccok. 😊 Aztán lehet csereberélni.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

j0nNyKa
legalább relatíve nagy az inventory, nem az lesz, hogy ha vannak charmjaid, cube-od, tp könyved, meg indentify könyved, akkor marad egy 3x4-es üres helyed 😄D

Carlos
A csajod is tök olyan, mint az anyád, csak fiatalabb. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Bétában nem láttam jobb / több dropot coopban, mint szólóban...

Þór vígi þessi rúnar

Ez a játék szerintem tök olyan, mint az Amnesia the Dark Descent, csak itt van fegyver 😊
Omlás
Amúgy a craft rendszer végül is akkor így marad ahogy most volt a bétában?
Néha zavaró a TP vissza hogy szétzuzzam a cuccokat :] majd vissza folytatni gyilok kicsit megszakítja a tempót 😛

j0nNyKa
Diabloban? nem. 😄
Direkt nem szpojlereztem magamnak elõre, hogy milyen bossok lesznek, de azt azért tudom, hogy Diablo bent lesz. Azt már nem, hogy õ lesz-e a fõboss (bár hát evidens).

j0nNyKa
vendégkönyv <#idiota>
"itt járt Wirt, és úgy berúgott, hogy le kellett vágni egy lábát"

szétvet az ideg, szidod a játékot, a blizzardot, az egeret 😄
utána jársz kettõt, netezel kicsit amíg lehiggadsz,rájössz,hogy vannak fontosabb dolgok is,mint a diablo, lehet,hogy rá se nézel 2-3 napig majd próbálsz egy jobban sikerült karatert,odafigyelve az eddigi hibáidra.
A HC mód teljesen más élményt nyújt az SC-hez képest. HC-ban biztos,hogy meghalsz,a kérdés csak az,hogy mikor?

How much can you take,before you snap?

Lesz Diablo? 😄

Avenger
Pont azon gondolkodtam valamelyik nap, hogy a new tristam-i kocsma kijárata melletti könyvben milyen spoilerek lehetnek, hogy ki van véve a bétából? 😊 Persze lehet csak bug. 😄

Omlás
Jogos :]

j0nNyKa
na jó de azért azt kinézem magamból, meg azokból, akikkel együtt tolom majd, hogy holmi random elit csak nem csomagol össze minket 😄
bossoknál nyilván lehet para (gondolom pl. Diablo megint nem lesz gyenge eresztés elsõ pár próbálkozásnál), de majd megoldjuk 😊

bélanéni
Én a bétában lévõ összes szöveget skip-eltem, mindent a véglegesben akarok meglesni, elolvasni.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Megoldotta nekem is, de hajszalon mulott. Utana neztem hogy mi a hiba, es mashol is azt ajanljak, hogy ne agyatlanul rohanj bele a tomegbe mert nagy valoszinuseggel megfekszel, tervezni kell, kari es gear setupot, skilleket stb
Omlás
Mondjuk ha nem fix "bosson" halsz akkor elég nehéz figyelni a "randomitásra" tekintettel akárhol belefuthat egy 4es grupp egy "mosmeghaltokmind partyba"😛 :]

j0nNyKa
hát csak tudod, ha így a semmibõl kaptál volna mondjuk egy 60as karaktert, hogy próbáld ki az infernot, estél-keltél volna, mert nem ismerted volna egyáltalán, hogy mi merre 😊
meg azért is jó ez így, mert meglesz az újdonság varázsa - én azt várom a legjobban a megjelenésben, hogy meglássam az új területeket (act2-t fõleg)

Davidus
gyorsabban haladsz mert több playernél a monsztereknek nem 2-4x annyi hanem csak 100%+75%/ember életük van

V9ykn8_TZL0

bélanéni
<#vigyor0>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

j0nNyKa
pontosan az történik, amit Omlás kolléga leírt - sokkot kapsz, kialszod, leiszod magad, kijózanodsz, kezded az újat, többszörösen odafigyelve azon a részen, ahol az elõzõ karaktered meghalt 😊

Avenger
Elvileg igen. Én tuti nem fogok hc-val kezdeni. Max akkor ha a normál karakterem már hell fokozaton jár. Idegõrlõ lehet nightmare-en kifogni egy brutál elitet, ami ledarálja a partyt, és mindenki kezdheti nulláról. 😄

Coopban a szornyek annal erosebbre allitodnak minnel nagyobb a csapat letszama, a penz is ugyanugy aranyosan novekszik, az item drop pedig szinten, az erosebb mob nagyobb esely, elvileg. Egyebkent meg a dolog korulbelul ugy nez ki, hogy vegigrohansz normal karival hogy unlockolj minden kuldit, mert publicba csak arra tudsz felcsatlakozni amit mar unlockoltal a kampanybol. Beta alapjan.
antgecc
Ha körbe is vesznek, nincs olyan, hogy monkkal ne tudj meglógni: lashing tail kick, tempest rush, blinding flash, dashing strike. Ez mind megoldja ezt a problémát.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Omlás
Leiszod magad a sárgaföldig, baráti körrel együtt gyászoltok 3 nap 3 éjjel majd mikor magadhoz térsz generálsz egy új karit :]

Omlás
Azt sajnálom bétában csak normalmód volt kipróbáltam volna azért a többit is :]]]] csak "az íze kedvéért" 😛

bélanéni
A HC-fanokhoz lenne egyetlen kérdésem: mi van, ha meghal a LVL40-50-60-as karid? Visszamész a karakterválasztó felületre és már indítod is az újat?

Omlás
Ez az amit most nem vágok van ahol az van írva hogy a normalt ki kell pörgetni, bétában pl viszont az volt írva hogy lvl10-es hero és mehet a HC mi az utóbbinak örülnék a legjobban :] fõleg hogy ugyebár a HC karit nem tudod tápolni a normal hõsökkel mivel külön "bankos" a téma így megy a levesbe a normal kari így is úgyis 😛

j0nNyKa
hát pedig a lécet tuti nem kell félteni, fog az rezegni nem keveset 😄
egyetlen különbség lesz, hogy nem fogunk végigtenyerelni az 1-4 billentyûkön mindig, amikor para van 😄
(hány full reju poti elment 1-1 csatában így, te jó ég...)

Omlás
Mi is :] "egyéletem/egyhalálom" a mottónk <#banplz><#vigyor2> poént félretéve sokkal nagyobb az adrenalinbomba :] fõleg ha berezeg a léc 😄

j0nNyKa
ha ez így marad, akkor bizony másfél órával megjelenés után én már hcn fogom tolni
(legutóbb 1,5 óra volt a skeleton king, és pont 10esek lettek a karakterek)
yay!

bélanéni
Ha minden igaz, már nem kell a normal-on végigmenni, tudsz indítani HC-t ha van már minimum egy LVL10-es karid.