Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen-igen 😊 fel is tettem egybõl... jelentem még mindig van olyan jó 😊
(oddworld abe's oddessey, folytatas meg az exodus, utobbit rongyosra toltam kb) kurvanagy zene, meg az electric city is jó, sõt maga music instructor is, megláttam, egybõl happy lettem 😊

Tatyla
ó te szent szar felidézõdött ez az év ami az egyik léghúzósabb volt bulik terén kedd,csüt,péntek,szombat és nem alkoholizáltunk 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Carlos
Off, erre emléxik valaki mibõl van??? (kicsit becsapós):

Þór vígi þessi rúnar

Hany eves vagy te, ember? <#nevetes1>
Nesze meg melle!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Carlos
Ááááááá... abe odysse vagymi... mekkora süteménység volt ez csilliárd éve... !!!!

Þór vígi þessi rúnar

amúgy ezt a kettõt csak linkbe, hátha örömet okoz most vkinek, nekem néhány napja az volt...fõleg az elsõ - 12-14éve hallottam/láttam utoljára és nagyon bennem maradt
KATT
katt enjoy!

jah, srry vmit nagyon elnézhettem elöbb, mert a polka-ból vettem én a lengyelt, pedig ez csak egy müfaj :d ooops - nvm

Carmang
Loituma = alapmû 😄

A diszkós videón szerintem finnül énekel a rövid hajú csaj. Az eredeti szöveg/zene egyébként polka, amit a lengyelek is ropnak, nem?

Volt jópár éve a Ferenciek terén ebbõl "hagymapörgetõs" flashmob. Ha 1 órával tovább maradok akkor dolgozni, láttam volna õket. Kemény lehetett 😄

Emlekszik valaki a Halo ODST cinematic trailerre? Hany embert lattam youtubeon, hogy o beszel ukranul, danul, urduul vagy szuaheliul, es a trailerben is ezen a nyelven beszelnek<#vigyor5>?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Carlos
Loituma is a Finnish quartet whose members combine the Finnish vocal tradition with the sounds of the kantele.

Szerintem a sok gyökér a dal címével keveri ami Ievan Polkka.
Ugye itt a Polkka a polkát jelenti és nem a lengyelt (polák).

Kedvenc részem:
Siellä oli lystiä soiton jäläkeen
sain minä kerran sytkyyttee.
Kottiin ko mäntii ni ämmä se riitelj
ja Ieva jo alako nyyhkyytteek.
Minä sanon Ievalle mitäpä se haittaa
laskemma vielähi laiasta laitaa.
Salivili. <#mf1>

Þór vígi þessi rúnar

Carmang
Üdv! Én is mindenféle fura üzenetet kapok, hogy miért nem tudok csatlakozni. Felnéztem a battle.net-re, ott látom, hogy még van 1 óra hátra 😊
Azért poénból benéztem a Current Known Issues részbe. Az utolsó mondat ütõs:

User Interface

There is currently a Locale Selector in the Options --> Account menu. DO NOT USE THIS SELECTOR! This was not supposed to make it into our Beta build.

Ha esetleg valaki babrálta már volna:

Workaround - If your game gets messed up because you used this feature, delete your Battle.net folder from your main harddrive/My Computer/ProgramData folder.

mucsácsó
Jaja, idõzóna miatt van így. Sõt, elõször 19:00-kor indult volna, de 21:00-es kezdés mostmár fix - más kérdés, hogy lehet lehal az egész kóceráj :S 😄
ja most látom, h szerkesztetted 😊 finn lenne, én ugytudom lengyel maga a dal...utube szerint 😄

Carlos
nálam is, pedig 1 órája még játszottam. 😊

Þór vígi þessi rúnar

lol fákking poláksz 😄ddd ez is hatalmas (eddig még nem láttam)...a Loituma ugymaradt meg bennem, hogy egy kiscsaj van és annyi 😄dd na persze nem kell rosszra gondolni 😊

Köszi, a linken péntek 12 óra rémlett, de akkor gondolom ez vmi idõzónás dolog lesz, várok türelemmel.

TSW: Tunderke

mucsácsó
Vagy csak simán vár mindenki 21:01-ig... 😊 továbbra is ekkor indul az open beta...
Letöltöttem a beta klienst (lehetett EU-t is választani), de nem tud csatlakozni: uninstalláljam az egészet és csak az US klienssel megy ez a 3 napos béta vagy simán csak halott a szerver?

TSW: Tunderke

Carlos
akkor már inkább ez, és ez még eredeti is:

óltájmbeszt! /dance
elmennék egy ilyen finn party-ra!

Þór vígi þessi rúnar

Kösz a válasz , de közben rájöttem a hibára , nem a beta client hanem a full client töltöttem le 😊

Hát nem nagyon sikerül megoldani ezt az agentes dolgot, fáradt vagyok én ehez, hogy ilyennel kell tökölni. Ticket re meg nem válaszolnak, amit azért megértek, gondolom most van jobb dolguk. :S
Troyan
3005.

