Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Na, végére értem Normalon, kis összegzés (spoiler mentesen).
A játék nagyon tetszett, a DH kaszt is jó választás volt, valami iszonyat durva lett a végére. Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy a játék normálon könnyű. Ami pedig még sokkal könnyebbé teszi az az aukciós ház. Aki elakad, nem esik neki jó fegyver és nem tud haladni, nézzen szét, más kasztok játékosai vicc áron dobálják ki a tutibbnál tuti cuccokat és fegyvereket. ~4000 aranyért vettem egy olyan nyílpuskát aminek a sebzése 46 volt, amikor az enyém még csak 26-os volt (lvl 25től azzal mentem talán 31ig, csak a legvégén esett egy annál kicsivel jobb).
Ennek köszönhetően (na meg annak, hogy nagyon sűrűn esnek a rare cuccok, ezt talán túlzásnak is érzem) könnyen lehetett haladni. Boss harcok közül azt act2 főgonosza ellen haltam meg 2-3x mire rájöttem mit kell csinálni, meg diablo ellen a végén, de 3.ra sikerült legyőzni. Összesen kb 8-10 halálom lehetett játék alatt.
32es lettem a végére, 16.5 óra játékidő úgy, hogy amit csak lehetett felderítettem és végigjártam minden térképet, nem hagytam fekete foltot.
Viszont dialógusokat és könyveket nem nagyon olvastam végig, meg az NPC-kkel sem csevegtem, mivel angolom annyira nem jó. Az még pár órát biztos hozzátett volna, ha mindent végigolvasok.
Megyek vissza, megnézem milyen a Nightmare... :)