Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hardcore mód csak annyiban más(ha jól tudom) hogy ha meghalsz, akkor vége a játéknak, nincs respawn.
de mintha nyomták volna más nehézségen is egyesek.....

misstype😛

antgecc
egyhültõ? az mi? 😄 egy ültõ, tehát egyszeri leüléssel! 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
beta

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hát lvl 12 egyhültõben😄 Hihetetlen jó ez a játék! viszont nem étrtem csak normal nehézség van? 2x is megöltem a kinget mégis csak normalban tudok játékot inditani...😛 vagy elcsesztem vmit?

Sáska
uhh, mennyi 20-ast nyelt el a jatekgep...! :-)

Carlos
Hehe...
Télleg. Régi szép idõk:

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
ahah es tenyleg 😊 maig az egyik legjobb cooperative game 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

antgecc
Imádtam a golden axe-ot!!! 😄

Sheltem
****SPOILER***** (?)

Tudjátok mi jut eszembe a Treasure Pigmy rõl? Játszottatok nagyon régen a golden axe al? 😊 abban volt egy ilyen hasonló kis "törpe" ahányszor
megütötted annyi lötyi esett belõle.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

volt, lentebb linkeltem,
egy két skill olyan 'meh', de a környezet ?!!!!? patent😊

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Akkor nem ütötted eleget. Ha levered teljesen akkor dob egy halom varázstárgyat. A portálja pedig nem klikkelhetõ, nem tudsz átmenni rajta és õt sem szabad hagyni átmenni.
bélanéni
Nem tudom volt-e már, High lvl skills #3:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
lol

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Ezt értem. Ez is gáz. Mondom, vagy kelljen igazán megdolgozni azért, hogy beazonosíthasd, hogy legyen tétje, hogy ha van mondjuk 3 sárga cuccod, és 1 scroll megszerzése jó nagy küzdelembe telik, akkor 3x meggondolod, mit azonosítasz be elõször, egyáltalán beazonosítasz egy tárgyat vagy passzolod anélkül. Vagy minden cucc kapásból azonosított legyen. Se a kurva könnyen megszerezhetõ Scroll, de a jelenlegi megoldás nem jó. Kivéve a "zsákbamacska" effektus esetén, akkor rendben van. Vagy mondjuk legyen 15-20mp a beazonosítás, hogy ne tudd akármikor azonosítani.

Avenger
Én úgy tudom, hogy jelenleg nem lehet azonosítatlan dolgot berakni AH-ba, max személyesen elcserélni.
A dio2-ben lévõ rendszer sem volt túl értelmes, mindig szaladgálni a városba, onnantól meg ugyan úgy 1 kattintás. Szóval szerintem ez pont a megfelelõ kompromisszum. Megtartották valamilyen szinten a régi "értelmetlen" rendszert, így nem lehet sírni, hogy kivették a feature-t, és nem lehet sírni, hogy "jajj rohangálni kell a városba, meg feleslegesen foglalják a helyet a scrollok".

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Kivéve ha az A1/Q3-at nem csináltad meg, mert akkor tarifával dolgozott 😄
j0nNyKa
itt van a heti beosztas a beta accal kapcsolatban, aki hibat talal / nem ert vele egyet, jelezze privatban
mindenkinek kezdes elott 10-20 perccel probalom majd adni a jelszot
mindenki toltse le elore a klienst!
jovoheten ujraindul a dolog

Carlos
Nekem is sántít a dolog, viszont gondolj bele mi volt a d2-ben.
Megvettél 10-et mihelyt lett pénzed. aztán egy mozdulat volt. Elõtte meg nem gyõzted Cain-hez cígölni õket.

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Így már érthetõ a dolog, ha tényleg be lehet úgy tenni, úgy érdekes lehet <#nyes>

Hát igen max így annyi értelme van, hogy fight közben nem tudod felvenni, mert ugye idõ míg elcastolod az identify-t.
bélanéni
(pont ezt írtam le én is hosszabban <#idiota>)

bélanéni
A Town Portal képesség szerintem rendben van, teljesen felesleges és unalmas scroll-ért rohangálni. Viszont a tárgyak azonosításánál nekem volt egyfajta hiányérzetem. Szinte teljesen értelmetlennek érzem, hogy sima jobb klikkel beazonosíthatod. Egy felesleges mozdulatnak érzem. 2 dolog lenne jó szerintem: vagy megdolgozni valamilyen formában azért, hogy egy tápos unidentified cuccot be tudj azonosítani, vagy ne legyen unidentified cucc. Ez a jobb klikk szerintem gáz. Valahogy így érzem, több ilyen momentumot nem éreztem a játékban.

j0nNyKa
kereskedesnel lehet ertelme indentify nelkul berakni a targyat pl.

Nekem az aláírásomban látható 6 éves configgal épp hogy játszhatóan fut, sokkal inkább a procim ami miatt beakad elég szépen ha nagyobb fight van, de fõleg ha sok a fizikai effekt. A VGA-m úgy ahogy bírja szépen, 1280×1024-ben fut (ez kell a monitoromnak), semmit nem nyerek vele ha lejjebb veszem, a textúraminõség magasra állítása sem vesz el sok FPS-t a helyzetek többségében. Persze az effektek mind le vannak véve (LowFX, No Shadows, stb).

