• FlyingV
    Rage: amit előző srác nyomott, amire Köpike válaszolt és arra válaszolt Psychedelic... Jó mindegy én se értem, késő van szóval az se volt semmi, felkészített erre :D ez a kettő úgy jó volt ahogy van:D

Na de.. Végre végére értem ennek a lélekszépítően kellemes diskurálásokkal, információkkal és emberi sorsokkal tarkított topiknak hurrééééj.

Ami számomra így Diablo3mal kapcsolatos vélemény:

Áldom a Jóságos Istent, hogy nem kaptam epilepszia rohamot a gameplay movie megtekintése közben.. Ez valami olyan **** lesz (****: kéne találni egy új szót, ami leírja, mekkora királyság), hogy én is félek :( Így ha a spanokkal való esti sörözés nem is maradhat el, kaja se, nagy ritkán meló, viszont aludni szeretek hát honnan szerzek időt? Barátnő takarodj xD Áá nem is tudom leírni. Dio1 még suliban ment ezerrel (általános), Dio2-től befostam 2000-ben, de nem éreztem magam akkora Diablo fannak, de ez a movie pff

Na ennyit az ajnározásról, le is töröltem a nyálcseppek a szám szélén.

Címéből, Tyrael flashekből kiindulva tutira lesz valami gáz a fentiekkel is:) Mint előbb leírtam, ez is indokolhatja a színesebb világot (ami 1000000000000%-ig illik a Diablohoz). Illetve, amit más írt, hogy 20 év békeidő, a nyulaknak is létezik szükség, hát ecsém, elszaporodtak (dirr, amikor szegény Tyraelt legyakjuk mekkroa lenne kiugrana a csuklyából egy marha nagy nyuszi!).

A megjelenésről: felesleges ezen rágni magunkat. """Érdekes""" történetem evvel kapcs az, hogy feltettem Diablo2+LoD-ot. Na már ez se érdekes, kicsit megcsapott a nosztalgia szele, de a lényeg: bementem Act1-et, angol volt a srác, valahogy előkerült a Diablo 3. ÁLLÍTÓLAG valami nagyobb angol játékboltnak a tulajdonosa és ÁLLÍTÓLAG az SC2 és Diablo3 nagyjéból egy időben, ebben az évben/2009 nagyon elején jön.

Én szeretnék ebben hinni. Sírni nem fogok, ha így lesz:) csak akkor ne baszogassuk Blizzéket, hogy tegyenek monokróm csúszkákat etc.

Utsó gondolat: azért is valószínűsítem ÉN személy szerint azt, hogy a Diablo 3 (nagyon) max 1 éven belül kijön bejelentését követően, mert ad 1: RPG-t könyebb összedobni, 5 éve fejlesztik wazz!!, ad 2: történet adott, ad 3 (legfontosabb): egész egyszerűen nem engedhetik meg azt, hogy most felspanolják a rajongókat oszt szegénykék keserédes ízzel (hosszú várakozás) 2022-ben, az időgép feltalálása után 3 évvel, amikor már Terminátorokkal mosatjuk a szarosgatyát adják ki a játékot. Meg nem is lehet fenntartani az érdeklődést, még ha havonta is dobnak valami infot. 5 class kész van, act1 kész (nem azt mondták, hogy ÖSSZESEN, hanem 1 Act van még kész nem ugyanaz :P), többi is már biztos eléggé előrehaladott állapotban. Most bevonják a leendő vásárlóikat, hogy megnézzék, jó-é, kicsi bétateszt, egyensúlyozás, aztán kidobják pl Karácsony előtt, bomba robban a vásárlók szíveiben, ők meg vehetnek egy vasvillát, amivel a húszezreseiket forgathatják, be ne penészedjenek. ennyi.

jó éjt :) sry, hosszú lett