78989
  • Davidus
    én pont az ellenkezőjében vagyok biztos:D 2010ben kiderül
  • Barnus
    de 3 egyidőben bejelentett project se volt még eddig. kétlem, hogy sc2 kieg lenne d3 elött, szerintem ez marhaság:) Ha 2010-ben jön a kieg, akkor nem azért fog akkor jönni, mert sc2 kieg elkészültére várnak. Jah. ott lesz a kész diablo3. Nem adják ki, megvárják, hogy majd az sc2 fejlesztőcsapat összedob egy kieget, megveszik az emberek, várnak még vele, nehogy rontsák az üzletet, és majd csak aztán tolják ki.

D3-at akkor adják ki, amikor kész lesznek vele. biztos vagyok benne, hogy nem a többi project fog beleszólni ebbe.
  • Davidus
    mert eddig is így volt. soha nem adtak még ki játékot amíg nem jött ki az előző kiegészítője. sokkal kevesebben vennék meg az SC2 kieget ha bedobnák elé a D3at
  • Barnus
    sc2 kieg elött? miért ne jöhetne sc2 kieg elött? az oké, hogy sc2-t adják ki elötte, de kétlem, hogy aztán még egy kiegészitöt is kiadnának elöbb és csak aztán d3:)
  • Barnus
    én is ezt mondtam:)
  • Davidus
    sc2 kieg elött nem lesz D3. magyarul 2010
  • Szega87
    minden általám látott videós interjúban is számtalanszor elmondták, hogy őket nem érdekli hány év a fejlesztés, csak az a fontos hogy a vevők elé már egy olyan végterméket tálaljanak ami eléri az ő belső magas mércéjüket, ennek köszönhető pl hogy annyi sok fananatikus játékos van, koreában mind a mai napig stadionokat tölt meg egy egy SC párbaj vagy hogy havonta annyi bevételt hoz a WoW, mint egy kasszasiker film
  • ThisZip
    "every class is essentially a demon-killing DPS class"

ha ez megvan, akkor OK
  • TurboX
    Bashiok érdekeset posztolt miszerint valószínűsíthető hogy lesz a játékban re-talentezés, de várhatóan más rendszerben mint amit a wowban megszoktuk.

-diablofans
    -páholy

talán egy kis jó hír, még az öreg rókák számára is. de azt remélem hogy tényleg úgy fogják megoldani hogy ne legyen redszeres a dolog, mondhatni: "izzadj vért érte és máskor 2szer is gondold át a talentelosztásodat"

(bocs ha votmá)
  • Barnus
    Szerencsére Blizzt annyira azért sosem hajtotta ennyire a karácsonyi, vagy egyéb megjelenés. Persze igyekeznek ök is megcélozni ezeket az idöszakokat, de sztem tökmindegy, hogy mikor adják ki, nem a karácsonyi ajándékot vásárlókból fog állni az elsö 1-2 millió példányt megvevők. Márpedig eddig bármit kiadtak, első napos rekordot, egy hetes rekordot, össz eladási rekordot, mindent megdöntöttek:)
    Wow-hoz se siették el a burning crusade-t csakazért mert közeledett a December. Nem végeztek időben, megjelent hát január 16-án.
  • Pretorian
    Én 2009. végére tippelek...idén ugye jön a WoW expansion, év elején talán SC2, jövő év végére szerintem simán jöhet a Diablo...azért gondolom így, mert a legtöbb nagy durranás szeptember-december között szokott megjelenni általában...csak aztán nehogy az legyen, hogy a Starcraftot durrantják jövő év végén, a Diablot meg csak a következő évben...
  • Pretorian
    Ahhoz képest, hogy az első részt 8-10 ember fejlesztette, nem is olyan kevés az az 50-55. Arról nem is beszélve, hogy legjobb tudomásom szerint a soundtracket is ők maguk (!) írták és játszották fel.
    Ezt most is így kéne, hátha születne egy-két "Into Town" kaliberű klasszikus...
    Nemtom megunni azt a dalt, annyira el van találva...
    De az "Intro" is nagyon beteg lett, az orgonával a végén...
  • Barnus
    detto:)
  • 5c0rp330n
    hát, ez a kép nem mondhatni, hogy meggyőzött :)
  • Szega87
    nem offolok tovább, egy utolsó ízelítő annak aki még nem próbálta :

• Szega87
    egyébként van 4 kaszt : északi barbár harcos, aztec shaman, egyiptomi mágus és görög harcos. Mind a négy kasztnak egyedi sztorija van, és az egészből egy nagy közös befejezés lesz. Szép grafika ( szebb mint D2 ezerszer, mondjuk később is jött ki , de csak 3 giga )
  • Barnus
    Bárcsak úgy lenne a megjelenés, ahogy leírtad. De sajnos kétlem, hogy 2009 elején megjelenne a Diablo3. Az SC2-re van esély, de Diablo-ra szerintem semmiképp. Szerintem még 2009 év vége is necces. Én inkább 2010-re saccolom a dolgot.
  • Szega87
    rengeteg diablo klón között az egyetlen amire érdemes időt pazarolni, keress rá gugliba "LOKI the game"
  • Szega87
    szerintem kicsit túlliheged, menj pihenni, hogyan lenne SC2ből SC1 exp II? teljesen más lesz mind grafikailag mind gamaplaybe
  • FlyingV
    sry de mi az a LOKI?:)