Most már én is meg vagyok zavarodva ezzel a nyári téli idõeltolódásos mizériával. Nem lehetne csillagidõben megadni a kezdés idõpontját? 😄

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

Carlos
Lehetséges. Én kábé patch 14 óta tolom, és azóta folyamatosan fentvan.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
legnagyobb <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ezt en szimplan megoldom, nem lesz DIO3 a polcon.

amugy lehet régimódiság lehet nem, de szerintem még mindig ez a legjobb + jó idõket juttat eszembe..

bh rmxbe lehet broáf sokaknak, a lentebbiekröl jutott eszembe, jórég nem is hallottam már:d
handz up and make them count lol 😄

Te mar regebben jatszod, ugye? Gondolom, folyamatosan tolti a lomokat, mikor eloszor talalkozol veluk.

Troyan
😄D igen, érezzük a vesztünket. "Jó van asszony már három hónapja farmolok de nem esett ki, meg kellett vennem, tudom hogy csak 1-esek és nullások, de csak 5 sör ára vót és nézd, hogy ég. 😄D

2,75GB a DIO3 konyvtaram most.

Zan
Persze csak minimális mértékben nyúlnék hozzá...max annyi pénzt áldoznék rá,mint pl egy Iphone appra (0.79 eur).

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Carlos
nálam a diablo 3 beta könyvtár (total commander): 5.131.162.834.
Tehát 5.1 giga kábé.

Þór vígi þessi rúnar

mucsácsó
4,79 GB nálam az egész kóceráj - kb ennyit is tölt le durván...kicsit kevesebbet talán 😊
Zan
Jogos,amit írsz. De figyeld meg ,hogy ezzel azokból az ûber-fanokból, akik nem bírják kivárni ,hogy essen nekik ez, vagy az a legendary cucc, meg fogják venni. Na meg hát a pénzes apuka kicsi gyerkõce mostantól karácsonyra kaphat majd csodálatos égõ kardot😊! És hidd el, hogy lesz ilyen!!!! A Blizz. ebbõl csak jól jöhet ki...mi meg..! Hát nekem sincs nagyon ínyemre,de mindegy. Az a baj,hogy nem 100%, hogy ehhez a lehetõséghez soha nem fogok nyúlni...és ez elszomorít😊!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

repvez
tudja valaki hogy pontosan mennyit tölt le a béta ?
És mennyi helyet foglal? illetve azt hogyha feltelepiten és megjelenik akkor ezt mindenképpen le kell törölni vagy elég lesz rátelepiteni pluszba ?

Köszi
Troyan
az tény, hogy sok mindent, másképpen is megoldhattak volna, de így sokkal egyszerûbb az õ szempontjukból

Nincs nekem kifogasom a netes autentikacio ellen(illetve van valamicske, de elviselem, meg meg is ertem), de singleben is szopni a multiban megszokott gebaszokkal... Lehet, hogy a Blizznek jo, de nekem nem tetszik. A valos penzes targy kereskedelmet meg kulonosen gaznak tartom. Ja, es a menteseket meg enelkul is lehetne felhoben tarolni, hogy ne lehessen hekkelni oket.

no, azert nem kene egyböl a warezra ugranotok, mert vki kérdi miért van a single is nethez kötve...valami azt súgja, hogy a Blizz nem feltétlen a wrz miatt jött elõ ezzel - egyébként sztem se kényelmes avagy jó ez annyira, dehát ez van (akármilyen stabil a net ált nálam is, a tudat akkor is ott van, bármi lehet, full offlinenak is van egy feelingje, mikor tudod hogy abba vagy, s nem csak azért mert nem coopba tolod majd😛) és az is természetes ha nem is lenne netfüggö, hogy a játékot megkell venni, nálam még elvi kérdés se lenne - másodsorban azért is mert úgyis akarnék "nettezni" vele.

Troyan
wuhahahhahahahaaaaa

Troyan
itt is esik most kezdte el, mondjuk kell a veteményesnek

(fel kéne, hogy engedje, lehet most annyit mókolnak, hogy ez sem mûkszik)

A játékot a béta kezdetéig nem is engedi fel instalálni? A játék már benne van a battlenet accountomba és az instalt is onnan töltöttem le , de nem engedi felrakni azt írja (The fire from the sky still fals, Diablo 3 has not yet launched)

j0nNyKa
abba abba 😄

mucsácsó
15%-ot elvileg.
Carlos
de

Þór vígi þessi rúnar

JethroHUN
Csak kérdem, az AHban (valódi pénzes) gondolom a tranzakciók után a Blizz leszed magának vmennyi hasznot, nem?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Carlos
Ez szar!
Ezt szeretem (favban van):

Þór vígi þessi rúnar

Aj abba a Penny féle sarcasm táblába bele futottam? 😄 Akkor vissza olvasás indul.. 😊
Troyan
Tolok egy kis musicot, hogy gyorsabban múljanak a percek. 😄

j0nNyKa
most kepzeld el a szarkazmus tablat a kezemben

minden nap tobbszor le lett irva nehany lehetseges megoldas a problemara, tobbek kozott ma is 😊

😛 Akkor legalább különlegesnek érezhetem magam e szép napon!
Akkor írjak ticketet? Sok kedvem nincs hozzá. 😊
j0nNyKa
nem, meg senki <#idiota>