• Zóanagyvarázsló
    Nem tudom, hogy miért személyeskedsz, én csak bizonyos kijelentéseidre tettem ironikus megjegyzést. Ha ez örömet szerzett neked, akkor viszonzom gratulációdat, de a legjobb, ha elfelejtjük ezt a kínos és érett emberekhez nem méltó közjátékot.

Valóban van extra háttérvilágítás bedobva a dungeonnél, viszont ez nem teljesen új a szériában, az első részben is volt szürkébb és vörösebb bevilágítású verzió belőle, csak az akkori technikával másképp nézett ki, a mostani hőzöngők pedig nem emlékeznek rá. Ellenben a szörnyek már ott óelég szép színkavalkádot vonultattak fel, mely szerintem csökkentette az egész élét. Őszintén szólva egyáltalán nem vagyok arról meggyőződve, hogyha a Diablo 2 megjelenésekor egy másik dimenzióban is 2008-at írnánk, 2008-as lenne a technikai háttér, akkor az látványában annyira messze állna a most látottaktól.

A szaturáció más kérdés, a második rész sem volt kevésbé az. Az pedig egyenesen komolytalan, amikor egy erdős-mezős környezet esetében a fű hagyományos - és reális - zöld mivoltába is belekötnek. (Nem te, hanem úgy általában.) Egyébként nem tudom, hogy hol imserték be az agyonszaturálást én vagy másik intejút olvastam, vagy valójában nagyon más szövegkörnyezetben került elő a WoW-ból való "ihletmerítés".

Mellesleg a lejjebbi petícióban olyan nevetséges képek is szerepelnek, mint az alábbi, ez nyilván a Blizzard dolga, de ez így ajánlatként is komolytalan, mert ezek szerint a "darkosság" fogalmával nagyon nincsenek tisztában...

[URL=http://i27.tinypic.com/2jexp1x.jpg]Blizzard version vs "monochrome" fan version[/URL]