Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja várjál, mert ezek cska úgyfogalamzták, hogy szerencsejáték, tehát anyagi etc. jó most Dio más, meg más ország más országok etc. de kétlem h bárhol is foglalkoznának vele meg adó meg ilyen ökörségek, kettõ, hogy tárgyi nyereményekben se vehetünk részt sose és kb 99%ban csak azok vannak
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
amúgy miért ? ip alapjan kifog szürni és ennyi ? biztos a valuta miatt szívoznak, minek bonyolitsanak xaros ft miatt (szabályilag, nem a váltás miatt)- de nem is kellene - kit érdekel majd ha nem lehet, ha nem ip alapján blokkol akkor ugyis eladom, ami elmegy paypalra meg megy és kész...
Errõl nem tehet a Blizz
#20399 Ha valódi pénz van a dologban, akkor elhiheted, hogy megoldják hogy ne tudd használni. Nem a szaros forint és nem azért mert fúj Magyarország, hanem mert nem megengedett, törvényellenes.
RMAH-ra meg ez a blizz álláspontja magyarországon élõknek:
“Thank you very much for your patience during this busy time. At this time I do not think it will be available in your region. Please stay tuned for more details.
If you have additional questions or concerns, please reply to this ticket. If you would rather speak with a representative directly, please contact Account & Technical Services. Our contact information can be found at http://blizzard.com/support/article/cs.
Thank You,
Kevin R.
Account and Technical Services
Blizzard Entertainment”
Ennyit az RMAH -ról. Magyarország, másodrendû állampolgár, én így szeretlek...
Fõleg, hogy szépen bejárni, felfedezni az egész pályát. 😊
Az más kérdés, hogy kb. 1 hét múlva van szabad hely.
Többit privátban.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
(Eddigi jelentkezõk: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AhWM47jReC2tdDNQa2hxTDIxRGVlTl9LOWRWQlppUWc#gid=14 ; az idõpontok változhatnak ha valakinek nem jó a sajátja)
Battletag: coolpet#2467
Remélem a teljes játékban már javítják, bár Nightmare-tõl (vagy Act2-tõl) felfelé már úgyis használhatatlan.
"Most elõször, bosszúvágytól lüktetõ végtelen küldetésedet megdöbbentõen jó, 800x600-as felbontásban élvezheted."
Közelhajoltam a monitorhoz és akkorák a pixelek mint egy postai bélyeg. Mégis tök élvezetes tolni még. 😊
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
MadWolf#11626
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
szerintem biztos lesz shapeshifter a kiegben. Remélem valami iszonyat felturbózott változat.
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

paladin -esetleg- elkepzelheto, de mondjuk abbol azert eleg sokat kapott a monk - szerintem igazi diablo2-szeru paladin nem lesz
druid mar inkabb gyanus, illetve valami.. uj
en hagyom, hogy meglepjenek
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Gondolom sokaknak megvan még a Paladin és Nekromanta hiánya, bár olvastam már oylat is, akinek a WD nagyon bejött és tudja pótólni a Nekrot.
Nekem mivel a 2-ben a Barbár mellett a Druida volt a másik nagy kedvencem ezért elsõ körben egy ilyen típusú karaktert várnék. Szerintem sokkal többet ki lehet még hozni belõle. Mellesleg imádom az iylen átalakulós dolgokat. Farkasemberként szivesen hentelnék ^^
A második karakter viszont nálam erõs kérdés, hogy milyen típusú legyen. Szeretem a Nekromantát és a Paladint is, akkor az Assassint is. De ugyebár a DH nézhetõ félig Assassinnak is. A WD is rendelkezik Nekrohoz hasonló képességekkel, mellesleg úgy tudom, hogy a kiegészítõkkel újabb skilleket is kapnak a karakterek, ezáltal a WD elmehet egyfajta Nekros irányba. Esetleg a DH is kaphat Assassinhoz hasonló képességeket.
Így leginkább tényleg egy olyan Paladinhoz hasonló harcos karakter kellene a játékba, persze felújított képességekkel. Ha a Barbárnál is sikerült a lehetõ legjobbat kihozni, akkor biztos itt is sikerülne.