NA JÓÉJT :D
  • FlyingV
    no jön a spamem megint:)

* 4-5 éve fejlesztik, újrakezték miután a Blizzard North megszûnt 2005. márciusában
    * a játék "már igen elõrehaladott állapotban van" és "máris jót lehet vele játszani" (forrás: Gamespot)
    * a fejlesztõcsapat 50-55 fõs [nagyon picike - a ford.]

forrás: diablo páholy, a tudás fája.

nagyjából ez a 3 sor romba is dönti az érvelésem :(

mindegy, én megveszem, de g*ciség, hogy ennyit kell várni rá. Valahol ez az 1 dolog, amit a BLizzard nagyon csúnán elront és szemétül bánik a játékosaikkal.. Jó kell nekik a véleményünk, de omg SC2-t már nem is várom, sok hülye miatt szétszedték az egész játékot és áá... :S Alkotói szabadságot meg kell hagyni, mert SC2ből is SC1 második exp lesz lassan :S
  • Barnus
    Attól még nem válik valakivé
    Ja, hogy közeleg a ban neki, ezért fogja ennyire vissza magát, értem
  • Szega87
    diablo első részének hangulata utánozhatatlan, a második rész is jó volt, de ... Harmadikat is várom már nagyon, de addig is LOKI :)
  • FlyingV
    ihh elejét elolvastam amit írtam... télleg fáradt vok :S na mindegy, hajrá, beszélni magyar.
  • FlyingV
    Rage: amit előző srác nyomott, amire Köpike válaszolt és arra válaszolt Psychedelic... Jó mindegy én se értem, késő van szóval az se volt semmi, felkészített erre :D ez a kettő úgy jó volt ahogy van:D

Na de.. Végre végére értem ennek a lélekszépítően kellemes diskurálásokkal, információkkal és emberi sorsokkal tarkított topiknak hurrééééj.

Ami számomra így Diablo3mal kapcsolatos vélemény:

Áldom a Jóságos Istent, hogy nem kaptam epilepszia rohamot a gameplay movie megtekintése közben.. Ez valami olyan **** lesz (****: kéne találni egy új szót, ami leírja, mekkora királyság), hogy én is félek :( Így ha a spanokkal való esti sörözés nem is maradhat el, kaja se, nagy ritkán meló, viszont aludni szeretek hát honnan szerzek időt? Barátnő takarodj xD Áá nem is tudom leírni. Dio1 még suliban ment ezerrel (általános), Dio2-től befostam 2000-ben, de nem éreztem magam akkora Diablo fannak, de ez a movie pff

Na ennyit az ajnározásról, le is töröltem a nyálcseppek a szám szélén.

Címéből, Tyrael flashekből kiindulva tutira lesz valami gáz a fentiekkel is:) Mint előbb leírtam, ez is indokolhatja a színesebb világot (ami 1000000000000%-ig illik a Diablohoz). Illetve, amit más írt, hogy 20 év békeidő, a nyulaknak is létezik szükség, hát ecsém, elszaporodtak (dirr, amikor szegény Tyraelt legyakjuk mekkroa lenne kiugrana a csuklyából egy marha nagy nyuszi!).

A megjelenésről: felesleges ezen rágni magunkat. """Érdekes""" történetem evvel kapcs az, hogy feltettem Diablo2+LoD-ot. Na már ez se érdekes, kicsit megcsapott a nosztalgia szele, de a lényeg: bementem Act1-et, angol volt a srác, valahogy előkerült a Diablo 3. ÁLLÍTÓLAG valami nagyobb angol játékboltnak a tulajdonosa és ÁLLÍTÓLAG az SC2 és Diablo3 nagyjéból egy időben, ebben az évben/2009 nagyon elején jön.

Én szeretnék ebben hinni. Sírni nem fogok, ha így lesz:) csak akkor ne baszogassuk Blizzéket, hogy tegyenek monokróm csúszkákat etc.

Utsó gondolat: azért is valószínűsítem ÉN személy szerint azt, hogy a Diablo 3 (nagyon) max 1 éven belül kijön bejelentését követően, mert ad 1: RPG-t könyebb összedobni, 5 éve fejlesztik wazz!!, ad 2: történet adott, ad 3 (legfontosabb): egész egyszerűen nem engedhetik meg azt, hogy most felspanolják a rajongókat oszt szegénykék keserédes ízzel (hosszú várakozás) 2022-ben, az időgép feltalálása után 3 évvel, amikor már Terminátorokkal mosatjuk a szarosgatyát adják ki a játékot. Meg nem is lehet fenntartani az érdeklődést, még ha havonta is dobnak valami infot. 5 class kész van, act1 kész (nem azt mondták, hogy ÖSSZESEN, hanem 1 Act van még kész nem ugyanaz :P), többi is már biztos eléggé előrehaladott állapotban. Most bevonják a leendő vásárlóikat, hogy megnézzék, jó-é, kicsi bétateszt, egyensúlyozás, aztán kidobják pl Karácsony előtt, bomba robban a vásárlók szíveiben, ők meg vehetnek egy vasvillát, amivel a húszezreseiket forgathatják, be ne penészedjenek. ennyi.

