Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmise kellene szerintem -szinte-
ja várjál, mert ezek cska úgyfogalamzták, hogy szerencsejáték, tehát anyagi etc. jó most Dio más, meg más ország más országok etc. de kétlem h bárhol is foglalkoznának vele meg adó meg ilyen ökörségek, kettõ, hogy tárgyi nyereményekben se vehetünk részt sose és kb 99%ban csak azok vannak

Nem adnék sokat arra a tech supportos válaszra még mindig. Szerintem ez is simán bele tartozik a kaszinózásba, amit pedig lehet, és nem adóköteles.

Különc
Megoldható lenne gondolom, de figyelni, adminisztrálni az emberek ilyesfajta interneten történõ kereskedelmét erõforrás igényes, egyszerûbb betiltani. Ráadásképp nem adózott jövedelem, bár biztos érdekes lenne az adóbevallásnál beírni, hogy "30 000 Ft - Diablo 3" stb

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ja igaz, ez így van...ráadásul ha jol rémlik elég régi törvény...mily meglepõ, h ekkora csirák, ott porosodik valahol azt kész - fas*lámák régén elzárkóztak minden ehhez hasonlótól, igyis nehezen csapott megy a nyugat szele, ha jóltudom...

jah, de vótmá 😊
amúgy miért ? ip alapjan kifog szürni és ennyi ? biztos a valuta miatt szívoznak, minek bonyolitsanak xaros ft miatt (szabályilag, nem a váltás miatt)- de nem is kellene - kit érdekel majd ha nem lehet, ha nem ip alapján blokkol akkor ugyis eladom, ami elmegy paypalra meg megy és kész...

Különc
Ez nem a Blizz álláspontja, a mi törvényeink nem engedik meg, azt hiszem szerencsejátéknak minõsül vagy ilyesmi, ezért is maradunk ki sok online versenybõl és akcióból

Errõl nem tehet a Blizz

#20399 Ha valódi pénz van a dologban, akkor elhiheted, hogy megoldják hogy ne tudd használni. Nem a szaros forint és nem azért mert fúj Magyarország, hanem mert nem megengedett, törvényellenes.

FS-rõl:

RMAH-ra meg ez a blizz álláspontja magyarországon élõknek:

“Thank you very much for your patience during this busy time. At this time I do not think it will be available in your region. Please stay tuned for more details.
If you have additional questions or concerns, please reply to this ticket. If you would rather speak with a representative directly, please contact Account & Technical Services. Our contact information can be found at http://blizzard.com/support/article/cs.
Thank You,
Kevin R.
Account and Technical Services
Blizzard Entertainment”

Ennyit az RMAH -ról. Magyarország, másodrendû állampolgár, én így szeretlek...
Igen, sokkal jobb így játszani, mint public game-ben. 😊
Fõleg, hogy szépen bejárni, felfedezni az egész pályát. 😊

elitehun
Na jó játék volt! Kösz megint! Összesen 4 rare cucc esett (3 skeleton kingbõl), amibõl 2 még használható is 😄
bélanéni
Lehet, nézd a linken a DOC-ot.
Az más kérdés, hogy kb. 1 hét múlva van szabad hely.
Többit privátban.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

XenHai
Lehet még jelentkezni?
bélanéni
Nem jó a link beszúrás!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Aki akar nálam jelentkezni bétára, 1 napra, az privizzen.
(Eddigi jelentkezõk: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AhWM47jReC2tdDNQa2hxTDIxRGVlTl9LOWRWQlppUWc#gid=14 ; az idõpontok változhatnak ha valakinek nem jó a sajátja)

elitehun
Lassan csinálom a szobát
XenHai
Én is kérhetnék 1 accot?
elitehun
Még egy hely van!
Nekem jó 7-tõl.

elitehun
7-tõl jó neked? Hátha jön még más is
Nekem van! 😊

coolpet
nekem lenne csak kene egy acc 😊 egy par orara kolcsonkernem valakitol 😊

Battletag: coolpet#2467

elitehun
nincs valaki(k)nek kedve coopozni?
Hogyan farmoljunk rare-eket Skeleton King-bõl:

Remélem a teljes játékban már javítják, bár Nightmare-tõl (vagy Act2-tõl) felfelé már úgyis használhatatlan.
Troyan
A grafikai témázgatáshoz idéznék a D2 dobozáról:

"Most elõször, bosszúvágytól lüktetõ végtelen küldetésedet megdöbbentõen jó, 800x600-as felbontásban élvezheted."

Közelhajoltam a monitorhoz és akkorák a pixelek mint egy postai bélyeg. Mégis tök élvezetes tolni még. 😊

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

antgecc
Úgy mondod, mintha wowban vagy egyéb mmorpg-ben nem így lenne. És mégis....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Már hogy ne lenne az?! A Diablo mindig is rpg volt.Még a wiki is annak írja. Sõt, itt a Blizzard oldalán is action-rpg-nek írják.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

TVelvet
Ezaz!

