• FlyingV
    Sry, de megint van 1 elméletem xD

Nos, A Diablo a legnagyobb neve a Blizznek. Ezért mondom, NEM várakoztathatják a bejelentés után a rajongóikat annyit, mint pl egy SC2vel. Sőt, pont az a véleményem, hogy az SC2-t azért jelentették be sokkal korábban, hogy a játék készítése közben is egyre többen 'vegyék észre', hogy készül. Az SC esetében nincs akkora őrjöngés, mint a Diablo esetében (bár én is nagyon örültem a bejelentésnek).

Mivel Blizz nagyon a WC világára koncentrált (uhh halkan megjegyzem, szerintem a WoW-ot HIBA volt a WC villágába ültetni, mindegy), elhanyagolta az SC/Diablo univerzumokat szerető embereket, ezért most alkotniuk kell valamit nagyon gyorsan, hogy ne csak egy egy-két ember által ismert, elfeledett világ legyen ezekből a nagy nevekből (igen, tisztában vagyok avval, hányan játszák az SC-t is, Diablot is[én is :D ]). Az se lenne meglepő SZÁMOMRA, ha egy napon jelenne meg a 2 játék:)) De hogy ilyen egy évben vagy egyik vagy másik ááh totál nem figyelnek erre, sőt jobb lenne magukról lerúgni ezt a terhet, hogy jajdemiértnemcsináltatokfolytatásmég.. Főleg, hogy dolgoznak ugye egy teljesen új világban játszódó valamin.

Hozzáteszem, mindenki arra gondol, hogy 2008 WoW exp, 2009 SC2, etc etc... SZVSZ meg ha lehet tippelni, inkább a Diablo 3 jelenik meg hamarabb. Bár mondom szerintem eléggé valószínűsíthető, hogy nagyon közel egymásgo, év vége fele, jövő év eleje környékén jelennek meg. A mai világban nem lehet megcsinálni azt, hogy 3 évig baxtatjuk szegény emberkéket egy Diabloval..

De 2009 júliusában, egy viharfelhőkkel tarkított napon, sarokban csendesen sírdogálva, Gilette Fusiont tartó remegő kezemmel, érfelvágás közepette, miután bejelentették, hogy 2012 előtt nem jön ki a Diablo, mert új motor, meg még nincs kész a 3. karakter, illetve act2 közben elakadt az ihlet és persze olyan darkos lett a game, hogy nem tudják tesztelni a játékot... Szóval majd akkor átértékelem a most leírt hablatyaimat:)