Egyszóval valóban ahogy már mondták, a VGA-t annyira nem terheli (mint a WoW ami ha állandó alacsony FPS-t produkál akkor az VGA limit, ha csak sok aktív unit közelségében vagy fight közben akkor ott is CPU limit), inkább a procin múlik sok minden.
Sáska
ah ok, koszi.
(ha csak egy jobb klikk, akkor miert jo, hogy van unidentified item a jatekban? arra gondoltak, hogy a magas szintu unidentified cuccokat jobb aron el lehet majd adni a "zsakbamacska" effekt miatt?)

szucsy89
Igen? 😮

És ennek így akkor mi értelme van?
Carlos
Jobbklikk a tárgyon.
Nem kell scroll. Nem is lesz. Town Portal-t is megkapod majd ahhoz se kell tome vagy scroll.

Þór vígi þessi rúnar

Sáska
identify scrollt hol lehet szerezni? a vendoroknal nem lattam, de lehet, hogy nem vettem eszre.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

TurboX
aranyosaaak!!

kis talpukkal milyen gyorsan szaladnak már hogy beléd mélyesszék a hatalmas késeiket miközben gügyögnek
😄D
vagyis nem need hanem greed

Ott csak poénosan fogalmaz abl-hazir. A "greater demon" amit emleget az a "need" azaz kapzsiság ha nagyon le akarom fordítani 😄
Egy kis érdekesség hogy az a kis tolvaj manó játékos ajánlásra került be. Fórumon említette valaki és blizzardnak megtetszett az ötlet.

Sáska
nem tudom, gondoltam hatha van olyan aki esetleg nem akar semmi poent leloni, igy biztos ami biztos alapon beraktam.
nem tudtam, hogy le fog lepni, ugyhogy egy ideig csak vertem az aranyat belole, aztan elteleportalt 😊

Carlos
Jajj de gyûlöltem õket... kis köcsögök.

Þór vígi þessi rúnar

Avenger
Én úgy írnám, hogy "kedvenc". Fõleg a csont fetish-ek. Halálukkor elõszeretettel végezték ki a karakteremet a robbanásukkal. 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

TurboX
az a "festish army" gondolom Fetish army akart lenni de azért: <#szeret>

d2 kedvenc monsztáim
Avenger
A kis manóra tényleg felesleges a spoiler szerintem. Kíváncsi vagyok, hogy át lehet e majd menni a portálján, mivel a lore-ban elmondják, hogy valami nagyobb entitásnak gyûjti a cuccokat, aminek a nevére már nem emlékszem. 😄 Lehet valami titkos szint lesz?

Jók amúgy ezek a véletlenszerû eventek. Tegnap wizarddal megtaláltam a jar of souls-t. Nagyobb nehézségi szinten vicces lesz. 😊

skillek, és egy kis környezet prezentáció

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

antgecc
Ezt nem tudom miért raktad spoilerbe. Bétáról beszélsz nem a full gamerõl. Btw sarokba kell szorítani.

j0nNyKa
pedig eleg gyakran elojon, es eleg konnyu lecsapni is - mellesleg egesz jo lootokat dobal, szoval erdemes ramenni

jazzy
Semmi extra, kéket dob, gondolom magasabb szinten lesz jobb lootja is.
Sáska
Mobokkal kapcsolatos spoiler

akik probaltak mar a betat, talalkoztatok mar a Treasure Pigmy nevu mobbal? Tegnap belefutottam, atuldoztem a fel mapon de nem tudtam levagni, elszokott :/

j0nNyKa
pentek 9:00 - pentek 20:00 az utolso idopont a hetre, aki eloszor jelentkezik ra priviben, az kapja

antgecc
Pók nekem sem a kedvencem. Viszont az utána következõ békák eléggé bejönnek 😊 Azzal lesz az igazi 😊 Egyébként a kutyák nem csinálnak vmi nagy dmg-t, csak tankolnak neked.

Sáska
Monk nekem nagyon bejott. Tegnap kiprobaltam a witch doctort, mert a videok alapjan ez volt meg, ami tetszett. Eleg jol lehetett vele tolni, de nekem annyira nem jott be vele a jatek. A sok zombikutya, meg a sok pok szamomra sokszor tul zsufoltta tette a kepet. Az sem jott be annyira, hogy nekem szinte alig kellett valamit csinalni, a kutyak mindent elinteztek, mig en spammeltem a pokokat. nekem kicsit egyhangu volt. Viszont a kopocso az <#eljen>

Nem lesz. Csak coop.
duel csak lesz benne

Carlos
DH azért elég komolyan kivégzi a csontvázkirályt. Tegnap este level 11-12 környékén elég hamar kipurcant (vele öltem meg a leggyorsabban eddig).
Nekem a dual pisztoly nem jött be annyira. A DPS kisebb volt, mint egy tegez-zel ami +10% casting speed-et ad. (bár eddig nem találtam über második fegyót)

Þór vígi þessi rúnar