jó éjt :) sry, hosszú lett
  • Zarache
    Barnus o mar nem noname sajna :D
    mar mindenki tudja hogy egy korlatolt balfek aki idejon verni a nyalat beszol mindenkinek szar oltasokat nyomja illetve a sablonos forumos beszolasok aztan ha beszolnak neki jon a struc politika :D
    nembaj hamarosan jon neki a 1 hetes bann hala az egnek xD
    ui.:
  • Szega87
    shemale
  • Rage47
    ez jó lesz egy best of sg-nek:D
  • FlyingV

xD ez ütött ááá fetrengek xD
  • Barnus
    1: nekem az vagy:)
    2: ja, csak a te poénjaid voltak viccesek, amiket itt napokon át levágtál mindenki nagy örömére:)
    3: nem neveztem emosnak, mindössze a szivárványról eszembe jutottak a szivárványellenződ.

Azért van egy különbség aközött, hogy te egy héten át mókáztál itt a szivárványokkal, nem volt elég, hogy kifejtetted a véleményedet 1x, 2x, 3x.
    Aztán jön más, szól 1 szót a grafikával kapcsolatban és te rögtön beugatsz?:)

Inkább töltenél több időt tanulással, esetleg talán akkor képes lennél egy olyan borszasztóan bonyolult szót, mint a 'rosszul' helyesen leírni.
  • who am I 7
    Table
  • Count Adyn
  • who am I 7
    "Életkor: 25-30 között"

Gratulálok.Ahogy elnézem, megváltozott munkaképességű is lehetsz, a deviancia mellett, nem szégyen az.Legalább a primitívet írtad volna helyesen.Na, jó tapsikolást.
  • who am I 7
    1 : nem vagyok noname
    2 : nekem ez a gondolatodról, a véleményem.
    3 : barom emos hasonlatnak sem nevezhető, vergődést inkább nevezem primitívnek.

Csak azt nem értem, ha az egyik oldal be tudta fejezni, akkor a debil másik oldal miért nem?Visszajövök, és még mindig a szivárványozás, és az emózás megy.
    Jah, rákukkantottam a peticiókra, nem áll rosszúl.
  • Barnus
    Az emlegetett szamár is megérkezett

Éppen erről beszéltem Flying, látod. Soha egy szót nem szóltam a háromfelkiáltójeles noname gyerekhez, de rögtön bekostól, csakazért, mert nem egyezik a véleményünk és kifogásolom a primitiv kis éretlen viselkedését. Aztán balfa*zozni kezd a kis balfasz
  • Barnus
    Az a két petíció egyébként nem a legjobb pont. Az a baj, hogy miután lett egy ilyen petíció, hogy legyen sötétebb minden, és ott egy helyen gyűlnek szépen a szavazatok, addig D3 is fine, D3 is good, dont change, stb aláírásgyűjtésből van vagy 20-30 mindegyik 20-30-10-200 szavazattal. Van két nagyobb, ahol ezer felett van az aláírások száma. Nem sok jelentősége van egyébként szerintem az egésznek. Szerintem a grafika ha változik is, csak minimális mértékben, és biztos vagyok benne, hogy akármilyen is lesz a végeredmény, profi játékot kapunk:)
  • who am I 7
    balfa*z
  • FlyingV
    csak sikerül telespamelnem a topikot...

mature content? szerintem is a 6 éves kiskölkök apuka teletabbi után odaengedi majd a gépe elé, hadd játszon a fejletépős 6 lábú szörnyikével meg a fröcskölő zombikkal, meg a kis ugráló szutyerákokkal, akiket a magasabb lvl-es barbár egy ütéssel vágott bazeg MEKKORA HETN VOLT MÁ AZ IS!

az eltűnő testek valszeg FPS okok miatt vannak, kizártnak tartom, hogy nem lehet majd állítani (értsd: akár hogy megmaradjon..)
  • Barnus
    Semmibaj Flying. Én is hasonlóképp éreztem. Az évek óta reménykedett bejelentés megtörtént, élő stream-en örömkönnyeket törölgetve a szememből csorgattam a nyálam a látottakra, azt másnap olvasom,hogy 'fuu de szar az egész' és irjátok alá a petíciót.

Dehát evvan. Ízlések és pofonok. Csak vannak néhányan, akik túlspirázzák a dolgot, és napokig csak hajtogatják az idiótaságaikat, amire az idejárók nagy része nem kiváncsi. Dehát szólásszabadság van. El kell viselni sajna:)
  • FlyingV
    aláírva!

még egy gondolat: ha tényleg a Mennyország Kapuján kell majd kisbaltával kopogtatni, mert Tyrael bácsi túl sok ződet szívott, akkor meg direkt jó az egész..

ÜT A HANGULAT az egész grafikából. Én naponta megnézem a gameplay moviet... na minnyé végére érek, aztán megosztok egy infot..