• fery02
    Totálisan egyetértek veled mindenben. A menürendszert én is nagyon visszakívánom, szerintem is butább az AI, szerintem is rövid lett, meg amiket előzőleg is írtál, azokkal is egyet értek.
    Nekem amúgy eleinte nagyon szoknom kellett ezeket az új generációs Tomb Raidereket. Előttük végigjátszottam mindegyik részt és imádtam azokat a grafika, meg a fizika ellenére. Valahogy hordozták azt a bizonyos TR-es feelinget, ami nálam az új generációs TR-eknél elveszett. Például szerettem, hogy ki kellett centiznem az ugrásokat, szerettem, hogy nekem kellett megkapaszkodnom (ezekben az új Tomb Raiderekeben csoda, hogy nem magától ugrik, olyan szintű könnyítéseket érzek irányítás téren).
    Viszont az is biztos, hogy már ugyanazt a hangulatot nem fogja már egy hasonló műfajú játék sem visszahozni, amit a Core Design adott az 1996-ban megjelent alkotásának a demójában végigjátszható City of Vilcabamba pályát játszva. Nem tudom hányszor játszottam ki azt a pályát, rengeteg álmatlan éjszakát okozott. Főleg az akkori Lara Croft személye, a felfedezés és a veszély élménye, mikor még semmi rókabőr érzésünk nem volt, totálisan újszerű volt minden. Nem is tudom, hogyha még hangkártyám is lett volna akkoriban, mi lett volna. :D

Manapság már annyira új időket élünk, hogy állítólag túlélőhorror készül az új Tomb Raiderből. Nem tudom, azt hogyan fogjuk értékelni. .)