78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#1968 Darkosabb jobban tetszik. -
Zóanagyvarázsló #1967 *mint az alább linkelt összehasonlító képen is látható -
Zarache #1966 egyet ertek valamennyire veled de mostmar rajottem miert kotozkodnek mivel nincsen jobb dolguk nezd meg mostmar csak az van font akinek eppen dolga van es neha ranez a forumra azok akiknek mar anyu felotte a pizsit reg alszanak igy nemtudjak tepni a szajukat olyan dolgon amit nemertenek meg
mivel olyan dologba kot bele aminek nincsen ertelme es ot zavarja 10millio emberbol kb 100.000 ilyen lesz tobbi megvan elegedve vele ez a 100.000 meg csak hulyet csinal magabol :) -
Zóanagyvarázsló #1965 Nem tudom, hogy miért személyeskedsz, én csak bizonyos kijelentéseidre tettem ironikus megjegyzést. Ha ez örömet szerzett neked, akkor viszonzom gratulációdat, de a legjobb, ha elfelejtjük ezt a kínos és érett emberekhez nem méltó közjátékot.
Valóban van extra háttérvilágítás bedobva a dungeonnél, viszont ez nem teljesen új a szériában, az első részben is volt szürkébb és vörösebb bevilágítású verzió belőle, csak az akkori technikával másképp nézett ki, a mostani hőzöngők pedig nem emlékeznek rá. Ellenben a szörnyek már ott óelég szép színkavalkádot vonultattak fel, mely szerintem csökkentette az egész élét. Őszintén szólva egyáltalán nem vagyok arról meggyőződve, hogyha a Diablo 2 megjelenésekor egy másik dimenzióban is 2008-at írnánk, 2008-as lenne a technikai háttér, akkor az látványában annyira messze állna a most látottaktól.
A szaturáció más kérdés, a második rész sem volt kevésbé az. Az pedig egyenesen komolytalan, amikor egy erdős-mezős környezet esetében a fű hagyományos - és reális - zöld mivoltába is belekötnek. (Nem te, hanem úgy általában.) Egyébként nem tudom, hogy hol imserték be az agyonszaturálást én vagy másik intejút olvastam, vagy valójában nagyon más szövegkörnyezetben került elő a WoW-ból való "ihletmerítés".
Mellesleg a lejjebbi petícióban olyan nevetséges képek is szerepelnek, mint az alábbi, ez nyilván a Blizzard dolga, de ez így ajánlatként is komolytalan, mert ezek szerint a "darkosság" fogalmával nagyon nincsenek tisztában...
[URL=http://i27.tinypic.com/2jexp1x.jpg]Blizzard version vs "monochrome" fan version[/URL] -
#1964 baromság -
Ragnar360 #1963 lut gholein palota, de inkább a C betűs nagyváros :) -
Dant0r #1962 Sztem xbox-live szerű achievements rendszer lesz (wowkiegben is lesz) az egyik nagy újítás.
A másik meg, valószínű az h a Diablo III ugyan nem lesz havidíjas, de az új csicsa battle.net meg igen. -
ShaiHulud #1961 csak nehogy fizetosse valjon a bnet is:( bar csak tudja bliz, hogy az nem lenne jo huzas:) -
#1960 hmm... most veszem csak észre. fürdős kurvák
-
#1959 "Jay Wilson: I can’t really talk about Battle.net but I will say, Battle.net will not be a background. I’ll be huge, the next version will be absolutely Blizzard’s focus. Everyone is going to be thrilled when they see the kind of stuff we have planned! It feeds into our overall focus of providing a really great service for our players."
hmmm... ugyan mit lehet ebből a b.netből kihozni? remélem nem valami közösségi oldal szerű lesz, hogy bejelölhetjük kedvenc játszótársainkat, meg stb. mondju kegy olyan jó lenne, hogy lehet felvenni haverokat akiknek ezentúl egyszerűbb lenne az üzengetés. -
#1958 Csak 30.000 Mefi... stb run? Amatőr kezdő. -
#1957 (:D) -
#1956 +Fav!!! Erre várok már időtlen idők óta! Azthittem már nem jön el az óra... DIO 3 Powa!!!!!! Vagy 30000 Mephisto, 29000 Baal, és 20000 Diablo runon túl... Aki nem érti... -
#1955 Először csináld meg a kívánt hatást photoshoppal, aztán ha megvan, alkalmazd uazokat a szűrőket AE-ben (v premiere-ben) sztem. Elég hasonlók. -
#1954 azon gondolkoztam, hogy megcsinálom videóban a darkos hangulatot, hogy megnézzük úgy milyen. gépet héten újrapakolom, utána csinálom. pontosan mikkel lehet elérni ezt a hatást, mert én a premiereben eddig csak plugin szűrőket használtam.
