• TBTPumpa
    Mindent elárul:

"A múlt hét folyamán külföldi site-okon már felröppent a hír, hogy néhány online shop egy csomó CE előrendelést törölt, mert nem kaptak elég példányt. Magarországon eddig ennek semmi híre nem volt, most azonban több helyről is azt az infót kaptam, hogy pl. a “Konzolok Szervize” nem túl elegáns módon az utolsó napi őrületre hagyta a rossz hír közlését.

Ma reggel folyamán többen kaptak hasonló emailt:

“Tisztelt Előrendelőnk!

Sajnálattal kell közöljük, hogy a mai napon véglegesen kiderült, hogy a kiadó által előzetesen megígért mennyiség helyett, kevesebb számú Diablo III Gyűjtői Kiadás (Collectors Edition) érkezik üzletünkbe. Ha ezt a levelet olvasod, akkor Neked sajnos már nem jutott a Gyűjtői Kiadásból. Azt, hogy ki kapja meg a kevesebb példányszámú kiadást, csak és kizárólag a rendelés beérkezésének időpontja határozta meg, így a szerencse vagy bármilyen más faktor ebben nem játszott szerepet. Köszönjük megértésed, és az okozott kellemetlenségekért őszinte elnézésedet kérjük”

Reméljük, hogy a többi cég, akik CE-t árulnak, nem ennyire amatőrök és nem vettek fel több rendelést, mint amennyi CE érkezik hozzájuk.

Nem mondanám, hogy meglepődöm a fenti cégen, eleve össze-vissza árazták be a játékot, hitegették az embereket a normál verzió árának változatlanságával kapcsolatban is, majd végül nagy sajnálattal közölték, hogy szart csináltak a szájukból. Az már csak a hab a tortán, hogy valóban 14-én, hétfőn kell kiderülnie, hogy a tervezett mennyiség töredékét kapják csak meg? Míg máshova már múlt héten beérkeztek a szállítmányok?

Ezek után kíváncsi leszek, hogy az éjszakai nyitáskor rendelkeznek-e majd elég Normál verzióval, ha már odacsődítik a tömeget, vagy félután közlik, hogy sorry, ennyi volt, a viszont látásra…

Ha hinni lehet egyébként ezek után a levél tartalmának, akkor elvileg mindenki, aki március 18.-a után rendelte náluk a CE-t, az így járt. (bár erre még nincs visszajelzésünk, M0nk pl. 2012. 03. 20-án 09:04-kor adta le rendelését és ő nem kapott még ilyen levelet, szóval egyelőre nem tudni, hogy mi alapján osztogatják, a levél tartalmának az eddigi infók alapján nem hiszek én már)."