• rage
    Szerintem nincs az még a demoban.
    Amúgy nem rossz a demo, itt-ott igen szépen is néz ki, és 7600-as kártyámon teljesen jól fut. Egy baj volt, hogy a vége felé Alt/Tab-bal letettem tálcára, s mikor visszahoztam, onnantól kb 1 fps-sel ment, ki is kellett belőle lépni.Amúgy meg a szokásos, ugrabugra, egyre érdekesebb mozdulatokkal, amire inkább már csak egy majom volna képes.Szokásos feeling, mikor tizedszer esünk vissza, hogy kezdhessünk elölről a percek óta tartó mászást, 0 IQ-jú ellenfelek (a tigris felülről morogva nézett rám, s várta meg mozdulatlanul, míg lelövöm) s valami egészen borzasztó kamerakezelés, amitől vagy elszédül az ember, vagy csak pont azt nem látja amit kellene, s csak sejtése van, hogy mi is lesz, ha innnen most elugrik jobbra, vagy balra. A víz, a víz alatti részek tetszettek (bár ilyen gyorsan úszva Lara esélyes volna az olimpián) illetve tetszett a környezet, a fel-fel rebbenő papagájok, a falon futó gekkó, illetve a hangulatos zenei aláfestés is.
    Hát sok újat nem fog mutatni, a rajongók úgyis el lesznek vele pár hétig, elvégre újabb pályák, újabb kalandok.