Jelenleg nem állok úgy anyagilag. 😊
TDC Geronimo
Vedd meg és máris tolhatod ebben a hónapban 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Áhá értem, nekem pont a patch 15-tõl lett kulcsom, így nekem ez már kimaradt...

TVelvet
Ha netalántán lenne valakinek, GW2 Bétája kipróbálásra, örülnék neki. 😛
Tatyla
ja a 15-östöl...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

McHaals
nemis az, hogy ilyen képeket közölt a blizz, hanem a béta elején még ilyen volt az interface 😊 csak közben valamelyik peccsel megváltozott

MadWolf#11626

McHaals
29...

MadWolf#11626

j0nNyKa
< 30
😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kandurex
francba 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hát ez az, hogy sehogy 😄😄 De anno még blizz ilyen képeket közölt, ez sokkal jobb volt így, mint ahogy most van...

TDC Geronimo
Ez egy régebbi interface volt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
hé! azt a baloldali screent amin írva van a dex, str stb. azt hogy hoztad fel??

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Troyan
minden skillt ki kell próbálni, mert lehet papíron jól hangzik a valóságban pedig van jobb.

szerintem biztos lesz shapeshifter a kiegben. Remélem valami iszonyat felturbózott változat.

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

elitehun
Amúgy vicces, mert mielõtt még tudtam volna játszani szórakoztam a skillcalculatorral, de most hogy játszottam is teljesen mások az elképzeléseim 😄
bélanéni
(nem partyba keresek társakat, kölcsönadnék Acc-ot próbára)

bélanéni
(olyan írjon, akinek jelenleg már a béta kliens telepítve van a gépére)

bélanéni
Akit érdekel béta mostantól 19:00-ig, az dobjon privit.

Én meg azt, hogy nem mi tudjuk szabályozni dex, str, vitality stb, hogy mire mennyit, nekem ez nagyon nem tetszik, ez egyszerûen hozzátartozik a diablohoz, ne automatikusan adja szintenként. + nekem ez az elrendezés is sokkal jobban bejön, ami itt bal oldalt van. Az ellenállások egyszerûen láthatók mibõl mennyi stb. Most rá kell menni ugye deatils és apró betûvel belök 76 sort 😄

bélanéni
Szerintem azért felesleges (és szerintem a Blizzard is így gondolja), mivel a játékban megtalálható tonnányi cucc határozza meg a karakter kinézetét > LVL20-tól, az igazi játék meg kb akkor indul be.

Különc
Az inkább RPG elem, a Diablo nem az

antgecc
Én azt sajnálom nagyon, hogy nem lehet kicsit egyedibbé varázsolni a karakteremet. Hiányolom az arcvonások, hajszín, és egyéb dolgok (de legalább ennyi) megadásának lehetõségét karakter generáláskor.

j0nNyKa
te sem gondolhatod komolyan, hogy lesz nekro a wd mellett 😄
paladin -esetleg- elkepzelheto, de mondjuk abbol azert eleg sokat kapott a monk - szerintem igazi diablo2-szeru paladin nem lesz
druid mar inkabb gyanus, illetve valami.. uj
en hagyom, hogy meglepjenek

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Egyértelmû, hogy PALADIN! 😄

SLICK
Igaz még nem jelent meg a játék, de engem érdekelne, hogy ki milyen karaktereket látna szívesen majd a 2 új kiegészítõben? 😊
Gondolom sokaknak megvan még a Paladin és Nekromanta hiánya, bár olvastam már oylat is, akinek a WD nagyon bejött és tudja pótólni a Nekrot.

Nekem mivel a 2-ben a Barbár mellett a Druida volt a másik nagy kedvencem ezért elsõ körben egy ilyen típusú karaktert várnék. Szerintem sokkal többet ki lehet még hozni belõle. Mellesleg imádom az iylen átalakulós dolgokat. Farkasemberként szivesen hentelnék ^^

A második karakter viszont nálam erõs kérdés, hogy milyen típusú legyen. Szeretem a Nekromantát és a Paladint is, akkor az Assassint is. De ugyebár a DH nézhetõ félig Assassinnak is. A WD is rendelkezik Nekrohoz hasonló képességekkel, mellesleg úgy tudom, hogy a kiegészítõkkel újabb skilleket is kapnak a karakterek, ezáltal a WD elmehet egyfajta Nekros irányba. Esetleg a DH is kaphat Assassinhoz hasonló képességeket.
Így leginkább tényleg egy olyan Paladinhoz hasonló harcos karakter kellene a játékba, persze felújított képességekkel. Ha a Barbárnál is sikerült a lehetõ legjobbat kihozni, akkor biztos itt is sikerülne.

elitehun
de hogyha paypalra utalod egybõl akkor tök mind1