saturationt leveszem
kis plusz kontraszt
kis unsharp maszk
még valami? -
#1953 Na jó akkor UV-vel átmentél:D -
#1952 pedig de, mer ezen pl mosolyogtam:D -
Zarache #1951 na latom porog meg a vita dark and light kozott viszont most ugrik be hogy folos vitatkozni mivel ilyenkor az engint max grafon toljal amiben benne van a blour is mamar ami felvigalositja a gamet ;) es csilivili grafot add marcsak azt kene megtudni most bloural vannak vagy a nelkul es vegre a 30 emberbol a maradek 4 nem verne itt a nyalat go keresni gyerkocok :) -
#1950 Vicces lesz az elejen, de meg lehet szokni azt is XD -
who am I 7 #1949 Nem láttad a videót?El is mondta, + ment is az utsó pár percben, a female barbariannal... -
who am I 7 #1948 Van 1-2 ami már nagyon eltúlozza ez igaz, de a kettő között kellene valami...Vagy lehessen, diablo/wow opció között választani :D :D :D :D Nevetséges, dehát ez van :) -
Ragnar360 #1947 kinek mi a kritizálás -
#1946 És most akkor női barbár is lesz?:D Mintha olvastam volna valami olyasmit valahol, hogy lehet nemet választani kasztonként. törpe/ork nő strikes back?:D -
#1945 Nem csatlakoznék azokhoz, akik egy minden szempontból tervezés alatt álló játékot kritizálnak, de a felső kép szerintem is jobban passzol a "Diablo feelinghez". -
#1944 Viszont egyre inkabb tetszik a barbar ... shockwave, stomp, charge es a regi whirlwind nagyon jol nez ki egy karakteren :d -
Ragnar360 #1943 Azért elég változatosak tudnak lenni a helyszínek...nézzünk meg pár ilyen stílusú képet a videó végén található bossfightrol -
Ragnar360 #1942 Szerintem azt senki nem mondta, hogy ha most kijönne akkor nem venné meg igy...rémeket azért még ne láss :D -
#1941 Nem azért, de ennél (felső kép) még a Diablo 1 is színesebb volt.
Én pont attól kezdek félni, hogy a túlzott darksággal nagyon elviszik ilyen barna szarba, ami hosszútávon rohadt nyomasztó lesz. -
#1940 Erdekes, enis gyerek voltam meg d1 idejeben ... most akkor azert mert lassan inkabb leszek 25 mint 20 maris sirnom kellene hogy "darkosabb" legyen a jatek? ... amugy meg ahogy a kepet nezem tenyleg jobb a felso ... viszont akarhanyszor megnezem a gameplay videot, mindig az az erzesem hogy nagyon rendben van, ha igy jonne ki maris mennek megvenni. -
who am I 7 #1939 "seems like most of the people are emo kids that only like black,grey and cry in their corner if they do not get what they want "
Na most, ilyenek debilek vannak a blizz fórumon is.Ki találta ki ezt az emot?A diablo egy idősebb korosztálynak szól, lefogadom, hogy a legtöbb ember aki a sötétebb atmoszféra mellett érvel, az öregebb mint 22..Kapásból.D1-korban meg még híre hamva se volt az emóknak, normális emberek játszottak vele.A másik, az emo nem rég kezdődött el, a fiatalabbak körében dívik.Csak olyan barmok hajtogathatják ezt, akik eleve utálják az emósakat, de 20körül vannak max...És közük nincs a D1-hez..Nevetséges komolyan. -
ShaiHulud #1938 tokmindegy milyen szinu, ugyis csak a loot szamit:P -
who am I 7 #1937 Én csak azt nem értem mi a gec*mért akarják összemosni a wowosakat és a diósakat, ez qvára idegesít..Bár, így tuti többen leszünk a szervereken..De akkor is
-
Ragnar360 #1936 Ha nagy diablo fan vagy és NEM -!- lenni blizzard elfogult,értem ezt: h minden (szinte) úgy jó ahogy ők azt alapból elképzelik, akkor tudnád, hogy igy átdolgozva "jobb". -
#1935 ezzel speciel egyetértek, az első kép talán jobban illik a játékhoz, de ez a csodálatos a blizzardban, hogy ha ilyen visszajelzéseket kapnak, akkor ilyenre fogják megcsinálni. Szvsz ennek a megváltoztatása a legkevesebb energiát igénylő művelet.
Másrészt viszont teljesen fölösleges nyafogni akármiről, attól hogy egy magyar fórumon összevitatkoznak az emberek, még nem fog változni semmi a játékban -
#1934 "legyél TE az okosabb és hagyd rá a másikra .. :) ennyit akartam :D" és így kívánok nyugodalmas jó éjszakát :D -
Ragnar360 #1933 Szőrszálhasiként (lol) még annyit, h a kép kicsit élesebb/tisztább [legyen] + az ikonok azok színesebbek...
de ha megnézzük a két képet, akkor a másikon se éles, szal...
a lényeg, hogy a blizz meg fogja gondolni magát és faszául átírja: DARKOSRA, ARTWORKOSRE, PROFIN BELEÜLTETVE 3D-be... na az lesz az orgia skacok :) ...
Már látom is magam előtt..
FLAME ON :D -
#1932 Szerintem igazan befejezhetned ezt, mar starcraftnal is unalmas volt ez a "jaj jaj vannak szinek a jatekban" vergodes ... ez meg csak bejelentesre szant prezentacio volt, ha te most azert felvagod az ereidet mert a jatek kesz 10%a ilyen, akkor hajra. -
#1931 ajánlom figyelmébe mindenkinek ezt az oldalt aki dárkosítani akar... beteges amit műveltek komolyan -
#1930 Már látom:D Kiváncsi voltam tényleg csak erre megy e ki az ittlétük de tényleg:DD -
who am I 7 #1929 Lehet de még ígyis jobb mint a wowos