Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(oddworld abe's oddessey, folytatas meg az exodus, utobbit rongyosra toltam kb) kurvanagy zene, meg az electric city is jó, sõt maga music instructor is, megláttam, egybõl happy lettem 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nesze meg melle!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Þór vígi þessi rúnar
A diszkós videón szerintem finnül énekel a rövid hajú csaj. Az eredeti szöveg/zene egyébként polka, amit a lengyelek is ropnak, nem?
Volt jópár éve a Ferenciek terén ebbõl "hagymapörgetõs" flashmob. Ha 1 órával tovább maradok akkor dolgozni, láttam volna õket. Kemény lehetett 😄
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Szerintem a sok gyökér a dal címével keveri ami Ievan Polkka.
Ugye itt a Polkka a polkát jelenti és nem a lengyelt (polák).
Kedvenc részem:
Siellä oli lystiä soiton jäläkeen
sain minä kerran sytkyyttee.
Kottiin ko mäntii ni ämmä se riitelj
ja Ieva jo alako nyyhkyytteek.
Minä sanon Ievalle mitäpä se haittaa
laskemma vielähi laiasta laitaa.
Salivili. <#mf1>#mf1>
Þór vígi þessi rúnar
Azért poénból benéztem a Current Known Issues részbe. Az utolsó mondat ütõs:
User Interface
There is currently a Locale Selector in the Options --> Account menu. DO NOT USE THIS SELECTOR! This was not supposed to make it into our Beta build.
Ha esetleg valaki babrálta már volna:
Workaround - If your game gets messed up because you used this feature, delete your Battle.net folder from your main harddrive/My Computer/ProgramData folder.
TSW: Tunderke
TSW: Tunderke
óltájmbeszt! /dance
elmennék egy ilyen finn party-ra!
Þór vígi þessi rúnar
Most már én is meg vagyok zavarodva ezzel a nyári téli idõeltolódásos mizériával. Nem lehetne csillagidõben megadni a kezdés idõpontját? 😄
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
bh rmxbe lehet broáf sokaknak, a lentebbiekröl jutott eszembe, jórég nem is hallottam már:d
handz up and make them count lol 😄
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Tehát 5.1 giga kábé.
Þór vígi þessi rúnar
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
És mennyi helyet foglal? illetve azt hogyha feltelepiten és megjelenik akkor ezt mindenképpen le kell törölni vagy elég lesz rátelepiteni pluszba ?
Köszi
(fel kéne, hogy engedje, lehet most annyit mókolnak, hogy ez sem mûkszik)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
minden nap tobbszor le lett irva nehany lehetseges megoldas a problemara, tobbek kozott ma is 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Akkor írjak ticketet? Sok kedvem nincs hozzá. 😊